Част от моето сърце, ЮЛИ ще е в моите ръце - Тема № 5

• 40 491
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
А как усещатате бебчо ?
Разбирате ли примерно краче ,ръка ...
Аз си го представях по някакъв др.начин ,а сега го усещам по скоро като бълбукане и като си гледам корема се движи /потреперва ...много ми е странно Simple Smile
И да попитам Магнерот който пиете ,колко милиграма е?Колко тоест е макс.доза на ден?
Аз съм в Германия и едва ли го има точно същия ,но да питам ориентировъчно.
И аз така го усещам, просто като шаване. За магнерота аз пия от 500мг, максималната доза е 3х2 Simple Smile

# 511
В групата съм от много отдавна и съм си достатъчно активна. Мисля, че нещо просто е станало от самия facebook. Simple Smile

# 512
А как усещатате бебчо ?
Разбирате ли примерно краче ,ръка ...
Аз си го представях по някакъв др.начин ,а сега го усещам по скоро като бълбукане и като си гледам корема се движи /потреперва ...много ми е странно Simple Smile
И да попитам Магнерот който пиете ,колко милиграма е?Колко тоест е макс.доза на ден?
Аз съм в Германия и едва ли го има точно същия ,но да питам ориентировъчно.

Аз знам кое е краче, защото АГ предния път ми показа петичка на ехографа и все там си ме опъва. Коленцата и петичките им са доста остри и направо изпъкват на корема. Дупето е по-заобленко от другата страна на корема Simple Smile))

# 513
Моето бебче също е с различна активност, но сякаш по-рядко ме рита, а в повечето случаи просто я усещам да си шава нещо- ту от едната страна, ту от другата. Много приятно чувство (до момента, в който не уцели пикочния ми мехур). Дори съм забелязала някакъв ритъм в движерията й и режим на мърдане.
Магнерота ми е 500мг. Пия го 3х1.
Уморих се днес- правих козунак(за първи път през живота си, но в хлебопекарна) и торта и сега мислех да чистя, обаче няма да е, нещо се натоварих и корема ми натежа, та ще си мързелувам. Светъл празник, момичета и нека всички бъдем благословени и да изкараме лека бременност и раждане! 🤗☀

# 514
Моят бебешок вчера беше много активен, днес нещо повече спи и не шава.
Малко ме боли мястото, ( като го пипна) където вчера се ударих, но нямам синина... Странно!

Аз пия Магнерот 500 - 3 х 1.

# 515
Моят бебешок вчера беше много активен, днес нещо повече спи и не шава.
Малко ме боли мястото, ( като го пипна) където вчера се ударих, но нямам синина... Странно!

Аз пия Магнерот 500 - 3 х 1.

Това сякаш аз съм го писала. При мен е същото. Момата ми вчера не ме остави да дремна, беше страшно активна, а днес е много плаха. Усетих си я, но нищо общо с активността вчера. Някъде бях чела на час по колко трябвало да рита, мърда.. При мен ден с ден е различен.
Относно магнезия и аз вземам 3х1 магнерод и последната седмица се усещам, че като хапна корема ми е по-твърд,чуствам се все по- тежка,а
още не съм влязла в 7 мия 😩
Желая на всички вас светли празници 😘😘😘

# 516
Откакто излязох в болнични, беба е много по-спокойна. А сравнена с батко си по активност - направо спящата красавица Joy Усещам я регулярно, но основно си кротува.
Аз пия по 1 таблетка Биолектра Магнезий 365 следобед (привечер) и положението е добре. Рядко, но все пак усещам Бралстън Х контракции те, които с предната Б имах много в 5тия месец, но реална контракция и аз не знам какво е. Много се надявам този път раждането да е нормално.

# 517
Здравейте, момичета. Може би въпросът ми е малко странен и смешен, но... 😆 Като легна странично, а аз само така лягам, усещам движения точно под страната на която съм легнала. Усещам отпред, но и доста в страни. Има ли как да й натискам нещо и да й причинявам болка, дискомфорт или днзз и аз? 🤔 Дано да сте ме разбрали какво имам впредвид. 😁

# 518
megi999, аз те разбирам напълно. И аз съм така, но и аз не знам дали е ок. Да видим др момичета какво ще кажат по въпроса Simple Smile

# 519
И аз приемам Магнерот 3х1. За сега ми е добре, успокои ми крампите, които имах в началото.
Ние от вчера имам диван и скрин с повивалник, изцяло завършени защото бяха по поръчка. Остава само креватчето и някои неща от Икеа - като килим, самия повивалник за шкафа, кутии за подреждане на гардероба. Както е тръгнало май ще ги поръчвам онлайн. Каквото и да стане не се виждам юни месец да пътувам до София.
Относно спането, на мен някои сутрини ми се случва да се събуждам с лека болка в корема, като натрапено. Спя с възглавница за бременни, но явно на моменти пак натисксм бебето.
Аз днес сутринта станах с идеята, че няма какво да правя, но най-добре си уплътних деня. Реших да си спретна едно пролетно почистване - прах пердета, чистих шкафовете на кухнята.

# 520
Нищо му няма на бебето при спане, дивее си там просто Simple Smile

# 521
Бъдете спокойни. Усещат допир и отговарят. Аз някой път лежейки настрани имам чувството, че скача върху леглото Grinning С първото дете беше същото в последните месеци.

# 522
Христос Воскресе, момичета!

Усещат и още как маймунките. Моето постоянно се мести ту отляво, ту отдясно. Ако е отдясно и си сложа ръката, автоматично минава отляво, все едно аз си я подхвърлям 🤭 а и доста честичко с каката си правим такива "шегички" с бебето. Или ако е някое краче, щом започнем да го опипваме и го скрива.

# 523
Христос Воскресе! Нека всички да родим безпроблемно и бебоците да са тежки,здрави и щастливи! ❤

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 10:44 от MariqDoncheva

# 524
Воистина воскресе, момичета! Да сме здрави, благословени и да родим леко на/ около термин. Flowers Hibiscus Nature SunnyHeart

Някой дали може да препоръча книга за грижа за бебето? Наясно съм, че бебе по книга не се гледа и че всяко бебе си е специфично, но все пак ми се иска да съм наясно с някои основни принципи.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 11:32 от VictoryK

Общи условия

Активация на акаунт