После 2 дни ми цапа.morskasirena според мен много го обличаш.Аз Галин го държа с боди тип потник и пак се изпотява.Сменяме бодита на често.
А като го изкъпя е с боди къс ръкав.Никакви одеалца все още.

Галя_82 отварям прозореца.В хола е отворена вратата на терасата.Но да не става течение че сме с боси крака много често.
Завивам с пеленка от тия за пововане вкъщи а навън чаршафче до кръста.Ние също сме на консултация на 22-ри и ваксина ще слагат.

Според мен трябва да обличаме бебоците според това как ние се чустваме.Ако се чудите дали,или -запитайте се как ще ви е на вас при 35 градуса.Например като обуете чорапи

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЮЛКАТА!
На моят бебо му втръсна да лежи само по гръб.Направо не го свърта.Днес цял ден мрънка,реве,крив е.Сложих го по корем.Много му е кеф.Сега заспа така
Алекс се роди 2900 и на първата консултация след месец беше 4 кг.Онази ти ми луда докторка като каза,че наддавал много бързо и вечер не бива да го храня,а само да го залъгвам с вода, УЖАС
Да дойде тя да го държи гладен от 9 вечерта до 6 сутринта
Особено какъвто ми е гладник милия и точно на часа зейва голямааааа уста.Някой може ли да ми каже кое наддаване е в норма,защото на мен ми се струва че няма проблем,но пък не съм и медик 
.а аз ако я махна повръща ма бабооооооооо.
няма друс няма мрус,нищо не помага.цяла нощ мрънка,през 15мин. цица иска,захапе я и като почне да се криви,пуска плаче,пак захапва пак рев и така цяла нощ 
.