Отговори
# 90
Лимонче, това суфле ми взе акъла 😍 А историята с ТМ и крем карамела ме накара да избухна в смях и най-накрая да успея да събудя бебка. Ама моето бебе е много поспаливо - спи по цяла нощ и сутрин пак мързелува до късно 😂

Благодаря ви! Ето един директен линк към количката - https://www.uberkids.com/uk/cybex-priam-complete-travel-system-w … s-aton-q-2009144/
Намалена е с почти 50 процента и излиза към 1400 лв. целия комплект (количката ни е подарък от свеки 😊). Столчето е Aton Q с база пак някаква си Q и доколкото четох в ADAC, се води едно от най-надеждните бебешки столчета (дано не ни се налага да го разбираме, разбира се). Пенка, виж в този сайт мисля че имаше колички за близнаци на промоция 😉

Хей, Фрест, радвам се да те "видя"! Доста натоварено ти е било, но сега е време да се отдадеш на спокойствие (доколкото в възможно с тази ситуация).

Ооо, аз съм си научила урока и не ям нищо сладко вечер, защото малката се превъзбужда и няма заспиване 😄 Как не ми се готвииии, направо не знам откъде намирате сили. Е, тези от вас които имат миялни машини ги разбирам, но на мен ми е най-досадно миенето на хилядите чинии след готвене 😫

# 91
Минавам да мрънкам , левкоцитите ми растат въпреки антибиотика, стигнаха 17.1 Sad чудна работа! Чакам да видя и микробиологията как ще е и ще ги пратя на лекарката, иначе протеини, хемоглобин, кръвна захар, всичко е супер, само тия левкоцити ме мъчат

# 92
Минавам да мрънкам , левкоцитите ми растат въпреки антибиотика, стигнаха 17.1 Sad чудна работа! Чакам да видя и микробиологията как ще е и ще ги пратя на лекарката, иначе протеини, хемоглобин, кръвна захар, всичко е супер, само тия левкоцити ме мъчат
Ти за какво пиеше антибиотик? Моите левкоцити по едно време бяха в космоса направо и ми казаха, че е нормално да са повишени, така че спокойно.

# 93
Заради тях!!

# 94
Е пускала ли си преди лечението микробиология, стерилна урина? Как така заради тях просто си взимаш антибиотик? Thinking

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:02 от Kaylinnn

# 95
Момичета аз с друг въпрос - кои са други английски или чуждестранни страници, където има намаления на колички?

# 96
Момичета, да питам и аз нещо... Не съм пускала микробиология, но по кръвни изследвания и урина, всичко е точно. Значи ли това, че не трябва да се притеснявам за микробиологията? На последния преглед щах да й казвам да ми вземе секрет, обаче като чух, че с бебчо всичко е ок, забравих. Обаче имам ужасно силно течение и от време на време се стресирам... Изкушавам се даже да си взема тест за околоплодни води, вие правили ли сте?

# 97
Микробиологията може да е лоша и без това да се вижда при кръвните изследвания.
Дрийм, аз съм поръчвала от uberkids и online4baby.

# 98
Дриймче, няколко са сайтовете, които гледах аз:
- online4baby.com
- uberkids.com
- pramcentre.co.uk
- johnlewis.com

Tsundoko, и аз имам едно засилено течение, което е или прозрачно, или има съвсееееем леко бял цвят, като на моменти имам чувството, че съм се напишкала. Притеснявам се дали не е амниотичната течност, но почти винаги има някаква малка част с беличко, така че няма как да е това. Забелязала съм, че се получава при мен когато пия пробиотици и си го обяснявам като механизъм на влагалището за поддържане на чистотата там. 😉

# 99
Омче, Амели златни сте. Благодаря 🙏❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Относно микробиологията.. и аз знам че не излиза на кръвни. Аз пусках преди седмица, няколко левкоцита излезнаха, но каза док че е нормално. Иначе не ти е спешно, теченията са нормални при бременност (поне някои де), но нека ти вземат един секрет за всеки случай на следващия преглед.
Шук и аз знам че е нормално левкоцитите да са завишени, както и СУЕ. Даже док ми се скара защо съм пускала СУЕ, като няма смисъл при бременност. Стискам палци всичко да е наред 🍀💗

Омче не можем да решим пег перего или сайбекс. На тази приам сенника до долу ли се сваля, защото на перегото е максимално до края, което много ми харесва. А цената на тоя сайбекс е страхотна. Перегото в тоя пакет ще ми излезне около 2100лв с база и столче за кола. Ама ММ се дърпа за цвета, че не иска евентуално за второ дете да ни се налага да купиваме друга. Таааа голяма дилема.
Иначе с какво идват нещата от Англия? Има ли директна доставка или се ползват фирми?

Пс: съжалявам за досадните ми въпроси 🙈

# 100
Аз поръчвам през Габко. Количка и столче ми излезе около 70-80 лв, като нещата идват за десетина дни. 

# 101
Пускам микро всеки път, последния път беше с Лактобацилоза, след лечение на кандида, и заради левкоцитите и лактобацилозата ми изписаха аугментин, микото сега още го чакам, но левкоцитите са се качили, лекарката назначи СУЕ и ЦРП, чакам ги и тях да излязат до час. Почвам да се чудя лекарката ми до колко е в час, но пък от др страна е бивша завеждаща родилното в Шейново, от 10 год някъде завежда това на Вита, трябва да знае какво прави егати.

Тези дето сте имали повишени левкоцити, каква име била стойността,аз сега гледам, че с дъщеря ми в 8ми месец съм стигала до 12.8, което предполаам е ок, ма 17 в 7ми, те ще стигнат 30 до 9ти

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:43 от ShukM

# 102
За доставката, аз си използвам Габко от години и никога не съм имала проблеми 😊
За цвета на количката, ето две по-реални снимки, на които се вижда истинския цвят (бордо май се води и според нас с ММ става и за момиче, и за момче. Даже ММ има няколко дрешки в такъв цвят 😂)

Не успяхж да скрия снимките, защото пиша от телефона и забравих командата 🤭
При мен решаващо беше столчето за кола, а не знам вашето Пег Перего кой модел е точно. Моята кума е с Пег Перего и е доста доволна, но й е малко тежичко и за качване на бордюри/стълби й идва трудно, но и тя е нисичка и дребничка 😊

# 103
Омче ооо на живо си е даже страхотна. Много по-красива и наистина цвета си е доста неутрален.
https://www.online4baby.com/4-wheel-travel-systems

Тук виждам, че дота видве сайбекси са намалени, но знаеш ли каква е разликата между Anton M и Anton Q-i size, че Anton M вървят с 50 паунда по-евтини и грам нищо не ми говори. Ще вземем накрая и ние да поръчаме, ако са и по-леки от перегото ще е супер Simple Smile

# 104
Разликата мисля беше в това, че в бъндълдa с Aton M няма бебешки кош, а в другия го има. За столчетата знам, че е най-добре да бъдат i-size (i-Size е нова европейска наредба за безопасност – ECE R129, действаща от 2013 г. Тя се отнася за детски столчета за кола за деца, които са на възраст под 15 месеца. Допълнителната защита, която столчетата отговарящи на изискванията на наредбата притежават, гарантира безопасно возене в обърнато назад столче, вече за по-дълъг с 3 месеца период, в сравнение с периода от 12 месеца съгласно предходната наредба за безопасност за столчета, използвани в ЕС). Иначе като оценка от ADAC и двете столчета имат доста ниска - 2.0 (колкото по-ниска, толкова по-добре е). Ние бяхме харесали комплекта с Khaki Olive Green количката, но видях че няма бебешкия кош в него, а не смятам много да използвам столчето за кола извън колата 😉 Иначе тези столчета са по-стари модели (то и затова ги "разчистват" с бъндълите), но това не ги прави по-малко сигурни. 😊

Общи условия

Активация на акаунт