Отговори
# 240
Питанка - Утре е т.нар. Голяма Богородица или Успение Богородично, знам, че жените много обичат този празник, а тази година е особено важен и за мен този ден. Кажете, прави ли се нещо по-особенно, като се ходи на църква носи ли се нещо? Виждала съм да се носят цветя, обаче къде се оставят? Да водя ли и малчо или да отида сама? [/i][/color]

Aми аз по принцип зная ,че се носи в църквата или брашно,кърпа или олио,оставят се и парички за здраве.
Аз лично оставям хавлия и ако имам дребни пускам  Rolling Eyes

# 241
  • София
Здравейте, момичета и успешна седмица! Hug
Давид още е с млечница, но отшумява постепенно. Прочетох съветите в библиотеката на кърмаческия и се опитвам да ги следвам.
В събота с моя мъж решихме да приспя малкия и да отидем на гости. lalalala От една година спазвам режим в храненето, алкохол /дори бира/ не съм близвала, кафе не пия и реших да се отпусна. Извадих едно шише от камерата с кърма, преди да излезем. И така, отидохме на гости, пийнах 2 чаши бяло вино. После ходихме на клуб, изпих едно мартини и в 3.30 се прибрахме. Малкият беше слушал свекито. В 6.00 се събуди да яде...реших да пробвам на вкус кърмата, а тя една киселааааа...Викам сега, ако не иска да я яде, моята пък с вино, АМ нямам. Той,обаче си изпи цялото шише. После се събудихме аз и баща му в 10 и понеже режимът беше отишъл на кино, го оставихме да си спи. Събуди се чак в 11.00, пак го накърмих и горкият ака 4 пъти един след друг. smile3550 След това заспа!
Другото ново е, че от вчера вече се обръща!
Сега, в момента, се завърта в креватчето и си заклещва нонстоп ръката в решетката.
Иначе, по темите..
Данче, ние още не сме надигали дюшека, но в количката е леко надигнат.
Дея, и аз съм за детегледачка, особено някоя позната детска сестра, ако имаш... newsm78
Черепахова, как е малката?

# 242
Някаква идея как да го къпя на морето при условие, че няма да взимам ваната?
Аз лично съм си решила този проблем като съм му купила едно малко басеинче (елипсовидно), понеже ходим на гости на мама Свеки за 2-3 дена веднъж месечно и не мога да нося ваничка. Басеинчето е малко по-голямо от легена му и малко по-малко от ваничката и струваше между 4 и 5 лв.  newsm10

# 243
  • София
Честито на всички празнували напоследък!

Миналата седмица в Бенетон й купих на мнооооого ниски цени дрехи в раzмер 66см, панталоните са добре на дължина 4е и дълги4ки, но идват тесни, а не сме дебели  Thinking
На нас ни подариха едно гащеризонче на Бенетон, пише, че е за 6 мес и 60 см  newsm78 , а нашия юнак беше 62 см преди месец. Но ни става на дължина, дори е малко дългичко, но както казваш ти, е малко тясно; явно са им такива дрешките  newsm78 
А с размерите на дрехите хич не мога да се оправя, имаме такива от 3-6 мес и други от 9-12, които са еднакво големи.  #Crazy

Питанка - има ли още някой, който да е направил наклон на дюшечето на бебчо?
Ние още от началото сложихме една голяма възглавница отдолу под матрака, по препоръка на педито.

А кога почват да си държат шишетата за ядене сами newsm78
smile3532 Мимка, а после ще е хубаво и памперсите да ги научим сами да си сменят, нали?!  newsm62
Браво на вас за събора в Рожен! Ние за пръв път от много време насам го пропуснахме, ама Пепи трябваше да работи  Cry

# 244
  • София
Ани си държи шишето и то съвсем съзнателно съвсем сама, слагам я в мен каот го приготвям обяснявам какво правя и и го подавам, тя сама си го натиква в устата и си го държи през цялото време даже си го надига, но не и държа шишето от десетия и ден, те момичетата с които бяхме в софияланд видяха де.

# 245
Здравейте момичета, за малко да се обадя и аз, не съм чела много та ако някой нещо ме е питал да ме извини   bouquet и да пита пак на лични  Embarassed

Бяхме при баба ми на село за един ден, Вени така се умори от жегите и после сука на всеки час, а колко рева.. Честно не знам, зъби ли ни почват или скок в растежа по никое време или какво, полудяхме с татко и.

За наклона на матрака - така беше докато стана на 3.5 месеца и после взе да обикаля леглото и да я намираме с главата надолу, та го свалих. Но не и пречи, вече много рядко повръща.

За оставянето - оставям я но за малко, после тичам обратно да кърмя, а и рядко се случва. Виж в началото на септември с татко и ще избягаме за три дни някъде, тогава ще я гледа майка, та сега замразявам ли замразявам кърма, че да има папо...

# 246
Здравейте! Hug
Нямам с какво да се похваля, в нас цари постоянен рев ooooh!.Не мога да мръдна от стаята, буквално до тоалетна не мога да отида, какво остава да свърша нещо.Нощем е неспокоен, буди се, яде, играе...С една дума-ужасТ SadС това безсъние и с тия ревове денем не знам до кога ще издържа.А и след няколко дни оставаме сами за 2 седмици, дупе да ми е яко...

# 247
  • София
   Здравейте на всички майчета и на всички малки, порастнали бебоци  Hug  newsm51
 Леле, не съм писала тук отпреди да родя!
Сега сме дошли с бебо на гости на татко му - на работа, та аз използвам да се включа...
Малкая бебешок расте и става все по-човече - голяма забава е  smile3521
Все още сме само на кърма и не сме започнали сокове и пюрета, може би към края на месеца, като навърши 5 ще се пробваме....
За сега това от мен - отивам да чета назад  ooooh!
А това са нашите снимки Laughing (малко са разбъркани..., но мисля, че не е фатално  Wink )
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54945

# 248
Здравейте момичета! При нас има същия проблем - плачем и ядем на 2 часа. Спокоен е само като се разхождаме навън и то като спра някъде и започва да мрънка. Също така много пръцка, особено като плаче, от напъването ли  newsm78 - или го боли коремче  newsm78
Като се нахрани, вече няколко пъти се случва, повръща малко пресечено мляко. На вас случва ли се?
За църквата утре-  има литургия в 9-30, може да се носят цветя или кърпа, но не е задължително. Слагат се на иконата на Света Богородица, може да се сложат и стотинки, но не на иконата, а в някакви касички до нея. Може да се иде и с малките сладурчета... питах сигурен източник.

# 249
Хайде и аз да ви кажа за утре....ми черпя, друго не знам какво да правя Joy hahaha а утре е и празник на Варна, изобщо...купон Laughing

Днес се мерихме - 8550 сме и 69 см, най-накрая влизаме в крачка дето се казва Joy hahaha качихме само 850 гр. за месец Hug И лекарката ми казва - разреждай с вода и сокчета...и майка ми съответно "тя вода и сокчета ли яде #2gunfire"

Дюшечето така и не сме го повдигали Peace
Янче, казвай как е бебка newsm78

# 250
# 251
Мимка що е туй?

# 252
Имах включване от космоса затова Heart Eyes
Клавиатурата ми спря да пише Embarassed това е туй Mr. Green
Да питам всички ли преварявате вода или някой дава бебешка?

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 20:14 от МИМКА

# 253
Здравейте
Отдавна не съм писала,но при нас нищо интересно.
От миналата седмица започна да се обръща.И от един час е подивяла.Трябва да съм при нея за да я обръщам по гръб.Тя се обърне,аз обратно,тя пак и започва да пищи от радост CrazyСега я сложих в люлката да се успокои малко,но започваме да мрънкаме ooooh!
Правим и друг номер-балончета с устата и звука е все едно пръцка LaughingВашите бебчета правят ли така?

# 254
Правим и друг номер-балончета с устата и звука е все едно пръцка LaughingВашите бебчета правят ли така?

Охоооо и оЩе как  Mr. Green  В4ера ги снимах двамата с баЩа й как правят балон4ета, такъв смях падна, 30 минути някъде го правиха и само спряха, zаЩото мъжът ми се zаливаШе от смях  Joy 

6у6и и ние повръЩаме пресе4ено мляко. Ако детето иzглежда zдраво и ка4ва добре, не се притеснявай  Peace

Ренка дали италиянските бебета са по слаби?  newsm78 Фреснките дрехи съЩо ни идват малки, там дават 67см zа 6 месеца, 67см би трябвало да й стане идеално ама нъцки  Sad

Да се похвалим, в4ера се обърнахме от корем по гръб  Grinning  Бях я сложила по корем, иzляzох zа момент от стаята и като се върнах бе по гръб. Иzпуснахме важния момент  Wink

Мен ме гони есенната умора  Sad  След обяд от 4 до 7 сме се кърмили и спали  Embarassed  как Ще спи малката таzи ноЩ не ми е ясно, 4е и на раzходка не сме ходили днес, времето тук е супер гадно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт