Отговори
# 195
  • София
Добро утро! И ние не спим много добре - от 2-3 нощи се буди още повече от преди!  Поне -4 пъти на нощ и сутрин се събужда рано - 7-730, а днес нямаше и 7! newsm78 Край на поспиването сутрин!

[color=purple
Вени[/b], много е сладък Мати в списанието, аз гледах да видя и Тонката някъде .... Пропуснах ли или не си писала как се справи с 2-те моми вкъщи?[/i][/color]

Данче, вдигнах скандал на мъжо и двете моми бяха разпределени! моята я праних с нашите на вилата с цел да не ми натресат и другата, но не би! Тогава скандал и се оправиха нещата! Накрая се оказа, че свекърва ми никъде не ходи от скандала нямаше нужда, ама ... въпроса беше принципен!
А Мати още не съм го видяла в списанието, защото бях забравила, че съм изпратила снимка и не си купих тоя брой! #2gunfire

# 196
  • София
Добро утро!  Hug Моя малчо пропя в 7ч, папка и няма заспиванка, а на мен ми се спиииии  newsm46 а трябваше да ставам да се цедя в 4.30ч, от този запушен канал миналата седмица май ми се увеличи кърмата с това непрекъснато цедене и сега ако малчо не се събуди, аз задължително ставам през ноща  Sad

Та сега съм се заредила с чаша Кофеиново  Embarassed кафенце и ви чакам. Днес го дават да е хубаво време (дано) така, че бързо на кафенцето и после навънка  Heart Eyes

Ики, пази се и бързо да оздравееш  Hug

# 197
И аз съм тука.Ние сме по същия начин трудно заспиваме с рев и снощи заспахме към 23,30 и в 4 #Crazy гладна, таман я нахраних и се унасям и в 7,30 се събуди, ама не ще да яде, а да си играе и чак сега почваме да папаме, а на мама и се спииии.
Добре, че я научих легнала в количката с шишето , а не на ръце, че иначе голям зор щях да видя.
Отдавна не я бях пробвала дали хваща предмети,  но днеска я пробвах и изненада посяга ръце към играчката сграбчва и така Mr. Green
А кога почват да си държат шишетата за ядене сами newsm78
Аз от 4 месец ще почна пюретата, но сок няма да дам Naughty

# 198
Заминали сте всички на големи разходки Laughing
Благодаря на всички за пожеланията Hug, ще гледам да ги изпълним Wink.
Костенурчо снощи плака много преди заспиване, през ноща се буди често и пак с плач, но сега е по-добре и си доспива. Имаме голям проблем обаче с приема на сиропа. Разредих го с кърма, баща и се прави на шут и пак с триста зора успяваме да и дадем сигурно половината доза.

Данче, това с дюшечето педиатърката ни го каза още в началото, за да не повръща Симона, но ефект никакъв. Върнах го в старото положение, поне като повърне на калъфката само нея сменям, а не я преобличам по сто пъти. Иначе на шезлонга и количката вече и правя малък наклон.

За attaching-a и при нас е сериозен и сега се unattach-ваме. Постепенно и аз и тя трябва да свикнем, че след някой и друг месец няма да се виждаме по 8-9 часа. Затова съм много доволна, че започнах да работя от вкъщи, така промяната няма да е толкова рязка. Но пак е трудно - тя не заспива без мен, ако не го направи докато я кърмя, трябва да лежа до нея или да я нося. Друг може да я преспи само на разходка. Но пък аз няколко пъти съм я оставяла на татито след като я изкъпем и приспя и отивам малко по нощен животне че ми харесва де да се плюнча на биричка докато другите се наливат с коктейлчета и постоянно да си гледам телефона, но с татито решихме, че всеки трябва да има и някакъв социален живот.

Елима, дано случиш на детегледачка. Ние си харесахме едно момиченце, което отговаря на сегашните ни изисквания, но лошото е, че не може след това да продължи да я гледа всекидневно. Затова все още търсим човек, за да не свикне бибаната и после да и създаваме нови сътресения с нов човек. Но ще видим newsm78
Сминсчо, ти как успяваш бе жена, хем бебе да гледаш, хем да работиш Wink

Честито на месечковците ни Hug

Ики, бързо оздравяване Hug

# 199
Добро утро!
На празнуващите   bouquet
Бързо оздравяване на Симонка Heart Eyes
elima желая ти успех с детегледачките   Hands Thumbsup
Ики да се оправяш и ти  Peace
МИМКА и ние така с шишето заспиваме но не в леглото а в количката baby_neutral
Cherepahova и аз го давам бебо/макар че все за него мисля/ с тая умисъл да не пищи само за мене, а да свиква и с други хора Flutter
Да ви се похваля вчера си взехме новата количка и малчо е много доволен гледа, рита, кокори се и си я харесва/заспиването в нея също беше безпроблемно Mr. Green Днес сме на сватба с нея нова и лачена Joy Да видим и Теди как ще понесе данданията и многото народ/ще му сложа аз един червен конец ка всеки случай на ръката Whistling не вярвам уж ама за всеки случай Wink
За наклона явно само ние от рано си го ползваме newsm78
MissZ да чукна на дърво днес не сме се будили нощеска, но пък в 5,15 яде и незнам в какъв режим ще влизаме #Crazy те все схемите от 6-7 часа започват, но ще видим?!?

# 200
Привет от нас,

в4ера по4ти не спахме преz деня, 4ак в 8 се прибрахме от супера и докато zаспи малката, стана 10....и в 11 се събуди пак и я накърмих. После се събуди в 3.30 zа папкане, от там нататък спа при нас  Embarassed  и към 6 някъде се събуди с такъв рев...... Shocked...ско4ихме двамата, явно е сънувала коШмар, дадох й цицата и се успокои и продължи да спи. Е тогава бях много довона 4е кърмя, ина4е Щях да имам zор. После към 7.30, 8 се раzмърда неЩо, сложих я върху гърдите ми и продължихме да спим  Mr. Green  докато на мен ми тежеШе и я свалих в 9, тогава се събуди, ина4е сигуро ЩеШе да спи пове4е. И в момента спи пак  Mr. Green  Като се събуди и се наяде Ще ходим по магаzините, на тоталната раzпродажба, кеееееееееееф  Mr. Green

Дан4е и ние спахме под наклон zаради повръЩането но файда нямаШе, та го върнах в хориzонтално положение. Шеzлонга е с вдигната облегалка и с това си вкарах автогол таzи сутрин  #2gunfire  Тя беШе в Шеzлонга докато zакусихме и така се наака 4е само лигавника остана 4ист  #Crazy Вси4ко отиде на горе, бодито, фланелката и гаЩериzона бяха иzцапани..... Гадост.  Ина4е не стои много в Шеzлонга, има дни в които не го полzваме, гледам да е пове4е на zемята върху постелката й, там да си рита и търкаля на воля. Препоръ4ва се колкото се можепове4е да са в легнало положение и свободни да се движат.

За кенгуруто да питам, слагате ли де4ицата ве4е да гледат на пред, т.е. с гръб към вас?  newsm78

Ики, бърzо да оzдравееШ, както и Симонка  Hug

Ра4е, приятно иzкарване, да поzдравиШ Варна  Wink

Нуни, и ние иzоставаме май с обръЩането, преди 6 седмици някъде го направи но сега не. Оба4е как се търкаля на страни не е истина  Crazy  Аz не се притеснявам, все Ще се нау4и, има оЩе време  Peace

# 201
За кенгуруто да питам, слагате ли де4ицата ве4е да гледат на пред, т.е. с гръб към вас?  newsm78

Аз го слагам да, той иначе не иска вече, не е интересно да гледа към мен Wink иска да гледа света.

# 202
Благодаря ви момичета за пожеланията!  Hug
Да не казвам голяма дума, но днес се чувствам доста по-добре отколкото през изминалите 2 дена. Само дето малкия се закашля 2-3 пъти тази сутрин. Дано не съм му лепнала някой бацил Praynig Пожелавам бързо оздравяване и на адашката на синчето ми - Симонка.  Hug
Наклон на матрачето на леглото правих но това беше само първите 2-3 седмици, уж да не повръща, но той пак си повръщаше и го махнах. Сега вече не повръща, но пък е само на кърма. Не знам само като започнем пюретата как ще е. На една приятелка бебето й е на 6 месеца, от един месец е на пюрета и страшно много повръща, почти цялото си ядене. Thinking
Малкия съм го слагала в кенгуруто напред да си гледка и така по-му харесва май, но той по принцип не го обича това кенгуру. Като го овържа от всякъде и той започва да пищи, давам му биберон и му трябват поне 5 мин да се адаптира  Sad
Аз моя бебо също не го оставям много с други хора. Два пъти съм го оставяла като ходя на фризьор с майка ми, веднъж ходих на банкет с колегите и пак го оставих за 3 ч и веднъж ходихме на РД и го оставих пак за 3 ч на мама свеки. Ама като беше със свекървата се притеснявах много повече. А и с майка ми като е и звънях поне 3-4 пъти да питам какво прави,а той си спи човека непробудно като го приспя в 21.30ч до към 2-3 ч не ми се буди, че и до 4-5ч даже.
И отново да се оплача - ние все още не се обръщаме на никъде. Беше се обърнал преди около месец 3-4 пъти и от тогава нищо!  Thinking е поне видях че може, но нещо няма желание.
Честито на празнуващите месечковци днес!

# 203
Янче, стискам палци Симонка да се оправи.
А за оставянето и аз много се чудя какво ще правя,скоро ще ми се наложи да я оставям за около 7-8 часа на баба и,но
незнам как ще стане като тя реве и пищи от други хора когато не съм при нея /не ме вижда  ooooh! незнам ще е лудница ,но няма начин има др. неща които иззискват моят контрол  Confused

В кенгуру не съм я слагала изобщо,в началото не ми допадна и го подарих  Rolling Eyes

Как сте със плюнченето,малката цялата и блузка като излезнем е мокра от слюнки  ooooh!

mama79 честита ви количка   bouquet

А относно наклона да ви кажа пробвах аама тя се изхлузва надолу неще полу легнало и според мен е знак ,че е рано,но пък се набира ,тоест хваща си панталонките да се надига  Wink

# 204
Здравейте и от нас
и ние много се плюнчим и ръцето постоянно са ни в устата и понякога си бърка толкова на вътре че се дави
ние си играем със всевъзможни боклуци от рода на най лонови пликчета, на които се смее със глас. Играчките не са толкова интересни колкото пликчето
Кенгурото ми е супер неудобно веднъж го сложих и това беше
Леле какви са тия болести много кофти да се оправяте ей стискаме палци Peace
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ   bouquet

# 205
Здравейте и от нас! Hug
Честито на всички празнуващи!  bouquet

Янче, да нацелуваш Симонка от нас с бебо и бързо да се оправя. А това как съчетавам всичко - ми тати също работи от вкъщи и си помагаме много, и в работата, и в гледането на бебо, и в домакинската работа, златен си ми е тати Пешо Heart Eyes, понякога ми е мъчно, че детето излиза на разходка само след 17 часа, но през деня спинка на терасата, няма как, но вече го познават в една банка hahaha Joy

Деичка, ние се постоянно мокри, че не търпи лигавничета, и се сменяме по 3-4 пъти на ден, че дрешките мокри все, ръцете са му в устата и не си смуче пръстите, а си чеши венците Rolling Eyes

мама79, честита количка!  bouquet пък може и да ми я покажеш /туй е покана да се видим варненките, че срамота направо Blush/

ики, да се оправяш мила бързо! Peace

Днес се кърмим в морската и на съседната пейкаедна баба храни внучето си - после стана ясно, чее на 6 месеца с пюре и тя ме пита - на колко е? и аз - на 4, тя - сокчета давате ли? аз - не, само на кърма Laughing и тя - искам да ви поздравя, браво! тя е първата, която като чу, че не давам сокчета и изпадна във възторг Peace

Ние пак поемаме на разходка, че събота и неделя сме само така - голям кеф било по цял ден да си навън, ей...лято, лято....малко ми става мъчно, че си отива, щото тук есента и зимата са много влажни, за вятър няма да говорим, и не знам тогава как ще излизаме изобщо Cry

Целувки на всички!!!! Heart Eyes

# 206
Сминшчо-Дай Боже повечко информирани баби Peace.Около мен все поверче хора говорят за късно захранване.Довола съм:)А има и толкова  изумени ,че кърмяЮ(приятно деее)
Някой знае ли от кога може да се дава пъпеш и как да гои съхраня за дълго време.Примерно 2 месеца newsm78???

# 207
Ейй ама голямо затишие днес тук. Два дни като ме нямаше 10 страници изписани, днес нищо Heart Eyes.

Дея, и ние се лигавим ама не и слагам лигавник. Хич не ми харесва да излезем и да я покрия с лигавник след като съм я облякла с нещо хубаво. Караме без и това е, бърша нон стоп по някога ама така ще е.

Кенгуруто още не сме го обърнали, ама иначе аз съм много доволна от него и на малката и харесва.

# 208
  • София
И ние цял ден мерим улиците  Mr. Green

Относно кенгуруто - аз вече го слагам само да гледа напред и ми е страшно удобно. Онзи ден даже излезнахме в дъжда и пампайчо заспа държейки и той чадъра. Като тръгнеме да излизаме, минавам през магазина до нас, нали са ни приятели, стягат ми го хубаво и чак тогава потегляме. Много съм доволна от кенгуруто, а съм си го купила за 5 лв от форума  Flutter

А за наклона - малчо още спи с лек наклон и си мислех вече да му го направя равничко  newsm78

Мимка, ние си държиме отдавна шишето сами, а хем няма много практика, лека полека ще се научи.

От гръб на корем и ние още не се обръщаме, ама и аз не бързам, като му дойде времето.

# 209
 Здравейте и от нас!
И Марти много се плюнчи и лапа ръцете - откакто ги е открил голямо разглеждане и дъвчене пада... Деликатно му махам ръчичката и му давам биба, за да не започне да упорства.
Пробвахме едно кенгуро, но му беше голямо и не удобно... Те имат сигурно номера? newsm78
Днес се разхождахме в Южния парк и ми се стори че виждах познати бебчовци, но не посмях да заговоря някой... Организирате ли си срещи. Много ще се радвам да се запозная с някой от вас...

Общи условия

Активация на акаунт