Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 566
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, дали ще си намеря някоя дама като мен с паднал клепач и трудна направа на очна линия? Grinning
Ето ме и мен, години наред каквото и да сложа като молив и очна линия ми се размазваха жестоко след 1-2 часа. В момента ползвам очна линия на Essence liquid ink. Напоследък се научих да си я слагам не по цялото око, а само до средата на клепача, като от този момент забравих за проблема. Избягвам да ползвам по-мазни като консистенция моливи.
Сега се мъча да се преборя със сенките по този начин, но и на тях ще им открия слабото място. По-късно ще приложа и снимка, ако успя да я снимам както трябва, за да онагледя обясненията си.

# 376

Да добавя и аз малко скромната ми колекция от сенки и фон дьо тени. +1 позитивизъм за ХМ сенките както се вижда за палитрата на the balm бялото е издълбано 😂😂 , защото е много наситено бяло и много ми харесваше. Нямам късмет с фон дьо тени нито един не е моят цвят та смесвам правя магий отвари, за да се получи що годе моя цвят. За коректора на revolution мога да кажа, че е уникален много ми харесва точно моят цвят е това вече ми е сигурно 3-4 опаковка от него. Сенките на Кат Вон Ди също са уникални, само за брокатите според мен трябва да се сложи лепило за брокат понеже падат отдолу, но ако нямате проблем с това са уникални.

# 377
Аз няма да показвам нищо, защото имам 3 палитри, две от които са с по 4 цвята, другата е една на Революшън, която онзи ден по невнимание изпуснах и останах без черен и златист цвят. Яд ме е, макар революшъна да не са нищо особено като качество, дори бих казала, че няма да си взема повече.
Тази мадама от клипчето сякаш винаги изглежда по един и същ начин, но много ми харесва как се гримира. Мисля да пробвам подобен грим, макар че съм светла и не знам дали цветовете биха били подходящи.
Ето я и нея :
https://youtu.be/ZQC75xNLdR4

# 378
Революшън са добри при съвсем начинаещи. Аз все още пазя 1-2 палитри, които съм купувала преди много време, заради единични цветове. Не са толкова пигментирани, съответно преливането става по-лесно. Иначе като качество не са нищо особено, дори с най-любимия ми праймър избледняват след няколко часа и се смесват в един  муден цвят.

Очната им линия Renaissance Flick обаче е трепач. С мазен и паднал клепач съм и това е единствената очна линия, която НЕ мърда 12+ часа върху окото ми. Невероятна е. За капак се сваля лесно с дегримьор.

С коректорът им не се спогодих, много бързо свърши и бързо изсъхва върху кожата.

Имам и един техен хайлайтър, добър е, доста лек и нежен, но пък аз не съм огромна почитателка на силно брокатените хайлайтъри, рядко посягам към тях.

# 379
Още палитри от мен. Ще покажа и други.
Скрит текст:

[\spoiler]

# 380
Страхотна колекция, Денси!
Реших да не снимам нищо от моите, Пацолина Знае защо. У нас е ад, АД от неща, които наистина се прескачат из всевъзможни чекмеджета. Подредба-нулева. Засрамвам се и взимам пример!
И отивам да смая народа в Метро!

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 08:08 от Анонимен

# 381
Нийче, уникален грим! Heart Eyes Страшно ти движи това сиво. Коя е палитрата?

Аз чакам послушно да видя колекцията ти от палитри, нали каза, че са десетина, надявам се да намериш време да ни зарадваш душите с кефа да видим няколко от най-добрите Наташки на едно място.

# 382
Момичета здравейте,
Начинаеща съм в гримирането. Качвам един лек грим от днес. Приемам всякакви съвети.
На снимка изглежда малко по- светло. Не гледайте косата, бременна съм в 9 месец и си седя вкъщи и съм и дала почивка от уреди

# 383
Момичета, и аз с въпрос. Също не съм профи в грима, но не мога да определя дали съм с паднал клепач. Може ли да изкажете мнение ?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 16:59 от Pandora_sue

# 384
Пандора, за мен това не е паднал клепач.

# 385
NiaV тези продавачки се нагледаха на красоти тези дни. Чудесен грим!

Нали обещах очна линия на паднал клепач, качвам и се извинявам за уменията ми по заснемане на грим. Правих го с палитрата от H&M.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 15:56 от illlzy

# 386
Тези моливи за вежди на Есенс са страхотни, ползвам ги от години.Супер попадение са -https://douglas.bg/essence-eyebrow-designer-01-conf-24584
Същият молив показах и аз вчера. Засега съм много доволна- дано не ми окапят веждите от него... Grinning

# 387
Няма да паднат спокойно Grinning
Преди да си направя микроблейдинг си го ползвах всекидневно

# 388
Аз имам големи, изразителни очи, но гънки на клепача 🤣🤣🤣
Паднал, захлюпен, похлюпен.. Лошото е, че аз виждам 2 гънки. И очната линия трябва да е много тънка, към никаква.
Прилагам снимки. Предложете друг вид очна линия да рисувам 🤔

# 389
Esmeralda, ще кача, обещавам, както и четката предложена за Агента, тази, която качи не е моята. Част от Наташките са в колежки, при племенниците, но ще снимам каквото е вкъщи.
Днес пак и отново съм със Sultry, гледах Хиндаш и много ми хареса идеята за мат halo eye. Обаче не му отделих време, а има нужда, но сивото ми харесва и пак ще пробвам.
Illzy, очната линия е жестока! Не умея и не се харесвам особено с класическа линия, но определено оценявам добре нанесена такава на друг. Прекрасна!

Общи условия

Активация на акаунт