Част от моето сърце, ЮЛИ ще е в моите ръце - Тема № 5

• 36 724
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • au bout du monde
За суха и сърбяща кожа препоръчвам La roche-posey.
https://s1.thcdn.com//productimg/1600/1600/11091840-1374721188556838.jpg
Мажа се с него от началото на бременността, нямам никакви проблеми до момента. Преди имах ужасни сърбежи, разранявала съм си кожата от чесане.
 Също така и душ гела смених и сега съм с на Bioderma - https://s1.thcdn.com/productimg/1600/1600/11688466-1134572659760792.jpg може да пробваш и олиото - https://assets.escentual.com/media/catalog/product/cache/7/image … oil-1-litre_1.jpg

# 631
Здравейте,аз рядко пиша,но чета темата иначе съм за 4 август по термин Smile
За суха кожа, аз съм доволна от олиото на Биодерма.
Суе-то ми излезе 25 при норма 20, някой знае ли дали е ок?Доктора ще види изследванията след няколко дни.
Гледам и хемоглобина ми 110 иначе си пия желязото, миналия месец беше 108, май е добре,че се качва макар и малко.

# 632
Ако някой има предложения за новата анкета за заглавие на темата, да ги дава.
Малкото човече ЮЛИ ще е тука вече.

# 633

Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта.
Време е за купон в корема на мама, че ЮЛИ бебе ще проплаче в родилна зала.

# 634
Търпение не ми остана да се нарека ЮЛСКА мама.

# 635
Здравейте, момичета. Мина ми прегледа при ендокронолога. Както се очакваше, развила съм гестационен диабет, но стойностите не са лоши към момента. Изписа ми хранителен режим и КЗ  измерване през ден на гладно и след 1 час. След 2 седмици нова консултация. Изпраща ме обаче и на кардиолог за всеки случай, тъй като измери кръвно 130/80, пулс 80.
За дамата, която писа за сърбежите, задължително си пусни чернодробните. Миналата седмица много ме сърбеше всичко, не можех да спя нощем, вчера ми излязоха завишени чернодробни и по тази причина ще се консултирам с гастроентеролог. Днес ми излезе и стерилната урина, поне тя е чиста, та се поуспокоих. Общо взето ще си пообикалям докторите, но най-важното е крайният резултат 😍

# 636
Добро утро, момичета! Снощи цяла вечер чувствах корема си подут, ставах да пикая през има няма 2 часа и бебчо не спря да ме рита. Какво беше това чудо? На вас случвало ли ви се е? Сякаш аз и бебето просто не спахме цяла вечер. И, ей ме на, в 6 часа пак съм будна, не мога и да заспя вече. Явно ще се спи чрез деня.
Мрън-мрън! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 637
Добро утро, момичета! Снощи цяла вечер чувствах корема си подут, ставах да пикая през има няма 2 часа и бебчо не спря да ме рита. Какво беше това чудо? На вас случвало ли ви се е? Сякаш аз и бебето просто не спахме цяла вечер. И, ей ме на, в 6 часа пак съм будна, не мога и да заспя вече. Явно ще се спи чрез деня.
Мрън-мрън! Stuck Out Tongue Winking Eye
Честото пишкане на мен ми се случва през деня, рядко ставам нощем. Бебка като вземе да ми притиска пикочния мехур и имам чувството, че ще се опикая, а то 2 капки 🤭 Активността през нощта я определят с това, че мама е в покой и бебето е будно, докато през деня с движенията си ги успокояваме и успиваме. Макар че при мен това не важи много, много.

Тази сутрин и аз станах рано, ама нещо се изплаших, че доста бях легнала върху коремчето, като бях обърната настрани.

Днес би трябвало да дойде и кошарата й, чакам я с нетърпение. Дано да е хубава като на снимката и да оправдае очакванията ни.

# 638
Всяка сутрин ставам в 3, 5 и в 7,като по часовник, ама бебчо поне спеше, а сега и той не спа. Станах, даже и хапвам вече, ама той не спира да ме рита. Какво ли иска, миличкият ми... Grinning
Да се похвалиш като дойде кошарата.

# 639
Добро утро, и аз съм будна от 6ч, последните седмици имам чувство, че бебка постоянно мърда през нощта, отделно никоя поза не ми е удобна и постоянно се будя. Иначе ставам до тоалетна само по един път, но е достатъчно да се въртя после по един час:sleeping:
Момичета, от къде сте си поръчали кошари и колички? Аз сега оглеждам и скоро мисля да купим Simple Smile

# 640
То надали ще а сглобяваме, защото е доста рано още. Мислех по-натам да я изпера на двора. Но не знам как ще се сдържа да имам нещо неразопаковано, като малко дете съм.
Мимс, аз кошарата я поръчах от Комсед, когато имаше великденско намаление. Количка си имаме от каката и нея ще си ползвам, запазена е и не ми се дават излишни 1000 лв. Преди 5 години я взехме от един детски магазин в Благоевград, срещу Метро, ама му забравих името. Моят съвет е да си ги видиш на място. Бяхме харесали друга, но като отидох и я разходих в магазина, ми тя тежка, неманеврена (на плочки, а какво остава навън) , платът не ми хареса. Така няколко набелязани пробвах и накрая ми предложиха тази, която никога не я бях разглеждала по снимки даже. Само като я видях и бутнах, знаех, че е моята количка.

# 641
Мерси, МамаНаПринцеса Simple Smile И аз предпочитам да си ги избера на живо, особено количката. Надявам се, че сега няма много хора по детските магазини и ще мога да огледам Simple Smile

# 642
Здравейте,аз за сега нямам вашия проблем 😁 вечер си лягам и моя господин играе 10-15мин и заспива,на сутринта се буди когато и аз се събудя.
Нашата кошара дойде във вторник и ММ ще я сглобява в събота и нямам търпение вече.

# 643
Привет, момичета! Аз всяка сутрин ставам в 5 и 30 да давам мляко на каката. По принцип заспиваме след това, но последните няколко дни не мога да си намеря място.. та тя като заспи през деня, лягам до нея. Бебето много рита нощем и винаги след като хапна. Но вече като че ли съм свикнала, просто ми е адски неудобно да спя , въртя се с часове.. вече няма удобна страна или поза, заспивам от изтощение по някое време. Някоя от вас да бори гъбичка? АГ ми беше изписала гиназол, но след 2 седмици симптомите се завърнаха, каза да изчакам още седмица и да повторя, но дали ще има ефект нямам представа..

# 644
Аз само късно си лягам. Не мога да заспя и вместо да се въртя в леглото се занимавам с нещо приятно. Време само за мен Heart Сутрин детето се буди в 6:30 най-късно и на мен никак не ми се става, ама... нямам избор. Интересното е, че не спя през деня и вечерта пак не ми се спи Rolling Eyes Бебка е активна понякога през деня. През нощта дори и да мърда, не я усещам- спя като пън Grin
Нашата кошара пристигна преди 2 седмици. От Хиполенд бях поръчала доста неща с нея. Тя е сгъваема, та я разпънахме да я видим и я прибрахме засега.
Ради, мисля, че нямаш друг избор освен да се довериш на АГ-то. И аз имам някакъв дискомфорт, та ще искам да ми вземе една микробиология утре на прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт