Aми аз по принцип зная ,че се носи в църквата или брашно,кърпа или олио,оставят се и парички за здраве.
Аз лично оставям хавлия и ако имам дребни пускам

От една година спазвам режим в храненето, алкохол /дори бира/ не съм близвала, кафе не пия и реших да се отпусна. Извадих едно шише от камерата с кърма, преди да излезем. И така, отидохме на гости, пийнах 2 чаши бяло вино. После ходихме на клуб, изпих едно мартини и в 3.30 се прибрахме. Малкият беше слушал свекито. В 6.00 се събуди да яде...реших да пробвам на вкус кърмата, а тя една киселааааа...Викам сега, ако не иска да я яде, моята пък с вино, АМ нямам. Той,обаче си изпи цялото шише. После се събудихме аз и баща му в 10 и понеже режимът беше отишъл на кино, го оставихме да си спи. Събуди се чак в 11.00, пак го накърмих и горкият ака 4 пъти един след друг.
След това заспа!
, а нашия юнак беше 62 см преди месец. Но ни става на дължина, дори е малко дългичко, но както казваш ти, е малко тясно; явно са им такива дрешките

Мимка, а после ще е хубаво и памперсите да ги научим сами да си сменят, нали?! 

и да пита пак на лични 
.Не мога да мръдна от стаята, буквално до тоалетна не мога да отида, какво остава да свърша нещо.Нощем е неспокоен, буди се, яде, играе...С една дума-ужасТ
С това безсъние и с тия ревове денем не знам до кога ще издържа.А и след няколко дни оставаме сами за 2 седмици, дупе да ми е яко...

)
- или го боли коремче 
а утре е и празник на Варна, изобщо...купон
качихме само 850 гр. за месец
И лекарката ми казва - разреждай с вода и сокчета...и майка ми съответно "тя вода и сокчета ли яде
"
Сега я сложих в люлката да се успокои малко,но започваме да мрънкаме 

Фреснките дрехи съЩо ни идват малки, там дават 67см zа 6 месеца, 67см би трябвало да й стане идеално ама нъцки 
Бях я сложила по корем, иzляzох zа момент от стаята и като се върнах бе по гръб. Иzпуснахме важния момент 
След обяд от 4 до 7 сме се кърмили и спали