Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 147
  • 502
  •   1
Отговори
# 390
Папа, нека първо стопли къде сгреши със Съдърланд. Simple Smile

# 391
  • Най-красивата страна
Елен,права си,че компромиси трябва да се правят.
Но не е нормално да се правят само от единия партньор.

# 392
  • там, където ми харесва
Papa Smurf , остави. Тя не може да разбере, че има ремарке след нея , на което са качени родителите и.Явно разбира, че мъжа и не иска да дърпа това ремарке.
Докато не оправиш нещата Елен с баща ти да мине по ТЕЛК и да не го издържаш и докато не приключи и заема (АКО ИМАШ ТАКЪВ), нещата с мъжа ти трудно ще се оправят.

# 393
Какво значи детето е само мое? Ами не е.

# 394
Papa Smurf , остави. Тя не може да разбере, че има ремарке след нея , на което са качени родителите и.Явно разбира, че мъжа и не иска да дърпа това ремарке.
Докато не оправиш нещата Елен с баща ти да мине по ТЕЛК и да не го издържаш и докато не приключи и заема (АКО ИМАШ ТАКЪВ), нещата с мъжа ти трудно ще се оправят.

Няма кво да оставям. Не стига, че пише глупости, които не се навързват, ами и се фръцка.

Какъв заем има да плаща, след като на 19 излиза от вкъщи, отива да прави масажи на морето и веднага си хваща богатото ИТ, който я настанява в собствен дом и я издържа, макар и да мърмори?! Отделно тя работела, дори сега щели да я повишат, но от септември е на пазара и за половин година не е почнала да бачка. Сладко ѝ е да си лежкуни по цял ден, пък после голяма работа, че мъжът мърмори 20 минути на денонощие. Клати краката под бюрото цял ден - сутринта рано обижда, снощи късно си лафи. Толкова си гледа и детето.

Също и издръжката на бащата - пълна пародия. Със 120лв не може си платиш само сметките, какво остава да ядеш цял месец?

Не ѝ се получи тази тема - да пише за ключ и да слагаме точката.

# 395
  • София
Чакай, чакай да и дам няколко опорни точки - очваш да мрънкаш и се омъжваш за бащата. Продаваш му апартамента и си купувате къща. Развеждаш се и му взима къщата и отчуждаваш детето. Прибираш мама и тате да ти гледат собсвеноо дете, ти правиш кариера на Марс.
Северозападна еманация в чис вид.

# 396

Няма кво да оставям. Не стига, че пише глупости, които не се навързват, ами и се фръцка.

Какъв заем има да плаща, след като на 19 излиза от вкъщи, отива да прави масажи на морето и веднага си хваща богатото ИТ, който я настанява в собствен дом и я издържа, макар и да мърмори?! Отделно тя работела, дори сега щели да я повишат, но от септември е на пазара и за половин година не е почнала да бачка. Сладко ѝ е да си лежкуни по цял ден, пък после голяма работа, че мъжът мърмори 20 минути на денонощие. Клати краката под бюрото цял ден - сутринта рано обижда, снощи късно си лафи. Толкова си гледа и детето.

Също и издръжката на бащата - пълна пародия. Със 120лв не може си платиш само сметките, какво остава да ядеш цял месец?

Не ѝ се получи тази тема - да пише за ключ и да слагаме точката.

ИТ-то я издържа сега, когато е в майчинство.

А иначе е напълно възможно бащата да не плаща сметки, да са изключили ток и топла вода, да рови по кофите и т.н. Не си купува и пие лекарствата и така. Знам, че във форума не можете да си го представите. Знам, затова пиша този пост.

# 397
  • София
ИТ-то я издържа в майчинство, да се чудиш преди това кой.

# 398
Накратко, в края на моето майчинство съм. Вече трябваше да съм се върнала по-рано, но поради извънредното положение с коронавируса, не стана. Получи ми се финансова дупка, защото нямам буфер.

Работила е според мен от 20 до 30-годишна.
Скрит текст:
После ще видя по-подробно, сега имам работа.

# 399
Стига ви е баламосвала - септември е търсила работа, писала е във форума. Проблемът с коронавируса е от февруари-март. Отделно имало работа за нея в предишната фирма.

Между септември и март са 6 месеца. Или някоя врачка ѝ е казала да не почва работа, че ще има коронавирус?

Хич не иска да работи.

Ама и вие - вярвате на всичко, което прочетете.

# 400
Ами тя е озаглавила темата си така манипулативно, че всички майки да скочат срещу злодея.
Затова снощи я питах може ли да вербализира проблема си.
Явно не може.
И да приемем, че мъжът и няма психически дефицити и има достатъчно яка заплата и каже - ай , от мен да мине. Стой и си гледай СВОЕТО, /а не нашето, както се разбра от последния пост/, дете, тя как вижда живота си занапред.

# 401
  • Варна
Аз се опитвам да запазя семейството като институция, правя много компромиси, което е задължително.

Аз семейство не виждам тук. Но нищо, продължавай да се опитваш.

# 402
Според мен на мацката ѝ липсва времето, когато от масажи е изкарвала по 400-500 кинта/ден и то на черно.

Сега мъж, че палачинки, че вечеря, че дете да гледа... Чуди се как да остави мъжа си, но и детето, и да се върне към приятния живот - 5-6 хепи енда и после кафенца, молче, дискотечка. Сладък живот.

Те всички си мислят, че като хванат айди, ще разполагат с по 150-200 лв дневно за собствения си кеф... И накрая - теми в бг-мамма.

# 403
PapaSmurf, завалията, колко си далече от истината. Беше ми тежко на масажите. Бях по цял ден на Слънцето, мъкнехме всеки Божи ден едни кушетки,изкарвала съм най-много 100 лв на ден с бакшиша. Но не бях на сметка. Завърших сезона с малко пари за семетъра, с диплома, която трябваше да си платим, че и част от осигуровките. И най-вече с повреден от работа кръст и трябваше да плащам след това за кинезитерапевт. Молове мразех и  дискотеки също. Наработила съм се като сервитьорка и не обичам заведения. Така се учи в живота като си чупиш главата. Не съм имала пари за парцали, кафенца и глупости. Това са първични неща за мен. Боже колко си далече от истината. Продължавай да ме хейтиш. То може ли да се мине без такива като теб.

# 404
А, моля ти се. Живей си живота както искаш. Дреме ни нас нас тук у форума за някаква си, която се чувства обидена, че трябва да работи, а не да гледа СВОЕТО си дете с парите на спермодарителя.

Общи условия

Активация на акаунт