Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно избора на име за бебето?
Какви са мненията за готвенето и рецептите за десерти?
Какви са мненията относно избора на име и влиянието на роднините?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно избора на име за бебето?
Форумът разкрива различни мнения относно избора на име за бебето. Някои майки предпочитат да избират името сами, без да се съобразяват с външни влияния, докато други споделят, че са се сблъскали с натиск от страна на роднини. Важно е те да изберат име, което не е компромис, за да избегнат горчивина в бъдеще. Съветът е да избирате името заедно като двойка, като включвате бащата за подкрепа и семейно единство.
-
Какви са мненията за готвенето и рецептите за десерти?
Форумът съдържа различни мнения относно готвенето, като някои майки споделят, че приготвят храна за няколко дни предварително, докато други изразяват разочарование от процеса на готвене и предпочитат онлайн пазаруването. По отношение на десерти има споделени рецепти за торти, пици, пълнени чушки, крем карамел, пица с карфиол блат и моцарела, ябълков кекс, овесени бисквитки с шоколад , домашни бонбони с какао и сушени плодове и рецепта за мед.
-
Какви са мненията относно избора на име и влиянието на роднините?
Форумът разкрива, че някои майки са се сблъсквали с натиск от страна на роднини относно избора на име за бебето. Те споделят, че е важно да изберете име, което не е компромис, за да избегнете горчивина в бъдеще. Съветът е да избирате името заедно като двойка, с подкрепата на бащата, за спокойствие в семейството.
-
Какви имена избират майките за своите бебета?
-
Какви са препоръките за приготвяне на меденки?

- бързо ме заболяват костите на таза или там нещо си долу... Вечер също имам, като доста от вас, болки в тазобедрените стави и гледам да слагам възглавница между краката като спя настрани, за да не е изкривена много ставата, която се пада отгоре (особено за жени като мен, с по-широк ханш
).
Ние сигурно ще изберем 2 първи имена, като при първото дете.
). И с хормоните май съм ок.
По-скоро биха ми потекли сълзи от радост или вълнение...
но и не съжалявам, че и без това кг ми се лепят, а и ММ не е по сладкото. ММ работи в сектора на брашната и в момента е залят с поръчки, сега виждам защо 😁 всички мами готвят усилено!
, значи определено е изпитана рецепта от поне две места!
и така като гледам, май няма да съм единствената! 
Следя ви редовно.Честита да ни е новата темичка, браво Дриймче.🍭🍡💖Страхотна е. Отново си дала всичко от себе си🌺💗🌺 Какво да ви кажа ,момичета..Не съм си виждала бебчето от ФМ -12.02.Трябваше да бъда на ЖК на 17.03,но ..отпадна.Хубавото е,че си го усещам вс ден и все по-осезаемо💙😍💖Изолирали сме се вкъщи,само аз съм на работа ,но спокойно ,при мен няма никой, само шефовете идват за по 2-3 мин.Е, има още работещи във фирмата ,но те не са при мен .Всеки си има стая. Дори вчера шефът ми каза нещо ужасно мило-Да се пазя,защото в момента аз съм най-важна от всички ,взети заедно💗..... И така ,засега мисля и април да избутам, пък ще видим.Чувствам се добре ,като изключа киселините ,ако не вс ден,то през ден,но ги боря с мляко,зелена ябълка или газирана вода. Не помня дали ви се похвалих с покупките за бебо до момента-количката и кошарката с матрачето 💙💙💙От Хиполенд,преди грипната вълна...Но здраве да е .Аз вярвам🤞💚🍀,че всичко ще се получи по най-добрия за нас начин. 🙃🙃🙃Пазете се ,пийте чайчета и прекарайте повече време с хората, които обичате. Сега е момента.И нз за вас ,но аз толкова писане и учене в училище не съм имала..😂🤔,покрай каката..големи нерви ви казвам..🙄Само стресирам бебо, но той е мъжкар, няма проблем 😁😉😋И последно да кажа ,че май стана много дълго-ще звъня на АГ в края на месеца за нов час,но както се чува за удължаване на карантината,май пак няма да се състои..Здраве да е🍀💚🍀Поздрави 😍😘🥰