Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 150
  • 502
  •   1
Отговори
# 195
AlexM1590, забелязах и аз този подход в коментар и ми хареса. Simple Smile  Но веднага ще кажа каква ще е реакцията:"Вратата е отворена винаги. Няма да те възпирам и мъча. Уважавам избора ти". Не е изключено да опитам все пак.

# 196
  • Варна
Шофьорски курс и зъболекар. Инвестирал бил в теб. Извинявай, но това ми звучи като някой, който инвестира в качествена храна и ваксини за породистото си куче.

# 197
Ох, Елен, като те чета и направо ми иде да те прибера вкъщи, докато си стъпиш на краката и сложиш ред в живота си. Изобщо, ама изобщо не е нормално това, което пишеш.

# 198
HighSpeed, хахах, съжалявам, думата не беше подходящи. Подпомагал ме е с пари. Но не се чувствам обгрижвана жена, факт!

# 199
  • Варна
Бащата от кого е диагностициран?
Ако получи нервна криза могат да го въдворят, чрез прокурор.
Майка Ви живее ли с него? Тя може да предприеме нещо.
Авторката е платила нелека цена за борбеността си. Но депресията е следствие именно на това. Ако имаше подкрепа и солидарност у дома нямаше да страда в угризения. Воюва на няколко фронта.  Нужно е да разреши някои проблеми. Имам позната , с проблеми в брака. Родителите и са добре. Но тя стигна до транквиланти. Некадърен егоист я мачка на няколко нива. Тя е с по- добри доходи, репутация и кариера. Комплексарят я обижда и иронизира. Вече я нарича и луда, освен неспособна майка. Най - жесток удар получи от сина си, който цитира обидите на бащата. Угажда, слугува, вида и е на анорексичка. Когато детето е болно, мъжа демонстративно напуска дома. Не смееше да го издирва с полиция. Апатичен е към семейните проблеми. Всичко ми изглеждаше странно и непонятно. Красива жена, материално подсигурена. Една изтървана фраза ми изясни генезиса на проблема :
- На мъж винаги се угажда.
Тя копира майка си, съпруга на лекар. Родителите и са против развода.
Различен казус е, но и тук фамилията влияе.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 09:24 от Viviana91

# 200
Паганне, хахах, благодаря! Представи си едно сираче на 19 излиза от дома и започва от нулата. Само, че аз имах родители, но не ми помагаха, майка ми заемаше заради мен, а тогава баща ми беше наред и не пращаше. Не съм видяла издръжка от него. Споменах ли, че са разведени....

# 201
Tays, както казах, много е сложно. Той е прав, че не трябва да издържа роднините ми. Това са едни керливи 100 лв, заради които съм назад и заради 100 лв разваляме отношения с него. Е, така ли е и при други млади хора, които трябва поради някакви обстоятелства да помагат на родител. Майка ми всичко дава за мен, но аз не иска , защото закъсва и се поддава на емоцията. Покрай мъжа ми съм станала по-разумна, малко по-студена и повече си правя сметката...но не се получава. Ако нямах заеми и баща ми....Правя всичко възможно да не го товаря и затова чакам да започна работа, но, Бога ми, изкарах си майчинството с притеснения за пари, вместо да ми осигури спокойствие...

Вземи му таксувай секса на тоя мъж - бързо ще се усети, че като съпруга му излизаш далеч по-евтино.

# 202
Значи преди да създадеш сериозни отношения с този мъж е трябвало да оправиш взаимоотношенията с баща си. 120 лв., които му даваш, не оправят нещата. Много са ви грозно финансовите взаимоотношения с мъжа ти, а предполагам, не само финансовите. Стоиш при него от интерес, ако го обичаш няма да го описваш по този начин. Той се чувства използван, затова те обижда, а и защото знае, че ти ще търпиш. Тежко ти е положението, но си млада и можеш да предприемеш нещо, трябва смелост затова обаче.

# 203
И аз смятам, че ако сега се махне , и 120 лева няма откъде да намери.
Да оправя нещата с мъжа си, защото той се грижи за нея.
Как са стигнали дотук, те си знаят.
Докато блогът тръгне, това дете иска храна и средства.

# 204
И аз смятам, че ако сега се махне , и 120 лева няма откъде да намери.
Да оправя нещата с мъжа си, защото той се грижи за нея.
Как са стигнали дотук, те си знаят.

Как са стигнали да броят къде отлитат 100лв ли? Липса на сексуална задоволеност. Явно в него. На 99% съм сигурен.

Мъжете сме елементарни - имаме нужда от хубаво ядене, пиене и секс. И туй то. След като го получим, жените правят с нас каквото си поискат.

# 205
PapaSmurf, за секса много странно при нас с годините става все по-добре и по-добре. И той го казва. Не е в спрял да ми се "радва", даже след като родих доста ми " досаждаше". Simple Smile За храната всяка вечер е разнообразна и почти винаги с ресторантски вид, когато не съм изморена, защото обичам да творя. Много често му правя дълъг масаж, когато има блокажи или иска да релаксира, защото съм го работила и имам диплома. Той също ми прави, но физически не издържа, защото е натоварващо.И да, знам каква е мъжката природа, знам,че обичате разнообразието и т.н. ,но много вярвам, че има моногамни мъже.. в моя случай май мъжът ми е принцесата, не аз, откъм глезене и обгрижване. На мен ми идва отвътре...

# 206
  • Варна
От крийпи към върховен секс. Не става и за пързалка.

# 207
Tays, само приятелите ми, които са близо и запознати с историята ни, разбират нещата. Знам, че така от далече през Интернет хората трудно биха възприели ситуацията.

# 208
Ms. Gorgeous, спрях с бизнеса, защото искам да се провежда в отговорящи на всички хигиенни и законови изисквания, в отделна собствена база и да бъдат безопасни за потребителите. Времето ми силно се ограничи с малкия и това също ме накара да спра за момента. Липсата на капитал най-вече.

# 209
Мъжете сме елементарни - имаме нужда от хубаво ядене, пиене и секс. И туй то. След като го получим, жените правят с нас каквото си поискат.

След толкова кандърми ще ми се поиска само криминално деяние да му сторя.

Авторката - не се възлюхвай като в турски сериал и не си слагай всяка негова дума на сърцето. Пожелавам ти повече кураж, мисли как да постигнеш независимост и дерзай! Всичко ще се нареди, просто вярвай в себе си и действай!

Общи условия

Активация на акаунт