Отговори
# 270
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet  bouquet  bouquetда са много щастливи и обичани Heart Eyesи чистит празник на всички останали Heart EyesДа почерпя и аз с една виртуална тортичка ,че днес остарявам с още една година  party023

# 271
Честит имен ден на Сминсчо, на Анна-Мариа, Дея-Мария и Мария на Зарка!  bouquet  bouquet  bouquet
Слънчев ден и много усмивки! Hug

# 272
  • София
Честит имен ден на празнуващите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Давид вчера доусвои обръщането и от зор да се обръща заспа снощи в 23.00. В 2.00 започна да се мята като риба на сухо и така до 8.00 сутринта. Сега съответно съм разбита и умирам за сън. Не е заспивал като хората от 2.00 нощес, чак сега заспа. Отивам да дремна и аз. Дано ми отпусне поне 30-40 минути.
Целувки на всички! Tired newsm46

# 273
4естит имен ден на вси4ки праzнуваЩи, специялно на Сминс4о много  Hug  Hug  Hug

Дан4е, zа раzпродажбата не каzах ниЩо Щото нямаШе ниЩо zа хвалене  Sad  Магаzинят ве4е беШе иzпокупен  Sad  имаШе само няколко zимни коли4ки и други работи, от които нямахме нужда. От раzо4арование вzех едно есенно якенце и едни 4ервени дънки и един zимен спален 4увал, колкото да не тръгнем с праzни ръце. Но ако не бяхме отиШли, Щях да се 4удя какво ли не сме иzпуснали  ooooh!

Хайде мами аz ви оставям, хванах летен грип и съм с температура, а Милена колко пъти ме е будила таzи ноЩ, не е истина  ooooh!

# 274
Татянче, бързо да се оправяш Hug
Присъединявам се към групата на недоспалите, снощи Пресил ни спретна такава вечер и нощ, че днес бягахме по доктори.Толкова много рева, цели 2 часа без спир, нито носене на ръце, нито епилаторпредната вечер това спаси положението и заспа, абе нищо.От толкова рев започна да се задъхва, да му прескача дишането, да хлипа... ooooh!
Днес не ми казаха нищо ново, здрав е, но има зверски колики, можели да продължат до 6-я месец, можело и след това ooooh!Наблегнаха ми специално да не ям дини и пипер, останалите неща си ги знам.Та така, сега ще лягам и аз, че ще сдам багажа Sad

# 275
Филипче и Татянче, мерси много:bouquet:
Така, и аз съм от групата на недоспалите, още от 2.30 бебо е решил да се хили и явно да ми честити празника, спали сме на пресекулки от 11 до 2.30, после от 4 до 5 и от 7 до 8, стига ми толкова нали, че и днес не виждам как ще си открадна малко сън newsm78

мамчета, да питам аз има ли друга такива като мен - М ми дойде 2 пъти, точно през 28 дни, обаче сега като трябваше - нямаше нищооо, само ме понаболяваше леко.... newsm78 майка веднага изръси - "да няма друго бебе", няма такава възможност, ама взех да се плаша....ползвали сме си презервативи, нямало е издънки newsm78 ще взема да си направя един тест утре, да ми е спокойно Thinking

# 276
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ!   bouquet
И моята мама днес има имен ден и след малко, като се събуди дребчо, отиваме за подарък, но си нямам никаква идея какво мога да и купя  Thinking Някакви идеи?
Ние днес трябваше да сме на имунизация и се очакваше да сме доста кисели, но дребния е с разстройство и я отложихме с една седмица. Иначе ни мериха и теглиха. Сими е вече 6800 гр и 64 см. (наддал е 600 гр за един месец и е пораснал с 2 см)  Hands Clap
Иначе доки ме посъветва докато сме с разстройство да спра пюретата и соковете (пък аз си викам на ум - Аз не че съм ги почнала  Joy) И ми вика да съм започнела вече със зеленчуковите пюрета като се оправим. Е тук вече по-мога да се съглася с нея понеже това ще е вече края на 4 началото на 5 месец.  hahaha
Приятен ден на всички от нас!  Hug

# 277
Ани  bdbaloni Много щастие и любов и късмет bouquet

А това с реването май е всеобщ проблем, Кало снощи беше така и нищо не помага ... измори се чак в 23 часа и заспа без да яде (преди това яде в 19), ама около час след това го видях че си смуче палеца и го взех и му дадох и той както си спинкаше така добре си хапна Simple Smile Сутринта по същия начин ... яде в 7:30 и от тогава не иска Sad ходихме на разходка към 9 часа, след това в 11 без нещо се наложи да идем до педито, че от събота на над едната му вежда напипах някаква цицина, която ме притеснява и ходихме да я види ... и заспа в кенгуруто и от 11 и нещо до сега спи ...
А за мой най-голям късмет като се връщахме от педито не работеха асансьорите и с малчо в кенгуруто покорихиме 17 етажа (той спейки де Joy). Ама добре че не бяхме с количката, че не ми се мисли как щях да се качвам ...

Татянка, да оздравяваш бързо Hug
А недоспалите мами да се наспят хубаво smile3524
Хайде лек и спорен ден на всички и по-спокойни бебковци Heart Eyes

# 278
  • София
Честито на именниците. Tada

Ние днес ставаме на 4 месеца. newsm38

Нощта ни беше подобна на вашата - не помня колко пъти ставах да бутам биберон и да я храня. Ужким вече стават по-големи и трябва да спят повече, а при нас е обратното. Тя като беше на 2 месеца спеше по цяла нощ, а сега яде по 2 пъти. Дано е нещо временно.

Сутринта ходихме на църква. Много се чудех как ще влезна с количката, но като видях колко майки с колички имаше си влезнах спокойно. Попа ни намаза по челцата и ни благослови, а една баба ни напръска с малко светена водица. Соня не пропусна да се разплаче в църквата, но добре че бързо млъкна.

На мен М-то ми дойде в събота и до неделя вечер вече свърши. Но доста си ме поболя единия яйчник.
Хайде чао и весел празник.

# 279
Деси мерси за пожеланието Hug,а какво ви каза педито за цицинката?Понеже и аз и открих на Герито близо до слепоочието,но мисля,че нашето е нещо като мастна тъкан,което предполагам ще трябва да се цепне.Ние утре сме на консултация и ще видим какво ще каже ThinkingА за неспането нощем мисля,че при Априлчовците е масова практика,защото и ние се будим ,а на 2 месеца спяхме по 12 часа непробудно.

# 280
  • София
Честито на всички празнуващи!Мати започна да се буди към 6,30- 7часа! Преди спеше до 8-8,30! Ква е таз работа! Явно расте!
Диабетка, Аги е на Севлиево!
хора, купих на Мати две блузки - много ми харесаха и сега дъщеря ми вика: мамо, те са женки! Хич не обърнах внимание, че са с момичени и сърчица! Айде едното, по-голямото/купих два цвята и два размера/ ще подаря на дъщерята на кумицата, че има Р.Д. другия месец! Ама дрегото...дали да не ги снимам да се изкажете?

# 281
  • Русе
Привет и от нас,

Честит имен ден на прекрасните ни малки и големи именички и рожден ден на ani80! newsm51

Явно нощта е била тежка за всички априлчета - и Диди се буди през час започвайки от 2.00..., но си заспиваше с бибата (откак навърши 3 месеца, не кърмя нощем)...
Аз не съм чак толкова уморена, обаче съм адски изнервена  newsm61- вчера се сдобих с М за четвърти път и Диди ми спретна поредната кърмаческа стачка...така, сега вече със сигурност мога да кажа, че има връзка - явно се променя кърмата, защото тя се държи все едно и давам отрова (много ми е обидно Cry), а освен това и още повече намаля (естествено, като не суче, а аз омразявам да се цедя)...и това се повтаря около всяко М. Да не говорим, че другият "терорист" също ми къса нервите (да не ви се пада злоядо дете!)...и просто ми иде да захвърля всичко и да избягам! Rage Днес ще ги разхвърля по двете баби и отивам на козметик, белким ми се оправи малко настроението и самочувствието (дето е под нулата).
Такаааа..., наоплаках се...

Иначе, и аз преварявам вода.

СмиНсЧо, нормални са тези аномалии с М - може и няколко месеца да не ти дойде сега (мен пък миналия месец ме споходи 2 пъти  #Cussing out).

# 282
# 283
Вени наистина е май по като за момиче newsm78,но кво от това все пак е бебче.

# 284
Деси мерси за пожеланието Hug,а какво ви каза педито за цицинката?

Ами сега го видя и след 2 седмици като ходим на консултация пак ще го види и ако се наложи ще се прави снимка да се види какво е точно, тя каза че и прилича на костно образувание ... което може да си го е имал и преди, но сега да проличава ..
Ама аз сега само го мисля какво може да е ... Sad

Общи условия

Активация на акаунт