Част от моето сърце, ЮЛИ ще е в моите ръце - Тема № 5

• 40 435
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
Да. Имаше една много хубава статия на едно българско семейство за детските столчета, как да се търси, какво да се избере ит.н.
Ще я потърся.Благодаря.

# 541
Честито Възкресение Христово, момичета! Бъдете здрави и вие, и семействата ви и нека юли месец всички сме с пълни с щастие домове!
Слънцезащитен крем се наложи да взема на сина ми. Не исках въобще да го излагам на слънце през първото му лято и все имаше нещо метнато върху него, но все някое краче след разходката беше зачервено, а той е толкова бял. И му взех на Мустела едно малко кремче, с което мажех крайниците преди да излезем. Бил е на 2-3 месеца. И сега сигурно ще взема, но след като се роди.
А за столчетата съм казвала моето мнение - кошницата за първите месеци за мен е най-удобният вариант. После си избирате столче с/без изофикс, по посока/обратно на движението, с база/без, въртящо се или не... Иначе не е добре да обхващат голям диапазон, защото се амортизират. Пластмасата остарява и отслабва сигурността на столчето.

# 542
  • София
Здравейте! Христос возкресе! Simple Smile

Хриси, скоро ми попадана ревю на Ася Демирева за Мустела (тя им е представител), та тя спомена, че крема против слънце не е гъст и бял. Пробвай го, ето линк: https://www.mustela.bg/Specializirani-produkti/Slncheva-zashchit … ashchita-ot-slnce

За изофикс базите - аз съм взела, беше намалена от 500 на 400 лв., ползва се и за голямо столче, не само за кошница и ми се вижда удобно и сигурно.

# 543
Христос Воскресе! Живи и здрави юлски бебчета пожелавам на всички ни!
И аз съм взела Изофикс база, точно заради сигурността и удобството.
Днес като ми е така празнично реших да харча пари и поръчах от Комсед шишета, биберони, залъгалки и играчки. Имат намаление 20% и ми се сториха много изгодни нещата. На косъм бях да си поръчам и колан за след раждане, но единствения наличен ХЛ прецених и се надявам да ми е голям. Затова остава и да разучавам още какъв да взема - дали обикновен ластичен или от тези, които са на три части (има ги в Амазон).

# 544
Стискайте ми палчета ,почвам теста за кръвната захар,
Дано ми се размине и всичко е наред.

# 545
Аз ще хода утре също на обременяване с глюкоза и разни други изследвания, стискайте палци и на мен 😊

# 546
  • au bout du monde
~Artemis~, Namishi стискам палци👍

Аз съм стриктна тези дни. Направих си специално сурова торта да хапвам, ако ми се яде сладко и с нея захарта е в норма. Иначе с козунак скочи до 7.1.

Изофикс няма да купувам, защото в момента кола не ползваме и няма смисъл. Количката ще пристигне чак на 4 май, ако изобщо дойде, че май я нямат налична🙄

# 547
Височка ми е захарта .
В петък ме пращат на специалист ,да ми обясни какво трябва да правя .
Тук са някакви други мерни единици ,ако някой е наясно ще се радвам да каже мнение
Скрит текст:

# 548
Аз другата седмица трябва да пускам изследвания, представям си след този Великден колко ще ми е захарта... Confused

# 549
Artemis това намерих в интернет пространството за референтни стойности при ОГТТ, ако си изпила 75гр глюкоза:

Стойностите са в mg/dl. От това, което виждам на първия час ти е била над нормата.
Добрата новина е, че всички тези ограничения и проблеми ще приключат най-късно след 2-3 месеца. С това се успокоявах аз преди малко, когато прекарах близо час в тоалетната Confused

# 550
Манди, благодаря!
На всички момичета стискам палци!
Избрахте ли козметика за бебето? Мнения за шишетатa на Chicco?

# 551
Благодаря ,Танчето
И аз нещо такова намерих .
Няма проблем малко диетка не е излишна .
А щом става въпрос и за здравето на бебенцето ,въобще няма да ми е трудно.
Само се замислям ,не е ли късничко този тест-досега не е ли било проблем ?

# 552
Манди, благодаря!
На всички момичета стискам палци!
Избрахте ли козметика за бебето? Мнения за шишетатa на Chicco?
Взех мляко за тяло, шампоан, душ гел и сапун на Seba med. Само козметиката за дупе още ми е тъмна Индия, гкедам че Sebamed имат, но не знам дали са добри.
Имам едно антиколик шише на Чико, просто ми е подарък. Изглежда ми хубаво. Иначе поръчах едно стъклено малко на Авент и едно голямо, пластмасово пак на Авент.
Днес съм на тема играчки, гризалки и дрънкалки. Утре мисля и това да поръчвам. То се е видяло, че стази пандемия всичко ще е онлайн.

# 553
И аз се чудя за козметиката за бебе. Чувала съм добри отзиви за бебешките продукти на Био дерма, Юриаж и Мустела. От това, което чета напоследък, няма да има много нужда от козметика, по-скоро от шампоан и душ гел. Олиото ще е излишно за лятото. Ще се радвам ако някой с опит, сподели Simple Smile.

# 554
Аз пак да кажа, че според мен няма нужда от никаква козметика освен евентуално едно измивно за веднъж седмично - аз ползвам колдкрема на биодерма, много икономично нещо, и евентуално някакво лосионче за тяло и крем за подсичане, които ползвам само при нужда. Аз харесвам крема за подсичане на юриаж, хич няма и да го мисля, взимам нещо от аптеката и тва е.

Общи условия

Активация на акаунт