Заедно вкъщи във Варна

• 19 457
  • 477
  •   1
Отговори
# 165
Не се отваря линка.

Страшна тъпотия това с тези маски, нали бяха преполъчителни досега, нали нямаше нужда да ги носят здрави хора, бяха "само за лично успокоение"(това по думи на Мутафчийски)
Защо сега се промениха нещата?

# 166
  • Варна
Защото ББ нареди на предприятията да шият, сега трябва и да се продават, да върви комисионната. 😃

# 167
Марто, ама ББ посочи и една цена от 72 ст , като крайна цена, че май и с ДДС. Къде ги на тази цена?
Направо си представих как циганите хукват да ги купуват
Тези парцали дето си ги връзваме на устата не стават за предпазване.

# 168
# 169
  • Варна
Ужас! Какво ли още измислят.

# 170
Ние сис взехме по 2 лв маската за еднократна употреба. Иначе от едно момиче от ФБ си поръчах за многократна употреба за 3 лв. Не че нещо ще пазят де... Менят си мнението през 2 часа. Утре на брифинга дали ще са с маски?

# 171
  • Варна
Това е журналистическа манипулация. Никъде не е обсъждана цена. В Гърция пращат есемеси ако искат да излязат, но не знам дали се таксуват.

# 172
  • Варна
Тези не са в час. Телефонът ми ще е изключен, при всяко излизане.

# 173

Това ако е истина е дъ-но-то. А тия дето работят на абонамент ли ще са?

И още нещо за маските се сетих. Защо да спираме само с маските, защо не си задължат да носим И очила и ръкавици, нали вируса прониква през лигавиците и затова не трябва да си пипаме лицето.

Нямам думи, всъщност имам но ще ме баннат!!!!!!!!

# 174
Значи, в нашата аптека имаше маски по 1,60лв.
Не си купих защото, преди тази истерия струваха 0.09лв!
Днес сутринта е имало маски по 3 лева, но са свършили и в момента няма.
Утре сигурно ще са по 5. Не знам...

Яд ме е, че бъркат в джоба на бедния за да напълнят гушата на богатия.
Един дядо си купи 2 маски човечеца, вместо да си купи храна за 6 лева той ги даде на вятъра...Бясна съм в какъв цирк живеем, много ме е яд.

# 175
  • Варна
И още нещо за маските се сетих. Защо да спираме само с маските, защо не си задължат да носим И очила и ръкавици, нали вируса прониква през лигавиците и затова не трябва да си пипаме лицето.
Ако всички са с маски, кихането и кашлянето ще става в маските, няма да хвърчат капки по въздуха.

# 176
Ако всички са с маски, кихането и кашлянето ще става в маските, няма да хвърчат капки по въздуха.

Мхм, те онези мургавите събратя само в маски ще кихат. Айде моля ви се!

# 177
  • Варна
Аз продължавам да издирвам ром с маска.😁

# 178
  • In transit
БНТ 1  Новините  29 март 2020 г. -  в Сицилия и Палермо гладът взе превес над вируса!  
Населението на окръг Сицилия надхвърля 5 милиона души, а заразените са 57 души!  Местните беснеят от свръх строгите мерки и пълна карантина.  
 Вече има обири на храна от хранителни магазини.  От няколко дни пред магазините от големи вериги за храни стоят по двама въоръжени карабинери.

Премиерът Джузепе Конти също е обезпокоен от факта че там където са се спасили от вируса - безработицата и  глада почва да надделява.

Дали не ни чака и нас това?
Не знам къде ги четеш тези глупости честно, но като те чете човек все едно е в някой апокалиптичен филм...виж тук какво показва реалната статистика за броя на заболелите в Сицилия: https://www.corriere.it/salute/20_febbraio_25/coronavirus-mappa- … 1bec9902bd3.shtml Доста над тази бройка, която си посочил.

# 179
Аз продължавам да издирвам ром с маска.😁

Ром с маска! Заповядай, тоя ще единствения, дето ще видиш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт