Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 566
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
И аз съм с паднал клепач. Най-добрият трик е да я рисуваш на отворено око, за да можеш да прецениш как стои.

Днес по случайност съм с "очна линия", правена е с черни сенки.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 14:27 от esmeralda23

# 391
  • русе
Ето показвам днешния опит с предложената техника от Агент в клипа на мацката. Далеч съм от нея обаче доста, но не се отказвам да се науча да рисувам върху падналия си клепач 😁
 1 опит

2 опит с друг цвят

3 опит - двете очи са с различни цветове

Agent,

Наборе (1975) - ето тази техника искам да опиташ и да се покажеш!

Между другото същата тази девойка прави добри многоцветни визии, които не са моята чаша чай, но пък могат да допаднат много на друг!
https://www.youtube.com/user/anbrightable/videos

Като говорим за шарено, тази мацка също става за вдъхновение - шарена, но много прецизна и има чудесен усет за цвят и съчетаемост!
https://www.youtube.com/user/paulinaalaiev/videos

# 392
Вашите клепачи не са толкова паднали, моят е като показаният и е страшно паднал. Grinning

Скрит текст:

# 393
Аз няма да показвам нищо, защото имам 3 палитри, две от които са с по 4 цвята, другата е една на Революшън, която онзи ден по невнимание изпуснах и останах без черен и златист цвят. Яд ме е, макар революшъна да не са нищо особено като качество, дори бих казала, че няма да си взема повече.
Налей спирт в натрошените сенки и притисни със салфетка. Така съм си оправяла натрошени сенки в изпусната палитра и се оправиха, още я ползвам.

# 394
Mypi, справила си се страхотно и розовият грим е жесток!

# 395
mypi розовото много ти отива и очите ти изглеждат по-свежи, а жълто-кафявата гама не ми хареса как ти стои, изглеждаш все едно си болна. Не искам да те обидя, а просто да намериш цветовете, които ти отиват, това е и една от тайните на грима.

# 396
Колекциите ви са уау. Моята още е в процес на развитие. По време на умопомрачение сездобих наведнъ чж с всички палитри на Революшън, коино притежавам без 2 шоколадови. Сега съм се насочилакъм сенките на худа бюти и тарт. Не съм впечатлена от тези на estee lauder, някакси цветовете им не са добре подбрани, а и не са нещо уау. Катрис ме изненадаха страшно приятно с новите си палитри. Тоо faced много ми допадат и ме е яд, че изпуснах коледната къщичка в Сефора. Имах и доста други, но ги подарих на близки, все не може  да стигна до тях. Тези на революшън са много приятни за леки визии, тъй като не са супер пигментирани. На първата снимка са само на революшън. Планилам да си поиграя още малко с тях и после ще заложа на високия клас сенки.

# 397
  • русе
Mypi, справила си се страхотно и розовият грим е жесток!
О, Ния, благодаря! Радвам се,  че виждаш напредък в усилието ми, това значи много за мен.

mypi розовото много ти отива и очите ти изглеждат по-свежи, а жълто-кафявата гама не ми хареса как ти стои, изглеждаш все едно си болна. Не искам да те обидя, а просто да намериш цветовете, които ти отиват, това е и една от тайните на грима.
Да , като цяло розово-червения грим ми отива повече, едната тинейджърка ме харесва,  другата каза категорично НЕ.
Ето и една кифленска снимка, но цветове са доста силни, червило по принцип е кафеникаво и устите съм учертала извън контура за да изглеждат по големи- бе експерименти.

В какъв срок снимките могат да се трият от постовете, че предните не могат да ги изтрия?

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 10:01 от mypi1975

# 398
NiaV много благодаря. Присъединявам се към esmeralda23, ще ми е интересно да ти видя "Наташките", даже ще се радвам, ако направиш сравнение, като човек, който ги е имал възможност да добие преки впечатления.

Много време ми трябваше, за да успея да си намеря моя начин за поставяне на очна линия. Падналите клепачи са индивидуални и по-скоро е до проба-грешка, но все на мен много ми помогнаха няколко клипа, които прилагам по-долу. От първия се сетих, че всъщност не е необходимо очната линия да бъда по целия клепач и така избегнах размазването. От другите два си послужих с техниката.
https://www.youtube.com/watch?v=upfasWOsm_o&t=552s
https://www.youtube.com/watch?v=l55V-PAxkIE
https://www.youtube.com/watch?v=YhydINyieTY&t=245s

Mypi съгласна съм с останалите, че розовите сенки ти отиват повече. Гледай и опитвай, днес ти се е получиха добре.

esmeralda доволна ли си от зелената палитра на Revolution? Искам нещо зелено и се чудя между нея, една на Наташа и на Melt.

# 399
Очите са ти супер, mypi1975, на този грим бих сложила едно по-семпло и неутрално червило, глос. И ще си по-хладна и елегантна. Имаш голям напредък за мен, а аз не съм корифей, но от първите снимки до сега – има определно надграждане.  Flowers Hibiscus

Снимките мисля, че могат в рамките на 24 часа да се трият.

Ниа, слънце на слънцата, с тези красоти, трябва накрая на касата поне едно 30% да ти смъкват. Направо им облагородяваш маркетите. Heart Exl

# 400
Yana, аз съм начинаеща и също много ме привличат палитрите на Revolution.
Сравнително хубава цена за доста цветове. Позволява да се види как биха стоели и дали си заслужава по-сериозна инвестиция за хубава палитра с тях.
Сега съм се спряла на I love Revolution - Elexir.
На много места пишат, че е имитация на една от палитрите на Anastasia. Чакам другия месец да си я поръчам, пък ще видим какво ще излезне. Simple Smile

# 401
Yana, аз съм начинаеща и също много ме привличат палитрите на Revolution.
Сравнително хубава цена за доста цветове. Позволява да се види как биха стоели и дали си заслужава по-сериозна инвестиция за хубава палитра с тях.
Сега съм се спряла на I love Revolution - Elexir.
На много места пишат, че е имитация на една от палитрите на Anastasia. Чакам другия месец да си я поръчам, пък ще видим какво ще излезне. Simple Smile

Шоколадовите са доста добри. Първата ми по-голяма палитра е жълтата - 1вата нa снимката. Naked shokolate, която е доста доста начупена откъм опаковка. Добри цветове, но не я изпускай...Joy Цената е сенките е супер особено в парфимо. Поръчвам главно от там, продуктите са на супер цени и с големи отстъпки. За начало са добри, не мисля, че е разумно да даваш над 100 лева за нещо,което не знаеш дали ще ти допадне. Успех!

# 402
Illlzy, преди време похвалих конопената палитра на Революшън като алтернатива на Худа, в последно време обаче можах да си поиграя повечко е нея и съм със смесени чувства - някои цветове са супер, други не стават. Бежовите матови например не са добри. Някои от зелените имат умрял подтон, като се бленднат на клепача. Ако можеш да си позволиш да спестиш някой лев за Мелт или Худа, по-добре изчакай и вземи от тях. Ако искаш нещо за момента и за експерименти, без да възнамеряваш да го ползваш много, Революшън ще свърши работа.

# 403
Mypi,според мен много добре се справяш и имаш супер голям напредък.На мен дори ми харесваш с всички цветове! Личи си  подобрението в техниката Simple Smile Винаги много ти се радвам. Майка ми е много малко по-голяма от теб и не мога да я убедя да сложи нищо. Даже и крем за лице не ползва,а какво остава за гримове.Аз откъде съм наследила манията за гримове и като цяло хлепане не се знае Sweat Smile
Ния,имаш убийствена колекция! А гримът е чуууден! Blue Heart

# 404
За мен палитрите на Revolution (серията Reloaded) са много кофти.
На суоч на ръката са много наситени и добри, на окото - нищо. Едно голямо леке, ако изобщо успееш да "натрупаш" цвят.
Въпреки ИП, преди това взех една от новите палитри на Катрис и вече 3-4 пъти си се мазотя. За мен те са много по-добри от въпросната серия на Revolution. Много красиви цветове, подбрани са супер за няколко вида комбинации, доволно пигментирани и на моя клепач издържат цял ден.
Единствения минус е, че матовите цветове малко се прашат, но това е нищо в сравнение с другите дрогерийни сенки, които имам.
Нареждам си ги на второ място след фаворита ми сред дрогерийните - големите палитри Magnif eyes на Rimmel. За мен по-добра палитра от нея сред евтините няма.

Общи условия

Активация на акаунт