Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 159
  • 502
  •   1
Отговори
# 210
Ами виждаш ли. Пак капитал ти трябва. Оправдание. И аз ако имх капитал , ехее.Човек се простира според чергата си, Елен. Кой е виновен, че нямаш капитал за идеите си.

# 211
Tays, определено мислиш като мъжа ми. Винаги съм си мислила, че такава жена ще му пасне. Simple Smile

# 212
Аз за твое добро пиша. Преосмисли своите приоритети. Пресметни къде си с него и без. Ако с него е по добре сега, казвам сега , а не завинаги, остани.От здравословен егоизъм. Ако си коз без него, ще изплуваш. Пиша ти от собствен опит и те подкрепям.

# 213
Tays, благодаря, много добре казано. Simple Smile

# 214
Мъжът ти е пълен боклук.
Като отмине ситуацията с короната гледай да си самостоятелна и го зарязвай.
Това вашето не е семейство, а сметкаджийство. Особено от негова страна.

Делим всичко и записваме дълговете си един към друг в Google Sheets. И смятайте, аз вече го приемам за нормално, но исках да видя как е при другите семейства. Промил ми е мозъка.

А сега се поинтересувай колко се плаща за готвене, чистене, пране. Включи и масажите. И му представи сметката в тоя гугъл шийтс.
Калкулирай и си искай парите от този идиот за който си сглупила да се омъжиш.
За секса - чудя се как не те е гнус да си лягаш с този. Аз бих пресъхнала.
Утре негов родител може да е в нужда. Може ли такова отношение.
И защо се е оженил за теб и ти е направил дете като не иска жена да му яде парите?
И бебетата изяждат парите. Като стане детето на 18, тоя мухльо какво ще направи? Ще му представи сметката от гугъл ли?
Откъде ги намирате такива боклуци не знам.

# 215
  • София
Ms. Gorgeous, спрях с бизнеса, защото искам да се провежда в отговорящи на всички хигиенни и законови изисквания, в отделна собствена база и да бъдат безопасни за потребителите. Времето ми силно се ограничи с малкия и това също ме накара да спра за момента. Липсата на капитал най-вече.
Предполагам е било в готварството. Нещо с ръцете си друго правиш ли, освен масажи и оргазми?

Сега ще го паниша и никога повече - бъди хитра жена, свири му по струните, вземи си това, което не дава. Не се връзвай на вметките, виси му се на врата и мъркай. Не заставай в отбранителна позиция, приучи го, научи го, изискай го!

# 216
Джордж; дано те разбере. Няма в момента кой знае какви артернативи.
Елора, какво предлагаш. То ясно, че тя е доброволец. И с мъж , и дете.

# 217
  • София
Определено времето не е да си тръгваш, особено като няма на какво и кого да разчиташ.
Но промени малко държанието, двата аспекта на отношенията ви не кореспондират.
Уважавай се малко повече и се обичай. Как така ще ти казва, че няма да му ядеш парите, а всичко останало ще ви е 6...секс, вечери, масажи айде бе.  Този човек не изпитва никакво уважение към теб, като не ужававаш някой как да го обичаш. Не ти е бил лек живота, но преди да правиш каквото и да били, поработи над себе си. Хората се държат с теб, както ти им позволиш! Със всичките си действия ти го стимулираш да продължава в същия дух.

# 218

Елора, какво предлагаш. То ясно, че тя е доброволец. И с мъж , и дете.

Тигана у главата, това предлагам Mr. Green

Иначе сериозно. Написала съм какво мисля.
Не стават за семейство. Особено той.
Мнението ми е да го зарязва и да се оправя сама.
Има жени могат да се мазнят и умилкват, ама аз лично не мога така.
Ако авторката може, да го прави.
На мен такова отношение би предизвикало отвращение и няма как да се умилквам на такъв. То е унизително.
Да го информира, че щом толкова и тежи, ще изчака да се стабилизира и после се развеждат. Тамън няма да му тежи.

# 219
  • София
И пак подобен ръб може да се приучи, като няма крайна фаза на отчуждение. Не знам след девет години......ама....

# 220
Ама нали трябва да се стабилизира. Като обяви сега; какво. Аз не обявих преди години. Мълчах си и действах. Знаех , че ще си тръгна. Въпрос на готовност.

# 221
  • София
Няма да се учудя ако като/ако се разделите си намери някоя, която го изтисква до стотинка. Ама няма да е с нагласата аз не съм принцеса, не съм глезла, не искам да съм ти в тежест. За всеки човек си има майстор.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 00:34 от ~Étoile~

# 222
  • Сф
И аз смятам, че ако сега се махне , и 120 лева няма откъде да намери.
Да оправя нещата с мъжа си, защото той се грижи за нея.
Как са стигнали дотук, те си знаят.

Как са стигнали да броят къде отлитат 100лв ли? Липса на сексуална задоволеност. Явно в него. На 99% съм сигурен.

Мъжете сме елементарни - имаме нужда от хубаво ядене, пиене и секс. И туй то. След като го получим, жените правят с нас каквото си поискат.
А според мен бъркаш.Някои мъже, са щастливи само докато те мачкат.
По памет" той инвестирал в нея, но тя не се чувства обгрижена".
Никой проблем не е 120 лева, той я манипулира и ако тя не се измъкне, ще става по- зле.

# 223
Този баща, едър и силен физически, трябва да бъде поставен под запрещение, ако наистина има психични проблеми. С времето може да стане опасен.

# 224
Получавам почти всичко, което повдигна на въпрос, само, че с мрънкане и набиване на канчето. И това, че сега нямам два лева да се прекръстя, не ме прави много свита. Имам си достойнство, което Слава Богу не съм изгубила, но част от себе си със сигурност затрих. Преди години му мълчах, сега избухвам много, особено след като родих. Сещайте се защо ...

Общи условия

Активация на акаунт