Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 160
  • 502
  •   1
Отговори
# 360
Ами аз съм си голям тапир и най-добре ми е сама. Просто няма да искам да се занимавам с битовизмите, свързани с новия мъж, да му търпя неговите кривотии и да се съобразявам. Един вид, от това бягам и пак на това да се нахендря. Каква самота, имам дете, а като порасне, ще имам цялото време за себе си.

Не съм убедена, че ще е така. Дано да не дава Господ, да трябва да го проверяваш на практика. Имам една приятелка, сама е с дете. Сама се справя, силна е много. Обаче миналото лято така се влюби, просто от самота. Нищо не се получи, ама ми беше жала я гледам. Никой не е застрахован. Лично аз за себе си знам, че не мога да съм съвсем сама. Все ще търся някакъв любовник, може да е мухъл, смотаняк, ама ще търся честно казано.

# 361
Защо, Кристина, това не мога да разбера?

# 362
За първи път го чух от мъж, а не е да нямам познати в такава ситуация.
На мен сама си ми е много добре , млада съм , живея си живота, ако ще се ангажирам с мъж, трябва да ме прави много щастлива , тоест да ми е по-добре с него отколкото сама . Никакви компромиси не бих правила , за да съм просто във връзка.

# 363
Защо, Кристина, това не мога да разбера?

Не знам, така съм устроена. Майка ми е сама, леля ми е сама. Повечето ми приятелки са сами. Аз не мога. Трябва да излизам с някой, да ходим на кино, на театър, да правим секс, да вечеряме. Не мога да си представя да съм сама. Децата като са малки, то е ясно, че няма как да имаш мъж, ама те все пак порастват.

# 364
Според мен е до навик.

# 365
Отказах предложението на Sutherland? Това какво говори?
Това трябва да ти говори на теб, че когато съчиняваш, никога, ама никога не трябва да споменаваш конкретни имена и места. Опасността да се издъниш е огромна. А ти току що се издъни. За твой лош късмет това е компания, за която аз мога да пиша отвътре. Друг път внимавай повече.

# 366
Тези изброените и аз ще ги правя, но без да живея с него. Да не си разваляме хубавите отношения със съжителство Grinning
Уиш, темата е пързалка, така ли?

# 367
Какво пречи да е ходила на интервю там?

# 368
Отказах предложението на Sutherland? Това какво говори?
Това трябва да ти говори на теб, че когато съчиняваш, никога, ама никога не трябва да споменаваш конкретни имена и места. Опасността да се издъниш е огромна. А ти току що се издъни. За твой лош късмет това е компания, за която аз мога да пиша отвътре. Друг път внимавай повече.
Това означава ли, че към месец септември, примерно, нито един кандидат-жена не е отказвала предложение?

# 369
Означава, че се издъни, споменавайки грешната компания.

# 370
Самотата наистина убива и животът не е даден, за да се живее сам, което обаче не означава да търпиш всичко. Или се сяда и се говори твърдо, че така повече не може, или раздяла. Извинявайте, но е крайно обидно вкъщи да ти чертаят таблици като длъжник и да очакват, че като почнеш да "вадиш" пари, ще връщаш... Ами, ако не успее скоро да намери работа? Ако детето е от болнавите? Ами, ако някой ден се разболее тежко и не е в състояние да работи? Или никога не му стигне великия доход (защото не всички сме програмисти, все пак, но една държава има нужда от всякакви професии!).
Да, може би е по-трудно като си с дете да намериш партньор, но това означава ли да си налягаш парцалите и да си нещастен? Всъщност, като е с дете по-внимателно ще преценява мъжете, защото на 20 и сама е едно, но вече не мисли само за себе си.
И не е проблемът, че давал 400, 4000 или 4 милиона, а в начина, по който ги дава. Това е най-близкият ти човек, не е някой просяк, нито клиент, на който даваш заеми, все пак.

# 371
За компанията мнението й е старо. От миналата година е, не е от днес.

Насилникът мачка тези, до които се докопа, т.е. най-близките. С чужди хора не става номерът.

# 372
Ainmo,  не съм споменала, че той почти винаги ми благодари за приготвената храна. В началото ми беше странно, но сега ми става приятно. И аз често му казвам като днес например : "Виж, какви бананови палачинки ти направих за закуска! Хайде сега щом ще слизаш до магазина, вземи банани. " В това отношение въобще не си мълча, а му напомням какво съм му правила, защото лесно забравя. Повече помни негативни неща...:/ Често му е досадно да му заръчвам нещо да купува.

# 373
Елен, какъв ти е проблемът ? Формулирай го, моля ?
Искаш повече пари от мъжа ти за перфектния живот, който му осигуряваш ?
Не си дооценена. Това ли е болката.
Извинявай, но си много лабилна и не знаеш точно какво искаш.
Ако знаеш, ще го получиш.
Защото ще вербализираш липсите и целите си.
Сега си като пате в калчища.

# 374
Айде, айде. Пиши да заключват темата. Изчерпа се.

Общи условия

Активация на акаунт