Отговори
# 120
Мистик, и аз съм така. Полулегнала по гръб едва дишам. Скупчва се в горната част на корема ми. Легнала, седнала, все шутове получавам. И най-гадно е като ме ръчка ниско долу в незнам и аз какво, но боли и подскачам понякога. Все си опипвам корема да разбера кое какво е, но нямам идея как е застанало това кюфте 🤪 общо взето из целия корем я усещам.

# 121
Honeymama, за втория тест става дума. Казвали са ми, че е като превръзка, но го нямаше в нашата аптека. 😑 Ще видя утре дали ще го намеря...

# 122
Мистик, и аз съм така. Полулегнала по гръб едва дишам. Скупчва се в горната част на корема ми. Легнала, седнала, все шутове получавам. И най-гадно е като ме ръчка ниско долу в незнам и аз какво, но боли и подскачам понякога. Все си опипвам корема да разбера кое какво е, но нямам идея как е застанало това кюфте 🤪 общо взето из целия корем я усещам.
И мен ме боли понякога като рита особено като е на едно място дълго време. И като се върти все едно ми усуква нещо вътре. Психясвам се малко за количеството на водите. Да идва другия Петък да отивам на ФМ!

# 123
  • Варна
Дрийм, как така не си им казала още? 🙄 Как си криеш корема? 😱

Мистик, и при мен има движения постоянно, а вечер се подувам и става ужасно, но засега е само вечер и то не всяка.  НО ти си доста по-напред от мен. Предполагам с времето става по-тежичко 😒

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:46 от Lemons

# 124
Моите са доста активни напоследък , чак взех да се замислял нормално ли , споделяла съм че баткото почти не го усещах и сега ми е малко шаш. КАзвала съм и преди , че вечер като се одупят до стомаха ми и е мъка голяма и вероятно и за тоа правя и рефлукс, поне попредположения на док и мои. От снощи вече имам и киселини , направо не знам вече.
Дриймче , аз  не крия за бременността си , обаче някак си не мога да се отпусна и да й се наслаждавам както с предната, не мога да определя и на какво се дължи.

# 125
Здравейте, 😊
mystic123, благодаря ти за отговора. 🙂
Днес минах третата ФМ при Марков и каза, че всичко е наред. За сега не се налага да се виждаме пак. Бебка вече е 1320гр в 29г.с.+ 1 д. Направи ми много хубави снимки. Наистина човек се влюбва истински, когато види детето си. А какво ли ще е живот и здраве, когато я видя на живо 🥰🤗😌.
Аз още съм в дилема за количката....

# 126
Лимонче ами не можаха да разберат защото криех корема с широки дрехи, който не беше голям. Сега пак не е, за разлика от дупето и бедрата ми... 😬😫
Ето тук намирам много красиви нощници 💗💗💗
http://sgusheni.com/produkt-kategoriya/belyo/page/2/

# 127
Лимонче ами не можаха да разберат защото криех корема с широки дрехи, който не беше голям. Сега пак не е, за разлика от дупето и бедрата ми... 😬😫
Ето тук намирам много красиви нощници 💗💗💗
http://sgusheni.com/produkt-kategoriya/belyo/page/2/
И аз съм им хвърлила око Heart Eyes

# 128
Airgirl, честито за хубавите новини от третата фетална! 😊 Браво на твоята послушна бебка 🥰 Май ти си първата, която преминава и последната ФМ.

Дриймче, ама как ще имам нещо против, даже обратното - радвам се, че съм дала идея 😘❤️😊 Ние я поръчахме от Uberkids, защото на тях се обадих да разпитвам, но и в двата сайта мисля че са еднакви. Четох, че има проблеми с плащането при online4baby, но при нас се получи от първия път и не знам дали е защото поръчахме от Uberkids или просто имахме късмет ☺️
И аз съм си харесала нощнички от Сгушени, които ще си нося и след това (напоследък обичам нощници, защото АГ ме посъветва да спя без бельо, а само по тениска ми е малко некомфортно).

Мистик, и аз съм едва в 27 г.с. от днес и още не усещам бебка толкова нагоре, но киселини започнаха да ми се прокрадват и е много неприятно 🙄

Я да ви питам нещо друго, мислите ли да взимате слинг или раничка за бебетата? Исках да отида на консултация по бебеносене, но като гледам май ще се доверя на експертното мнение на моя приятелка, която беше изчела доста по този въпрос.

Засрамих се от вас и сега метнах в InstantPot-а една манджичка 😂 Добре че ми е той, голяма помощ е!

# 129
Омче и аз не знам защо така не ставаше. Но вече одобриха всичко, получих имейли, така че съм спокойна 😊

Хмм не съм се замисляла да спя без бельо. Ще ми е доста странно хаха ама мисля да си подаря една нощничка с халатче. Много са красиви, а и изглеждат качествени

За усещанията. Аз го усещам или при пъпчето или отдолу, а уж е главично разположено. Само с ръце ли ме бута не знам 😬

# 130
  • София
Аз имам ерго бейби с подложката за новородено, но е купувано за голямата ми дъщеря преди 7г.
Ползвах го адски много за всичко, лятото малко ще е жега с него, но есента, зимата и пролетта ще е идеално.
Носех дъщеря ми до 1г с него, после ми тежеше доста вече, на гръб не съм носила.

Когато нямаше как да я приспя (яко сме навън или някъде), й трябваше 15мин в ергото и откъртваше Simple Smile

# 131
Брайда, и аз му хвърлих око на Ергобейби-то, както и на едно Caboo и сега се чудя кое ли да взема. Искаше ми се да е слинг за началните два-три месеца, а после да мина на раничка (сестра ми ще ми даде нейната Boba, която почти не е ползвана, но тя е подходяща за след втория месец май).

Ами на мен ми казаха, че е добре да се спи без бельо за да може детеродния ни орган да диша и да не се създават предпоставки за поява на гъбички. Тя искаше и из вкъщи така да си се разхождам, но това ми е твърде hard core на мен 😂

# 132
Оммче, без бельо? Найс! Grinning аз не мога, колкото ми дишал органа дишал. Винаги съм мразела да спя без бельо, чувствам се много незащитена Joy
Но нощничките са много сладки. Аз съм отвикнала и с ношница да спя... Напоследък само с пижамки се подвизавам, което ме устройва напълно, като се има предвид, че ме мързи да си оправя краката...  Flushed

# 133
  • Варна
Хахаха hard е 😂😂😂
Аз мисля слинг да ползвам, ама ми казаха да се свържа с едно момиче от Слинготека, която да ме консултира и от там давали слингове под наем, та ще видя дали ще се разберем с това чудо и тогава ще купувам евентуално...

# 134
На мен лично без бельо би ми било нехигиенично.
Относно бебеносене - няма как да стане при мен. Майка ми и баща ми са с дискова херния, тр и аз мн да си пазя гърба и кръста. Той и отсега ме боли от тежестта на коремчето. Пазете се и вие момичета. Особено по-слабичките. Имам съседка, която след раждането я оперираха от същото, защото тежестта й е дошла в повече. А е под 30г. Веднъж прецакаш ли си кръста .. край. След операция не е същото. Дори с носенето на ръце ще се ограничавам.

Общи условия

Активация на акаунт