Отговори
# 255
Здравейте. И аз не съм писала скоро Simple Smile В събота започнах да чета новата тема и едва днес я изчетох.
Миналата седмица ходихме на консултация. Пламен е 6.300 кг и 63 см, което не се хареса много на сестрата, защото е качил само 400 грама за 5 седмици, но аз не виждам някакъв проблем. Все още сме само на кърма. Мисля да захраня към средата на октомври с картофено пюре. Да ви питам по колко спят вашите бебоци. Все ми се струва, че много спи Пламен. За денонощието му се събират около 15-16 часа сън.
Аз все още нямам цикъл, но и хич не съм го зачакала. Надявам се да е като с Митко. Тогава ми дойде чак като спрях да кърмя.

# 256
Да ви питам по колко спят вашите бебоци. Все ми се струва, че много спи Пламен. За денонощието му се събират около 15-16 часа сън.

Кате, толкова е нормално на таzи въzраст. Аz Щях да бъда доволна ако се събират по толкова и при нас  Confused

# 257
Кате, толкова е нормално на таzи въzраст. Аz Щях да бъда доволна ако се събират по толкова и при нас  Confused

татянче, и ние сме така, през деня не повече от 2-3 часа Confused

# 258
  • Boston, MA
Кате, и аз мисля, че е нормално по толкова да спят.
Ох, и аз се обърках с тези детски номера. Имахме едни гащиризончета 0-3 м, които още след 1вия месец спряха да му стават. А сега погледнах едни френски дрешки, дето ги бях прибрала, че са номер 6м, ще са му точно - 67 см (Дани вече е 67 см и 7кг). Точно бях решила, че дизайнерските дрешки дори и при бебетата са по-малки на номера, от друга страна, сега ни пратиха един дъждобран на Пети Бато, пак 6м 67 см, обаче изглежда като за двегодишно дете.
Нищо вече не разбирам.
Много будене и при нас имаше тези дни, отдадох го на ваксината, но продължава... вместо да се подобрява положението, то се влошава...

# 259
Аааа Сминс4о вие с тоzи дневен сън сте супер. Аz ако не лягам с нея, не спи пове4е от 45 минути  Confused 

Бубке, много интересно zа дрехата на Пьоти Бато. Имам сумати бодита от таzи марка, раzмер 6м/67см, и те са й тамън с тенденция малки  Sad  И са тесни4ки. Немските бодита стоят по свободно, а Милена няма голямо корем4е..... Странна работа.  Ако имаШ френски дрехи на Абсорба, те пък са ни малки (пак тоzи раzмер)  Sad  От Зара купувала ли си? Тук в Германия няма Геп, много жалко, там имат толкова хубави работи....  Cry

# 260
  • София
Аz ако не лягам с нея, не спи пове4е от 45 минути  Confused 
И малчо така  Mr. Green обаче на мен ми е кеф, че с мен спи повече. Откакто почна да се хили на всички изпитвам наченки на ревност и все гледам да прави нещо само с мен  Mr. Green

Танче, как мина разпродажбата? Имаше ли добри находки?

# 261
Какво правите когато не спите, бе хора? Марти като се събуди веднага иска да яде, тоест пуска сирената - няма вариант да е буден и да си трае, освен след като се е нахранил, естествено.
Системата е следната - храним се, след това около 1 час, час и половина си гука, гукането преминава в плач и заспива... събужда се яде и тн #Crazy
Просто се разтапям като ми се усмихне след сън, с едни сънени очички, които ти казват - добре че си тук и че ми се усмихваш... Hug
Дрешките наистина са със странна номерация - ние сега сме със 6-9 мес. Май най-добре да се гледат сантиметрите...

Лека нощ на всички и приятни сънища!!!

# 262
Честит имен ден на Анна-Мариа,на Мария на Зарка, на sminscho  и на всички празнуващи  Hug Желая ви на този хубав ден много здраве и късмет  Heart Eyes

И да ви почерпя за моята сладурана също е именничка днес  Hug

Лека нощ от мен ,или пък добро утро  newsm78

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 02:24 от Дея

# 263
Честит празник на Сминсчо, на Мария и Зарка, на Анна-Мария и Ани, на Дея-Мария и Дея, и на всички нас Hug  bouquet Hug

Симона е по-добре. Само покашля от време на време. Иначе си е в готина кондиция, смеее се и си играе. Докито излезе в отпуска и днес ще я заведа при някой друг да я види, че не успявам сама да и погледна гърлото.
За спането - при нас се редуват дните, един ден спи много на следващия заспива 3 пъти за по 15 мин.

# 264
Честит празник на всички празнуващи днес newsm51 Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани Heart Eyes

# 265
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  bouquet
АЗ още преварявам водата

# 266
  • София
Честити именяци и от мен! Деич, разкошна почерпка, ама сме на диета  Joy
Въпросче: Какви игри си играете с малките? на Ани като че ли всичко и омръзна и като и дам играчки и други бебешки забавления ме гледа с вид, играй си ти ,мен вече не ми е интересно....трябва да са по интелектуално ми се струва ама незнам какви, майка крие разни неща под кърпа или зад нея и тя ги търси като коте - мишка, но за друго не се сещам с какво да я забавлявам  newsm78, имам чуството, че скоро ще ме избута от компУтара да си цъка пасианси
дайте линк ако сте чели нещо, егати скучната майка съм  Sad
Аги ти сигурно знаеш много игри??

# 267
HugБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКИТЕ НА ДЕЯ, ЕКСЧЕТО И ЗАРКА!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОТ ВАРНА!

Ето и от мен почерпка - кой каквото желае - кафенце, чайче, и плодове за тези, които са на диета hahaha:

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 09:38 от СмиНсЧо

# 268
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 
Ми игрите на малката са различни, ту с играчките на леглото,на спалнята с едно оранжево слонче пада голяма борба.

# 269
baloni Честито на всички празнуващи!   baloni

Общи условия

Активация на акаунт