Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 136
  • 502
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да галя с перо и да припявам мяу мяу? Имам си котка за тази работа.

# 421
Кристина, на теб и Тайничка като ви е много жал за пързалката, вземете ѝ пратете на Елен по 500 еврака.

Тайничке, с кой вирус се предава простотията трябва най-добре да знаеш ти. Сподели с нас.

# 422
И на най-големият си противен и смъртен враг не пожелавам да е от грешната страна във форума. Smile

Скрит текст:
Папа, не плюй по леките жени. Без тях си за никъде.

# 423
Кристина, на теб и Тайничка като ви е много жал за пързалката, вземете ѝ пратете на Елен по 500 еврака.

/quote]

Темата може да е пързалка, ама има бая подобни истории и в реала.
Пари давам само за болни деца, млади прави хора трябва да работят. Децата на ясли и така. Животът не е лек за никой.

# 424
Животът, обаче, за героинята на Елен, е лек. Тя търпи, защото мъжът, дори и мрънкащ, носи.

Няма как да тръгва с арогантно поведение към хората, които не ѝ съчувстват, че САМА е избрала този живот, а вие да се събирате на групички да ми обяснявате дали имам или нямам деца - децата се правят и с акъл, не само със секс.

Понеже акъл имам и в секса си ме бива - оставам всеки сам да прецени имам или не деца.

# 425
Сервитьорка и масажистка не иска да работи, щото е тежка работа, за друго не я вземат, интересно защо. Намерила си е призванието мъж с пари да я издържа, ама не вярвам да е за дълго. Разсъжденията, как детето е само нейно са много показателни за психично й здраве.

# 426
А преди да родиш, той как се е държал?

# 427
Елен,
виж сега дори и мъжете в бг мама ти завиждат, че си намерила мъж да те издържа.
А на всички, дето твърдят че грижовни и добри мъже има, прочетете горното изречение.

# 428
Разбира се, че има. Това, че вие си харесвате и избирате само боклуци, е отделен въпрос.

# 429
  • Варна
За какво да и завиждат, че му слугува на ниска ставка ли?
Мъжете не харесват дресирани домакини. Търсят алтернатива навън.

# 430
  • На топло в неговото сърце.
Елен,
виж сега дори и мъжете в бг мама ти завиждат, че си намерила мъж да те издържа.
А на всички, дето твърдят че грижовни и добри мъже има, прочетете горното изречение.
Аааа не така,моя е и грижовен, и добър!

# 431
Криси, какво ти става днес - пишеш глупости, колкото да взимаш участие?

Кой въобще би ѝ завидял на Елен за смешните 400 кинта месечно, за които слуша всяка вечер?! Грижата за котарака ми, само, ми излиза малко под 400лв/месец.

Елен може да завижда на него, аз на Елен - няма как.

# 432
😳 А задникът син ли ти е или и за него си плащаш да ти го посиняват? Доста стана циничен.

# 433
Sweat Smile

Те мъжете, ако така даваха, че и без бой, на никоя жена не би й хрумнала фразата "финансова независимост".

Не говоря за вашите мъже - те са грижовни и бла-бла.

Скрит текст:
Папи, вече е редно да споделиш колко гладници искат да станат мами на някое малко смърфче на ЛС.

# 434
Ами то затова се гледа, преди да раждаш и да станеш малко или много зависима за известно време. Ако е бил стисляк и преди това, затваряш краката и си биеш камшика. А не после да се чудиш 380 лв.как да ги разпределиш.

Общи условия

Активация на акаунт