СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 15

• 25 703
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Хаха, ама те сега като започнат всички да и звънкат, и вече няма да е в режим” Сам вкъщи”.

# 91
Така ще стане обаче "Човекът в обществото"!

# 92
Трагикомедия е ..

# 93
  • София
При нас БЕЛ се води добре като ДО, но Мат. е трагична. Учителят не може да проведе час в Тиймс и нещата се затлачват. В неделя Регалия ще правят онлайн ПИ по БЕЛ. Днес тествахме платформата и ми хареса. Да видим как ще е в неделя.

# 94
Леле...!
Без думи останах. Но разбрах, че можело и по-зле Joy

# 95
А, най-откаченото от цялата работа е, че хлапето й разбра, е, не веднага, трябваха й около 15 минути. После си написа, прати и получи " браво, всичко е така"🤣🤣🤣
А на мен още ми иде да взема точилката, да си обуя маратонките и гааааз към Люлин

# 96
Аз ви казвах за ремонта, който кипи с пълна сила в апартамента над нас. Къртят, сериозно къртят, разбиват, не знам какво се случва. Днес набора има урок по английски, със слушалки е. Тъкмо учителката го пита нещо и отгоре - бррррррррррррр, той изчаква пауза и казва  - 'Бихте ли повторили отново', и аха да чуе повторно въпроса и отгоре - БРРРРРРРРРРРРР Imp

И какво да им кажа, нищо, хората си ремонтират, ние се опитваме да работим и учим. Всеки си е с проблемите. На мен ми намаля критично виното.

# 97
У мама Мони има много ще ни услужи, обещала е.
Добре, че тая по БЕЛ праща все към обяд, че аз само с твърдо мога да я преглътна.

# 98
  • София
Много е гадно това с ремонтите. Бях в четвърти курс в университета, когато едновременно се случваха мега  ремонт два етажа над нас, и гига ремонт на улицата ни. Можеше да се откачи. Беше втори семестър, така че накрая просто си оставих два изпита за септември.

# 99
  • София
У мама Мони има много ще ни услужи, обещала е.
Добре, че тая по БЕЛ праща все към обяд, че аз само с твърдо мога да я преглътна.
Спокойно за всички има 😄

# 100
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записвам се в новата тема и отивам да чета.

# 101
  • софия
Днес, в почивките от работа, измих всички врати вкъщи с все рамки, дръжки и первази. А вие?
Даже вино не ми се пие.

# 102
  • София
Ние не (това ми е супер любим лаф от Малкия Никола; дойде нов възпитател и се представи: Казвам се Ектор Дювал. А вие? - Ние не - отговориха хлапетиите и се разкикотиха). 😁
Звънче, специално за тебе да кажа, че поне два часа гледах концертни записи на Депеш вчера вечерта. Пощръклях от кеф и си оправих настроението.
Ако обичат, да се явят веднага на концерт в София след края на карантината. 😀

# 103
Използвам всекидневно пръскало със спирт. Дръжки на врати, тоалетна, баня, батерии, асансьор и т.н. Имах глупостта да послушам позната и да сменя спирт с ракия- няма такава воня.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 21:13 от Biserka_a

# 104
https://planpriem.mon.bg/home/info?cid=64&rio=22
Въх, план приема ли излезе или пак чета стари вестници

Общи условия

Активация на акаунт