Westworld - Free Will Is Not Free - Тема III

• 12 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Аз пак питам, кога са показали че всички хора имат импланти?

Ти същия ли сериал гледаш или някакъв друг?

Как става идентифицирането на хората?

Тая джаджа от Индонезия за заглушаване на сигналите за какво беше?

Смарт пилс влияят на електрониката в тялото.

Между другото, вие разбрахте ли какво точно направи Шарлът на Уилям, като го боцна по шията?

Интересното е, дали app-ът на телефона на Кейлъб е невидим за Ровоам. За правителството, очевидно, е невидим, щото е нещо като Дарк нет за получаване на поръчки за работа.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 13:38 от Elena Pau 663353

# 136
Кога го е боцнала? Като го бръснеше, или когато му се разкри и той я нападна? 
Мейв не контролира железата, а само електрониката - автоматът беше със смарт спусък, затова можеше да го насочва. Тя каза на убиеца, че е голям и може да се цели сам (намек, че няма нужда от такова нещо).

Сега гледах един анализ, в който обръщат внимание на графиките (от предишни епизоди са):
Краят на Париж (наблизо се вижда още един подобен инцидент, но не знаем какво е и за къде се отнася) - 2025г.:

Втора гражданска война в Русия - 2037г. :

Импийчването на Тръмп (2019г.) JoyJoyJoy :

Не вярвам да го импийчнат, по-скоро ще го изберат за втори мандат Wink

# 137
Кога го е боцнала? Като го бръснеше, или когато му се разкри и той я нападна?  

Петя ... Накрая ... Преди да го заведат в клиниката.

Сега гледах един анализ, в който обръщат внимание на графиките (от предишни епизоди са):
Краят на Париж (наблизо се вижда още един подобен инцидент, но не знаем какво е и за къде се отнася) - 2025г.:

Ииииии, много ме кефи това.

# 138
  • Пловдив
С това боцване какво му направи?

# 139
С това боцване какво му направи?

Не знам Flushed

Ще видя, дали в реддит не са писали нещо интересно по въпроса.

Но след като го боцна, той почна да вижда Долорес (в синята рокля) и да си говори с нея. Може би Шарлът му е вкарала нещо в тялото с това убождане.

Червените и сините кръгчета за жени/мъже ли са Joy

# 140
Да, и по силуетите си личи.
Интересно, значи Долорес/Шарлот може би наистина предизвиква халюцинациите... Или пък й е трябвало малко кръв от неговата, за нещо?

# 141
Аз пак питам, кога са показали че всички хора имат импланти?

Ти същия ли сериал гледаш или някакъв друг?

Как става идентифицирането на хората?

Тая джаджа от Индонезия за заглушаване на сигналите за какво беше?

Я по спокойно.
Джаджа от Индонезия заглушаваше сигналите на външните устройства, телефони и слушалки в ушите.
Не видя ли, че при заглушаващия звук ги изключваха.

Не ми се пише повече в тази тема. То бива емоции Stop

# 142
И аз изгледах, много добър епизод. Добре са го измислили всички да са Долорес. Доста егоцентрично от нейна страна Joy, но пък и логично да се довери само  на себе си.
Завиждам на Мейв, че обикаля най-страхотните места, първо къщата в Барселона, сега и това място в Сингапур беше много интересно... И то с Венсан Касел Heart EyesGrin
Според мен Уилям не е с шизофрения, а Долорес чрез боцването му даде някаква дрога или нещо подобно.

# 143
Забелязахте ли, че на телефона на Кейлъб Yes = Fuck Yeah Joy

В 1-ви епизод, оня, дето се беше надрусал с новите смарт пилс, си беше счупил терминала.

# 144
И не-то, в този ап, не беше просто "не", а нещо като "Не, харесва ми да съм посредствен". Joy

# 145
И не-то, в този ап, не беше просто "не", а нещо като "Не, харесва ми да съм посредствен". Joy

hahaha hahaha hahaha

Hands Plus1 Респект! Това го бях изпуснала.

Диалозите на места са абсолютно гениални:

Скрит текст:

Намерих картинка с Divergences ...
Скрит текст:

Някои от тях не ги бях забелязала.

Ето тук по-големи имиджи:
https://imgur.com/a/engiAyb

Може би част от онова, което гледаме, е симулация. Не всичко, но част.

Някой от вас има ли идея за това, как така Кейлъб си говори с Франсис, при положение че не отговаря на обажданията му?

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 11:46 от Elena Pau 663353

# 146
Намерих картинка с Divergences ...
Скрит текст:

Някои от тях не ги бях забелязала.

Ето тук по-големи имиджи:
https://imgur.com/a/engiAyb

Може би част от онова, което гледаме, е симулация. Не всичко, но част.

А защо да не е симулация и вътре различни симулации, като варианти на шахматни стратегии, които разработва Робоам?
Там където са ключовите моменти ни пускат белите картинки с координати.

Очевидно ползват очилата за пренасяне в симулациите на Робоам.
Долорес си сложи лещи преди да отиде да се види с Кейлъб, Шарлот си сложи очила за да се види със Серак, очила сложи Долорес на онзи в началото на първи епизод, както и Серак на трафиканта, когото уби.
Някак не си представям да носят тялото на Мейв до бара в Сингапур и чак вътре Серак да я включи.

# 147
А защо да не е симулация и вътре различни симулации, като варианти на шахматни стратегии, които разработва Робоам?
О да, абсолютно възможно е.

Аз исках да обърна внимание на глитчовете, дето ни ги навират в очите.

В 1-ви епизод също има глитч. Бернард се усеща за разминаванията. На влизане в къщата вижда 4-ма мъже, които се карат, обръща се ... и те не са вече там.

В 4-ти епизод, Бернард казва на Долорес, че това не е реално, когато са в къщата на Арнолд.

Има и една жена, която сгъва кърпа с много цветове (жълто, червено, светлосиньо). В следващия кадър, кърпата е зелена.

А също и записът за Нейтън е различен. Цели изречения са други или липсват в първия запис.

Сякаш са два различни записа.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 13:21 от Elena Pau 663353

# 148
А също и записът за Нейтън е различен. Цели изречения са други или липсват в първия запис.

Сякаш са два различни записа.

Не са само липсите, думичките са разместени.

# 149
За къщата на Арнолд си помислих, че е симулация от момента, когато Долорес е помагала за създаването на Бърнард (в неопределено минало)... И че дават накъсани моменти от тогава и от преди тя да му направи ново тяло (след като избяга с перлите), просто за да объркат зрителите.
Но сте прави, че има много подозрителни неща.

П.п. Може би има две сюжетни линии - една реална и една симулация.
Да не би да е свързано с отражението от интрото - мислех, че се отнася за хостовете в парка и хостовете в реалния свят, но може да е за хостовете в симулацията и тези извън нея.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 14:22 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт