Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 088
  • 502
  •   1
Отговори
# 60
Имах подобен момент с моето IT - без да казвам нищо започнах да готвя само за мен, чистих си моята част, прах и гладих само моето, чинията след ядене си я миех, в магазина ако ходим двамата, не взимах нищо, в кварталното магазинче си купувах отделно, друго нищо не барах. Много бързо се усети, извини се, купи миялни, сушилни, роботи и не е повдигал темата повече въобще.
Ако не се усети, знаеш какво трябва да правиш за да не си зависима от неговите 400 лева на месец.

# 61
Момичета, както казах има подробности. Аз вчера и не само вчера му се изрепчих, но той каза, че нямам думата в момента, когато не вадя лев. И апартамента си е негов. Казал, ми е , че не иска жена да му изяжда парите.
Е тоя пък, кой иска да му яде парите? Мъж ли?!

# 62
За 27 години брак имам 15 години стаж в които влизат и две майчинства.Никога не е чакал пари от мен.И колкото пари изкара ми ги дава без да му искам и без да ми държи сметка за какво ги харча.Плащаме сметките и на моите и на неговите родители и на децата.Аз съм с 260 лева пенсия по болест.И не е бизнесмен или ИТ.Така сме научили и синовете си,че след като са създали семейство са длъжни да си го издържат.Единия е женен само.

# 63
Амфибия, и твоят е тотален катил.
Ама почти всички са такива, за съжаление.

# 64
Надявам се да не са всички 😁

# 65
Казал, ми е , че не иска жена да му изяжда парите.
В такъв случай, да стане гей. И без това, гейството отвътре му идва.

# 66
Първо забременях в период, в който уж не може. Второ, вече много исках дете. Животът ми беше празен  , някакси ми беше време. Малкият ме спаси от депресията и внесе цвят в живота ми. И ако трябваше да чакам да забогатея, че да имам дете, не мерси. Това е една утопия. От студентка сама се издържам и още тогава пращах на нашите. Бяха след развод, майка ми остана без работа за известно време и дядо ми изнемогваше. Но аз съм дебелоглава, бях си решила, че трябва да остана , да уча и да се развивам в големия град, а не да се връщам на място, където няма кьорава перспектива ( в Северозападна България). Та появи се той, и нещата бяха по& различни. Само, че аз оттогава съм на минус с парите и сега си бера ядовете все още. Така, че наистина май си отговорих на въпроса и постът става излишен....

# 67
  • София
Раждаш дете за да излезеш от депресия...
Спирам с коментарите, защото ще станат грозни.

# 68
  • Варна
Ти си искала дете, а той?
Детето е стимул и щастие, но рискуваш да депресираш и него с подобен баща.
В грижите и чувствата си прилага ли подобен педантизъм?

# 69
Не ми звучи добре и на мен тази история.

Обаче от др. страна, аз през моя живот щедър мъж НЕ съм виждала. Изобщо има ли такива?

Да не стане така, подлъгваме жената да се разведе, пък накрая се окаже, че все пак е имало нещо стойностно в тази връзка, ама всички: "бягай с 200, бягай с 200"... Разсъждавам си просто!

# 70

Па и тогава той ще яде... парите на другарчето, нали.

# 71
  • Terra incognita
Защо раждате на мъже, на които не можете да разчитате в живота? Семейството е отбор, в един отбор ако не можеш да разчиташ на партньора си, губиш и се разпадаш. Така обричаш и себе си и детето си. Или си била достатъчно убедена, че сама можеш да се справиш? Тогава защо ти е мъж, при това от тази порода?
Не знам къде ги намирате такива, често.

# 72
Абе той май и дава пари, с които тя обаче издържа баща си! И фактически, той има чувството че издържа родителя и.
Мъхъм, със 120 лева на месец го издържа.

# 73
  • Варна
Щедри мъже има. Мнозинството са по- практични и рационални в разходите. В този случай показва и отношението към авторката.

# 74

Па и тогава той ще яде... парите на другарчето, нали.
Ама, няма жена да ги яде. Нали не искал жена да му яде парите? Значи, мъж може.

Общи условия

Активация на акаунт