СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 15

• 25 693
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
На нас в школо след срива от началото на ДО ни изчезнаха класациите-и при вас ли е така?

Класации, предишни известия и съобщения, изобщо всичко излишно беше изчистено от платформата преди старта на ДО. Както видяхме и това не помогна, и сървъра не издържа.

# 76
Много по-добре ми е без тези класации Simple Smile, само се депресирам с тях.

# 77
  • у дома
На мен съобщенията в школо  от началото на уч година си ги има-не са изчистени.
За разкош ни спря тока-'авария. Добре че се водят 1 смяна,защото иначе ще изпуснем великото ДО. При нас има едно единствено училище до 7 кл на двусмевен режим,но сега като е ДО училището,което се пада 2ра смяна започва от 9ч.

# 78
При мен в Школо всички съобщения си стоят, дори миналогодишните. Само няма класация.

# 79
При мен няма нищо, освен оценките. С уточнение, че влизам в мобилното приложение.
На компютър не съм влизала от няколко седмици (забравих си паролата, а компа ми е нов Joy)

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:41 от rummi_pl

# 80
Ето подробни указания по БЕЛ и да не съм чула някой да се оплаче

Смея се, но ми иде да обуя маратонките и...

# 81
майко..........
Без думи!

# 82
  • София
Олеле, Dodiela! 🤣
Поне да не беше по БЕЛ...
В интерес на истината при нас тъкмо учителката по български се справя и води часовете изключително впечатляващо.
Младо, високоинтелигентно момиче, писала съм за нея.
Определено може да се каже, че в случая и възрастта е решаваща за качеството на ДО.

# 83
И това го е писал преподавател по БЕЛ.
Ако не беше трагично, щеше да е смешно.

# 84
# 85
  • София
При нас за момента най-добре се справят учителката по биология и химия на набора и учителят по английски на малкия. Учителят по английски дори ги насочи към kahoot.it, където резултатите от тестовете на децата директно отиват в неговия акаунт и не се налага размяна на домашни, качване, снимане, принтиране.

# 86
Е, така сме от 5 клас. Трагедия. Веднъж се наложи на живо да ми  каже какво им е домашното. На 44 г. съм, имам две магистратури, занимавала съм се с всякакви идиоти, ами помолих я да повтори защото не можах от първия път да разбера.

Това е от днес. Ако някой може да ми каже какво трябва да се прави....

# 87
Додиелка, кво се оплакваш!? Жената те праща да гледаш “ Сам вкъщи” първа и втора част.

# 88
Ето подробни указания по БЕЛ и да не съм чула някой да се оплаче

Смея се, но ми иде да обуя маратонките и...

Ма ясно е всичко - жената пише да й звънкате !

Човекът в обществото ми е много готин. Ми да го планирате се иска.

Социални са ви хората!

# 89
  • София
Бисе, хахаха! Да, наистина, - сам вкъщи 1 и 2. 🤣

А ако се абстрахираме от кинематографичния подтекст, какво наистина означава това?

Общи условия

Активация на акаунт