Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 176
  • 502
  •   1
Отговори
# 225
Така и трябва.
Иначе горкото ви дете. И него го чакат сметки и делби.

# 226
  • Варна
Тя му готви гурмета, масажира го, задоволява го, дете му е родила, а насреща получава таблица с числа и реплики "няма да ми ядеш парите".

Няма какво да оправя с тоя. Вратата и чао. Единствено поддържам да изчака малко и да вземе каквото може. Като пари. Хич не бих имала угризения на съвестта на нейно място.

# 227
  • На топло в неговото сърце.
Лоша Хай!

# 228
  • Варна
Какво да ти кажа, Дени, много лоша 😋

Майтапа настрана, но е имало период, в който аз съм издържала семейството и не съм си позволявала подобни реплики към бившия, нищо че съм жена и откъдето и да го погледнеш, не е много нормално. А от мъж към жена му, и то в майчинство... Аз сигурно щях да съм му праснала як шамар на мига като го чуя. Никаква търпимост нямам към такива дебили.

# 229
  • На топло в неговото сърце.
Ох,Бог ме е опазил явно.Имам най-прекрасния съпруг!

# 230
И аз така си мислех 😆

# 231
Елен, секса ли те задържа при този симпатяга? Честно, не разбирам с какво обожание говориш за масажчета и колко те искал... Нищо де, самоуспокоявай се, ако така ти е по-добре.

# 232
Здравейте!

Накратко, в края на моето майчинство съм. Вече трябваше да съм се върнала по-рано, но поради извънредното положение с коронавируса, не стана. Получи ми се финансова дупка, защото нямам буфер. Знаете колко недостатъчно е майчинството през втората година,затова мъжът ми ми даваше още 400 лв. Но аз, разбира се, имам заеми и родител, на който помагам. Него това не го интересува. Сега постоянно ми мрънка, че ме издържа. Всичко се дели на две. Много приятели и роднини ни се чудят на финансовите взаимоотношения. Много е дълго за обяснение, има и подробности, но вашите мъже мрънкат ли ви и вдигат ли скандали по въпроса?

Отделно, че аз съм човек, който споделя, а той  не е така...
Ами, избрала си си кофти мъж.

Не, не ми мрънка мъжът ми.И все още издържа фемилито, а "децата " ми са на 30 и 23 години.

# 233
Амфибия, и ти ли си в отбора, сладурче?

# 234
Няма да се учудя ако като/ако се разделите си намери някоя, която го изтисква до стотинка. Ама няма да е с нагласата аз не съм принцеса, не съм глезла, не искам да съм ти в тежест. За всеки човек си има майстор.

Абсолютно!
Авторката нито е обичана, нито е влюбен програмистът в нея. И май никога не я е обичал особено.

Получи ли се отговор той как се отнася към детето? Връщам се да преговоря.

# 235
Миналия месец дадох 70 лв за масаж.
Авторке, действай.
Същото важи и за готвене, чистене и пране.

# 236
Тя му готви гурмета, масажира го, задоволява го, дете му е родила, а насреща получава таблица с числа и реплики "няма да ми ядеш парите".

Няма какво да оправя с тоя. Вратата и чао. Единствено поддържам да изчака малко и да вземе каквото може. Като пари. Хич не бих имала угризения на съвестта на нейно място.
Не знам защо този казус ми заприлича на един друг - потребителката беше втора майка и имаше уникален бизнес, в който мъжът ѝ работеше на базата.

# 237
Ели-Мели, със секса, масажчетата, готвене исках да кажа, че съм отдадена, но не само с това. Много е сложно и дълго за обяснение. Има подробности....с писане е трудно да опиша ситуацията едно към едно и не очаквам някой да ме разбере. И двамата имаме вина. Аз,че не съм си тръгнала навреме, но това друго ме е спряло.... минало е....сега факт, че си бера ядовете, а го знаех!!!?

# 238
Факт, че аз отдавам повече от времето си и физическата си енергия, а той отделя главно от парите си. Общото ни време за деня тримата заедно е има-няма 15-20 минути. И това е всеки Божи ден! По-интересно му е на компютъра да слуша ютубъри за борсата , за криптовалутите, за бъдещето на света и т.н. Е, жените на ИТ-та моля ви кажете така ли е при вас? Защото ИТ-та и той го казва са интроверти и особени.

# 239
Мъжът ми категорично не е интроверт, а с дъщеря ни се обожават и не могат един без друг. Дори и сега като е вкъщи само на коловете я изолирам, иначе е все при него. Само ми усложняват живота 😁

Общи условия

Активация на акаунт