Отговори
# 105
Омче благодаря ти за отговора. Ще се насочим и ние към i-size, цената ми изглежда изключително добра - особено като идва с всичко - даже и дъждобранче видях, че има в пакета.

Дължа ти едно черпене за подробната информация. И количката ви е наистина страхотна !!!

# 106
Хихихи 🤭 Само да дойде топлото време, а с него да изчезнат всякакви вируси и ще се черпим по цял ден в парка 😄 С каквото можем, ще си помагаме, разбира се! 😘

Амели, ти на каква количка се беше спряла?

Ами аз малко се притеснявах дали нещо не са фалшиви тези колички, защото цената им е толкова ниска, но вчера се обадих до Uberkids и едно момче ми отговори много търпеливо на въпросите 😂 Каза че цената е толкова ниска, защото цветът на кошчетата е от стара колекция и го разчистват, но шасито (което реално е най-важно) е от новите. Не е мостра или нещо такова. Като гледам същия цвят количка, но само рамата, бебешкия кош и седалката са към 2300 лв. в България и никой не ти обяснява или намалява тази стока, защото е от минала колекция 🤷

# 107
Да, тук намаленията имам чувство, че са само колкото да ни замажат очите. Сега с ММ се чудим дали да е Grape Juice или Princes Pink, която ми изглежда по-тъмна хаха.

Радвам се, че споделихте тази информация, защото това ще ни спести доста паи от бюджета за количка и ще купим други нещица. А и гледах в youtube ревю на количката - много ми хареса, досега Приамите не ги бях разглеждала обстойно Simple Smile

# 108
  • Варна
Тука според мен са ужасно скъпи. Един такъв Приъм на намаление без кошче за кола беше 1700лв... Аз тогава ги гледах в online4baby и също не можех да повярвам каква разликА и не можех да си обясня защо. Четях много в темите за количките и там момичетата, често ги коментират сайбексите и си поръчват, затова мислехме и ние да поръчваме от там.
Тея столчетА така и не ги оправих аз - Атон М, Атон Q...трявба Да се и чете и за кой модел количка могат да се ползват, защото нали са с адаптери и не всички кошчета стават за всички шасита. Е предполагам, че така, ако се вземат в комплект няма да има проблем де... Wink

Оф забравих за какво тръгнах да пиша 🤦♀
Цундоку, какъв е този тест за околоплодни води? Аз имам течение. Доста често е беличко и лигаво (извинявам се описнаието), а понякога е просто безцветно   като водичка ми мокри все едно съм се изпуснала... аз сега нали и утрогестан слагам и съвсем не мога да разбера какво се случва, но тоя тест ме озадачи. 🤔

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:27 от Lemons

# 109
Хоп и аз в новата тема.Заглавието е супер Simple Smile Браво!

Дойдоха ми хавлийките и КОШЧЕТО-ШЕЗЛОНГ.Много му се изкефих,харесах го още преди два месеца а сега ,че го имам и то на половин цена е повече от страхотно. Simple Smile

Оня ден се свързах с АГ.Каза ми,че щом не ми е сега термина и нямам спешни проблеми,изобщо до болницата са нвмас как да припарят,затворена е изцяло и само родилки и спешни приемат.Не знссе до кога ще е така ,та да се молим всичко да върви добре докато мога да отида на ЖК.

Аз,снощи беше писала,че имаш час за късна ФМ ,отново ли в Св.Пвтка при док.Янкова?
Да разбирам ли,че там няма забрана да се ходи и мога да се обадя и аз да запишат часа.Отделен е въпроса как ще ме пуснат в София.Трябва декларация и т.н. Ужассс просто.Искам вече са си видя бебето,ама много ...

# 110
Много се радвам, че отворихте тази тема. Преди 2-3 месеца си купих от Рая  стандартния Balios S. Офертата беше шаси, кош и седалка. Мисля, че цената беше към 870лв за Манхатънското сиво. Честно казано съжалявам, че избързах.
Сега обаче трябва да взема столчето за кола отделно, заедно с базата му. Четох, че столчето cybex aton m i-size става за шасито на Balios-a. За другите не съм сигурна. Много се обърках. Някой минал ли е през това? Търся и аз в английските сайтове.
Омче страхотен е комплекта Приам! Да си го ползвате със здраве!

# 111
  • Варна
owlkitty и аз съм в същата ситуация. Сега търся само столчето, гледам по същите сайтове и в един немски, ако излезе оферта го поръчвам. Иначе доколкото знам в Комсед също го има, а те често пускат 30% отстъпка и ще дебна и там. Рая тойс също се надявам пак да пуснат 20% на сайбекса и да го вземем от там в краен случай. Не съм решила напълно де... може и да не купувам.
Не се ядосвай, ме не си взела три в едно балиос от английски сайт, защото на балиос модела намалят само тия шарените десени, а предполагам не ги харесваш тях.

# 112
Лимонче, мисля си, че всички столчета на Сайбекс стават и с Балиос, и с Приам. Виж в тези сайтове за някоя промоция на столче и база (ако си решила да използваш такава, защото аз първоначално не мислех, но сега като ми върви в комплекта, как да я откажа 😂)

Дриймче, и аз се поколебах малко между двата цвята, но мисля че Princess pink-а беше по-скъп с около 120 паунда 🙄 Да, аз гледах класации за 2020та в madeformums и там бяха сложили Приам на едно от челните места по функционалност и изработка 😉

Чакайте да ви кача линкове към оценките на ADAC за тези две столчета. На немски е написано, но му давам Translate и ми превежда страницата на английски 😉 Май Aton Q превъзхожда другото с малко, защото съдържа по-малко химикали (те и това тестват, защото има столчета съдържащи някакви доказано канцерогенни вещества и такива, които са лесно запалими 😳)... Абе, немска му работа, мислят за всичко! 😄

Aton Q i-size - https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kin … q-i-size-isofix-/
Aton M i-size -
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kin … -m-i-size-isofix/

# 113
Омче, ние сме с Муци, като кошницата ни е на Сайбекс - Атон М. Поръчах ги заедно от online4baby. Съвсем истинска си е количката, пратиха ми я на следващия ден, не съм имала никакви проблеми. Преди десетина дни от uberkids поръчах ново столче за голямото дете, защото старото е амортизирано, пуснаха ми го на същия ден, чакам го с габко утре Simple Smile
Сайбексите изглеждат страхотно! Чак сега ме замислихте Grinning и ще взема пак да се вкарам във филми. И цената с база и кошница е супер, не им се чудете изобщо......

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:49 от Аmélie

# 114
Амели, супер! Благодаря ти за отзива, защото щях да се чудя докато не я получа 😂 И аз ги загледах тези Муцита, защото ми харесаха материалите които използват, но Приама ме спечели с това, че можеш да го "влачиш" и на две колела по стълби и по пясък 😄 Е, ти и да решиш да си я смениш, винаги можеш да продадеш Муцито, особено като е чисто ново. Важното е на теб да ти харесва и да ти е удобно количката, че цяло лято ще си я търкаляме по улиците 😊

# 115
Момичета, да питам и аз нещо... Не съм пускала микробиология, но по кръвни изследвания и урина, всичко е точно. Значи ли това, че не трябва да се притеснявам за микробиологията? На последния преглед щах да й казвам да ми вземе секрет, обаче като чух, че с бебчо всичко е ок, забравих. Обаче имам ужасно силно течение и от време на време се стресирам... Изкушавам се даже да си взема тест за околоплодни води, вие правили ли сте?

За какъв тест става въпрос?

Открих това в нета

https://apteka.framar.bg/30039788/%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%88 … D1%85%D1%83%D1%80

https://www.aptekadetelina.bg/al-sense-1-step-test-za-amniotichna-technost

# 116
Ommm ,ихаа количката е страхооотна каква ее? Дали я има тук ? Аз не мога да си харесам Sad(

# 117
KissОмче, поръчахме я и ние нея. Ще бъдем двойнички, надявам се нямаш нищо против. Благдодаря за всички съвети и информация, на нас през револют ни излезна 1500лв всичко. Спестихме си 600лв от пег перегото, с които ще купим други нещица.
 Но всичко стана с хиляда мъки, защото не можахме да направим плащането, пък ми дадоха линк към пей па, после ми отказха поръчката и сега говорих с тях 15 минути и щели да преместят отказаната поръчка, която съм платила, към някаква нова такава... абе лудница. Дано се случат нещата, защото за първи път поръчвам от Англия...

Днеска и име измислихме за бебка, и количка поръчахме, направо не знам как така от никакви планове и планове за пазаруване през май - днеска изпраскахме количката и чак измислихме и име БЕЗ ДА СЕ СКАРАМЕ Bowtie

Момичета добре че сте вие... Не знам какво ще правя без вас, особено като все още не съм казала и на приятелките си, че съм бременна, а и нали само се крия и пазя... не мога да си отпусна душицата както си трябва и това си е.

Единственото, което не ми хареса на Мутсито, като я гледахме в магазина е, че няма сенник, който да се спуска до долу. А това не знам защо, но ми е едно от основните неща, които ми хвана окото и на което държа особено за ляотото. Не ми се слагат чадърчета и ми изглежда много добър вариант. Абеее каквото е такова, убедена съм че бебчовците ще им е все тая в какво се возят. Само да са ни здрави, и ние и семействата ни покрай тях Gift Heart

Иринка радваш с тези снимки, някак си си над нещата, което е супер. За света Петка не отменят часове, но на мен ми звъняха вече 2 пъти да ги презаписват в удобно време. Доколкото знам, всичко ще е с точен час и няма да е както преди да чакаш по 1-2 часа, защото всяка трябва да си спазва реда...

Лимонче и аз имам такова бяло лигаво течение, което да ти кажа честно никога не ме е притеснявало, но все пак пуснахме микробиология и беше чиста - така че явно е нормално. Недей да се тревожиш Two Hearts Kiss

И аз си поизлях душата, съжалявам за дългия пост в това мрачно време хаха

# 118
Мерси,Дрийм Simple Smile
Точно сега влизах да ви напиша,че си записах час за 16.04 в 11:20.
И предните пъти там винаги са си спазвали часа и реда,което е идеално.
Остава само да няма проблеми влизането в София тогава.Някак ми олекна сега малко вече като знам че ще видя бебето тогава,пък и там си го гледат по обстойно от на ЖК и съм щастлива ,че няма да пропусна този важен преглед Simple Smile

Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 119
Момичета, къде усещате бебетата? Аз имам чувството, че ще ми разпори ребрата.. в седнало и легнало положение ме натиска точно под гърдите, едвам дишам.. Не мога място да си намеря.. Иначе ритници, или ръчички не знам (вие различавате ли с какво точно ви бута?) усещам отстрани до пъпа.
Тази тежест под гърдите направо ме побърква! Опитвам се да намирам какво да правя вкъщи, но не мога да стоя права постоянно Flushed

Общи условия

Активация на акаунт