Част от моето сърце, ЮЛИ ще е в моите ръце - Тема № 5

• 37 086
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Някоя от вас имала ли е болки в слънчевия сплит? Вчера вечерта ме заболя, цяла вечер бях на стол, нямах възможност да плегна и доста ме боля. През нощта ми мина, но днес усещам лека пробождания.
Случи ми се веднъж, точно на това място, като бодежи, все едно опитваш да преглътнеш нещо, но е заседнало точно там. Мина от самосебе си, много е неприятно

# 586
  • София
VictoryK , за Pampers най-малката разфасовка, която видях размер 1 (premium серията) е 43бр. и една 2 (new baby-dry) 17 бр.

Чух, че в някои болници дори и да си си взел Памперс може да завариш бебчо с Бочко например, просто защото този пакет за хванали и са сложили на всички бебета. На други места памперсите са на количката отдолу и може да сменяш и ти.

тинити  , аз съм същата последният месец и без капки не мога да оцелея нощем. А кръвта пък изобщо не ми прави впечатление, нормално е.

Някоя от вас има ли високо кръвно? Аз го следя всеки ден и забелязвам, че последните дни вдигам понякога 140/70, което май си е височко.

# 587
Здравейте и от мен, момичета. Идвам да помрънкам. Минс обременяването с глюкоза след 300 зора. Стана ми лошо, причерня ми, без малко да викат лекар от спешното, но ме сложиха да полегна и се оправих. Та, на гладно нормална захар, нормален инсулин, след 1 час - захар на граница, инсулин висок, след 2 часа - захар и инсулин високи. Утре съм на ендокринолог. Не стига това, ами чернодробни завишени, някои от урината също завишени. Изпращат ме на контрол на гастроентеролог и уролог. Тъкмо закрепим 1 - шийката, излезе други...Мрън, много ми е притеснено. Стискайте палчета, момичета, други ден влизам в 28 г.с.

# 588
Namishi, успокой се сега. Вярвам, че всичко ще бъде наред, когато се видиш със специалистите и решите как продължавате отсега нататък.

# 589
Всичко ще е наред, Namishi.Спокойствие и повече почивка Simple Smile. Кои чернодробни со ти завишени? Питам, тъй като и аз се чудя дали за не изследвам чернодробните, ако не се лъжа Асат и Алат.
Здравейте и от мен, момичета. Идвам да помрънкам. Минс обременяването с глюкоза след 300 зора. Стана ми лошо, причерня ми, без малко да викат лекар от спешното, но ме сложиха да полегна и се оправих. Та, на гладно нормална захар, нормален инсулин, след 1 час - захар на граница, инсулин висок, след 2 часа - захар и инсулин високи. Утре съм на ендокринолог. Не стига това, ами чернодробни завишени, някои от урината също завишени. Изпращат ме на контрол на гастроентеролог и уролог. Тъкмо закрепим 1 - шийката, излезе други...Мрън, много ми е притеснено. Стискайте палчета, момичета, други ден влизам в 28 г.с.

# 590
Здравейте и от мен Simple Smile Включвам се с малко закъснение - на 29г. съм от София с термин 26.07. първа бременност. Сега съм в 26г.с. последната седмица на 6ти месец Simple Smile
Нямам нито една близка приятелка с деца и ми е много трудно да споделям с тях, защото не ме разбират и така открих тази тема Heart

# 591
VictoryK
Някоя от вас има ли високо кръвно? Аз го следя всеки ден и забелязвам, че последните дни вдигам понякога 140/70, което май си е височко.
Според мен трябва да посетиш кардиолог. При мен след 2 вдигания над 140 ми предписа 3х1 допегит и 2х1/2 изоптин. Ако го вдигна над 125 трябва да отида за още хапчета.  И сега го поддържам около 118-120

# 592
Здравейте и от мен Simple Smile Включвам се с малко закъснение - на 29г. съм от София с термин 26.07. първа бременност. Сега съм в 26г.с. последната седмица на 6ти месец Simple Smile
Нямам нито една близка приятелка с деца и ми е много трудно да споделям с тях, защото не ме разбират и така открих тази тема Heart
Добре дошла. Ще те добавя в списъка на първа страница.

# 593
Аз от сутринта съм със сополи, и гърлото леко ме дразни и кашлица чат пат, едно такова ми е задръстено. При предишната мибременност започнах да вдига кръвно в 8 ми месец, изписаха ми допегит, хубаво е да се следи и ако трябва да се приемат лекарства. Засега още не вдигам, но си имам едно на ум, трябва и с кг много да внимавам, че предишният път много качих и оттам ми бяха основните проблеми.

# 594
От вчера сутринта и на мен носът ми е запушен, а сега и подсмърчам. Ще го промивам с Куикс протект, та белким се размина.

# 595
Дами, запушването на носа е често срещано и много неприятно нещо по време на бременност. Ползвайте някакви спрейове, за да се облекчите.
По отношение на кръв в носа - случвало ми се е няколко пъти след издухване. Но иначе често имам. Мисля че е нормално донякъде Simple Smile стига да не е постоянно.
Понеже аз съм на клексан проф. Паскалева ме беше питала дали съм имала кървене от някъде и споменах за носа, но тя нищо не каза.

# 596
Имам синузит и сенна хрема, та носът ми е "слабото място". С първата Б изкарах цяла бряменност с капки Олинт и Муконазал, даже и в болницата си бях взела. Сега положението се търпи, защото аз така или иначе не дишам на 100%.

Искам да ви питам вие полагате ли някакви грижи за зърната/гърдите да ги подготвите за евентуално кърмене? Срещам противоречиви мнения. Преди не съм правила нищо със зърната, малката явно не засукваше, болеше ме и 1 месец беше ад. Сега си взех кремче за овлажняване на зърна на Авент и ще гледам да се мажа честичко.

# 597
Имам синузит и сенна хрема, та носът ми е "слабото място". С първата Б изкарах цяла бряменност с капки Олинт и Муконазал, даже и в болницата си бях взела. Сега положението се търпи, защото аз така или иначе не дишам на 100%.

Искам да ви питам вие полагате ли някакви грижи за зърната/гърдите да ги подготвите за евентуално кърмене? Срещам противоречиви мнения. Преди не съм правила нищо със зърната, малката явно не засукваше, болеше ме и 1 месец беше ад. Сега си взех кремче за овлажняване на зърна на Авент и ще гледам да се мажа честичко.
Бях чела ,че е хубаво от 8 месец да се мажат с кремче против разраняване на зърната.И мисля да си взема и от 8 месец да започна да ги мажа.

# 598
  • София
Аз доколкото знам, подготовката на зърната и изобщо мазане или "малтретирането" им с кърпа например е много остаряло и напълно излишно и не би предпазило от евентуално разраняване, а зърната може да се оформят непосредствено преди кърмене.

# 599
Аз съм с непрестанна хрема още от декември месец. Бях се разболяла и от тогава все имам. Някой ден е по-силна, друг ден е по-лека. Вече свикнах с нея, понеже не е нещо, което прекалено мн ми пречи, а и аз бях чела, че по време на бременност е нормално да се появи. На мен не ми пречи, но на ММ му пречи понякога, понеже започвам да похърквам. Като усетя, че са по-зле нещата си слагам капки за нос с морска сол, където на листовката могат да се прилагат при бременнотс, куикс ли нещо такова.
Аз имам друг проблем. Откакто забременях и на гърдите ми се появиха някакви кафеникави неща, тип бенка. На всяка гърда отдолу имам по 4-5 и ми направи впечатление, че растат. Нещо като някакви образования. На някого появявали ли са му се? Дано да изчезнат след като родя. Почнах сега да се чудя ами бебето как ще кърмя с тези бенки ;Д

Общи условия

Активация на акаунт