Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 143
  • 502
  •   1
Отговори
# 405
Много хейт, много нещо.
папа, ти нямаш дете/деца, нали! Само човек, който не го е изпитал може така да говори.
Виж, аз никога до сега не съм оставала без пари, но винаги съм казвала, че когато имаш дете/деца, парите са ти най-малкия проблем.
Просто да си майка е нещо свръх, но само когато си го изстрадал, може да го разбереш, както и да разбереш останалите.

# 406
Lina, не ремарке, верига имам на врата си. Не съм толкова малоумна, че да не го знам. И,да, разбрам, че мъжът ми не иска това бреме. Ама, айде моля ви се, единствената ли съм? И какво такива жени като мен нямат право на мъж до себе. Всички мъже бягат от такива в моето положение?!!! Браво, бе, мъже! И тоя папа смърф, какво дири в бг мама. Според мен нямаш жена, ни деца. А тръгнал да ми се обяснява. Явно да си хейтър се плаща. Поддържаш дискусията мега токсична!!!!!!!

# 407
  • София
Е, какво сега, такото се оказа мега як пич. Къде е проблема, пак се пита?

# 408
  • Варна
Elen, бащата спокойно може да ти вземе детето. Има доходи, дом, кариера. Замисли се и над тази хипотеза. Приземи се в реалността .
Daskalka пишеше по три поредни поста. Навици, ей.😁

# 409
Аз също трябва да се грижа за майка ми и леля ми. Седем години плащах ипотека, в която живееше майка ми - твърдият ми доход беше 500 лв. сигурни, ипотеката беше 340 лв. Получавах и бонус, ама не беше сигурен, я го има, я го няма. А и дете имах и за него плащах. Всеки си знае как живее, така че пак ти казвам спри да се обясняваш. Освен подигравки друго няма да получиш, а ми е жал, да те чета, защото съм израстнала като теб.

# 410
Добре де, темате е...Мрънкат ли....Болшинството отговори са ,че свястните мъже не мрънкат и родители,които си делят по такъв начин парите,не са семейство.Какво друго да кажем?

# 411
Простотията с кой вирус се предава? Гледам доста е разпространена.

Едит Учудвам се, че мъжете не мрънкали за пари. Че те родителите редовно мрънкаха, като ни издържаха, та остава мъжете и жените ни. За пари всички мрънкат! А някои дори отказват направо даване на пари, без да се церемонят.

# 412
  • Варна
Christina, две еднакви семейства няма.
Ирониите са на база липса на логична фактология. Този режим на оправдаване на "грешния" също се повтаря. Компромиси с личната психика са опасни. Любов към насилник или вреден човек не са прецедент. Основен мотив на търпеливите жени са финансите. Не всяка ще си признае, че търси спасение и обезпечение. Нормално е богат мъж да се дистанцира от подобни. Нека сме обективни. Не знаем кой, какво получава и отдава в брака. Но да се внушава, че трябва да търпи като крепостна и следващия ще е по-лош е неразумно.
Детето не е собственост на родителите. Не всички са имали грижовни родители,  но често повтарят грешките им.

# 413
Вивиан, всяка, която се е оплакала, че нещо и тежи, все са и казали - сама си си виновна.
Е добре де виновна, глупава, и сега какво, дай да я ритаме ли. Толкова да мразя такова отношение.
Виновна, виновна, колко да е виновна - искала е дете и е вярвала, че ще има грижовен мъж. Като не го е получила, просто трябва да свикне да живее без това.
Първо работа и доходи, после ще го мисли другото.
Ама да се обяснява, че всички мъже, с изключение на нейният са добри и свестни - еми няма как да го повярвам. Защото аз бая мъже познавам - между тях свестни - не. Има няколко, между които и моят, които се грижат за децата си - финансово колкото могат, ама поне емоционално се раздава Другите и това не правят, колкото и да се внушава във всяка една тема обратното.
Във фейса прочетох един лав: Търся добър, богат, грижовен мъж,, не за друго, а да го показвам на другите жени за пари!

# 414
  • София
Кристина, извинявай, ама кота осъдена звучиш.
Няма хубаво, няма щастие, няма любов - примиряваш се и край.
Не знам какво и ти теглиш, но нещо, което ТИ не си виждала, не означава, че не съществува.

# 415
Кристина, извинявай, ама кота осъдена звучиш.
Няма хубаво, няма щастие, няма любов - примиряваш се и край.
Не знам какво и ти теглиш, но нещо, което ТИ не си виждала, не означава, че не съществува.

По принцип много мразя да се обяснявам в бг мама, но просто тая тема много ли легна на сърце.
Иначе чакам с нетърпение да свърши хоум офиса, че да изляза. И авторката това я съветвам, търси работа, излизай, грижи се най-вече за себе си и не споделяй личните си проблеми в бг мама.

# 416
Защо да не споделя лични проблеми? Нали форума е затова!
Всеки е свободен да изказва лично мнение,а пък авторката да отсее каквото и е полезно.

# 417
И тоя папа смърф, какво дири в бг мама.

Търся масажистки.

# 418
Защо да не споделя лични проблеми? Нали форума е затова!
Всеки е свободен да изказва лично мнение,а пък авторката да отсее каквото и е полезно.

Като споделиш нещо, което те мъчи, тревожи, последното което искаш да чуеш са упреци, че сам си си виновен. Ми то е ясно, че сам си виновен, не ти е виновен форумът, въпросът е как да излезем от ситуацията най-безболезнено, а не колко си глупав, че да изпаднеш в тази ситуация. Виж ме мене колко съм добре, защото съм умна. За мен форумът трябва да е TEAM - teach everyone to achieve more, а не начукване на канчето.

# 419
Излизаш от ситуацията с малко смелост, и събрани ресурси. Ще е болезнено, но няма безболезнена раздяла. Всяка промяна рано или късно е за добро.

Общи условия

Активация на акаунт