Отговори
# 195
  • Варна
Мистик, Хаха радвам се, че с такова впечатление си останала за мен, ама не е вярно 😂😂😂 Десертите хич не са мойта част. С лимони иЛи боровинки нищо не се сещам 🤷♀ Лимоните само сурови със мед ги ям или на лимонада и после ела да видиш кво става 🔥🔥🔥 Ще ми изгори хранопровода 😂😂😂

# 196
Здравейте и от мен ☺️ от няколко дни не бях излизала но сега с ММ се раздвижих. Той влиза в магазина и аптеката, аз го чакам и правя кръгчета наоколо през това време. Абе ужас, точно като някой психопат. Но какво да се прави, от това стоене проблемът ми с хемороидите се задълбочи. Беше поотминало, но от вчера се върна с пълна сила и даже май е по зле 😔 танимах нужда от това раздвижване.
И на мен ми е по- мокричко напоследък и без ежедневна превръзка не мога. Особено сутрин като стана и е доста, но и аз го отдавам на това че докато спим все пак не излиза нищо и после е наведнъж.
За движението на бебка, не знам, не броя, но ми се струва много активна, чак на моменти ми е неприятно усещането, но все пак е по добре да знам че се движи и се успокоявам.

# 197
  • Варна
Пеперудена, аз също си поръчах чаршафи от една страничка във Фб, български са от ранфорс. Вчера ги взех. На живо са още по-хубави, толкова цветни и те усмихват Heart Гнездо и възглавнички поръчах от друга страница Baby & mommy, ще са готови до 5ти април. Като гледам снимките, може и чаршафи да се поръчат също, в същите десени. Аз също подкрепям подпомагането на хората, които се стараят и творят красоти!
Записах час за ФМ при Стоилов, гр. Добрич. В Понеделник ще ходим. Ще коментирам след прегледа, но доста хора казват, че преглежда и обяснява обстойно (40-50мин) Силно се надявам да можем да й видим муцунката, че все още не сме, а и да чуем, че към момента развитието и е перфектно 🤞 Изпратиха ми мейл след потвърждението на часа, надявам се на ‘кпп-то’ да нямаме проблеми Grinning
Аз съм с един въпрос. Какво ще заредите в аптечката за бебчетата на първо време?

# 198
Здравейте, бъдещи мами! Извинявам се че така нахлувам в темата, но аз съм от съседната - Юлски мами, и хвърлям по един поглед при вас 😊 надявам се нямате против.
Включвам се понеже някой питаше за тест за изтичане на околоплодни води. Понеже аз усещах няколко пъти капчици докато лежа, освен това имам и това изпускане при кихане, реших да направя този тест- Амнишуар се казва. Скъп е, около 60лв излиза с доставката, но за успокоение. Поръчах от Drugstore и дойде след 2 дни. Ако някоя от вас иска да си направи, водят го по-точен от този с бромтимол.  Надявам се да не приемете поста ми за реклама, целта ми е единствено да помогна. Simple Smile
И все пак да се представя - чакаме госпожица с термин 17 юли 2020. ❤ 
Страхотни гозби сътворявате! 🍜

Много ми хареса и лилавата количка  на Сайбекс, но ние се спряхме на Bebe stars Simple Smile

Прекрасен ден! 🌸🌸🌸

# 199
За изпускането - или е урина, или си е просто вагинално течение, изстреляно с голяма скорост, заради кихането Grinning

А за движенията  - мисля, че са 10 движения за 2ч, не за 1. За един множко ми се виждат, те все пак доста поспиват.

Много готино, искам и аз едно гнезденце да си поръчам, мерак ми е Simple Smile

# 200
Докъде стигнахме да се надяваме и да се радваме, че се напишкваме 😂
Иначе и аз онзи ден имах такива изпусквания на нещо различно от урина, и то без да кихам или кашлям. Слава Богу само 3-4 пъти и после нищо, та се успокоих.
За движението на бебето, аз мисля, че моето е караконджул и почти не спи. Ето, легнах за следобедна дрямка, но не спира. Няма ден, няма нощ, гимнастика прави детето постоянно. После да ме пита ММ защо ми било станало кафяво около очите. Ми аз не помня какво е това здрав сън. 🙄

# 201
Ще трябва и аз с лимонада да се "мъча" явно.. Joy И с едни боровинкови мъфини ще си запълня петъчната вечер май.
Аз се чудя гнездо и шезлонг еднаква работа ли вършат?

# 202
mystic193 аз много го харесвам този кекс https://www.supichka.com/рецепта/503/лимонов-кекс единствено от мене си добавям и ванилия. 😊

# 203
И аз искам гнездо да си лежи при мен на диванчето, ама наистина и гнездо и шезлонг май няма смисъл? Не че имам шезлонг де Grinning
За изпускането или каквото е там, аз преди време изпитах истински ужас като бяхме с ММ на гости на приятели, там иху ахо, отивам до тоалетна и освен, че бельото ми мокро и дънките. Естествено веднага паника, че са води. В крайна сметка след 2 дни отидох на лекар и всичко си беше наред. Лекарката ме увери, че не са води и че не е нужно дори да се напънеш (кихане, смеене и тнт) просто се случва, така че няма страшно. Мисля, че ако нещо не е наред ще знаем, че не е...

# 204
  • Варна
Хаха Деси, и аз си мислех преди малко напоследък какви неща си говорим и на какви неща се радваме - дишащи органи, напикани гащи 😂, болки тука и там.
Аз също ще си поръчвам от страница във ФБ чершафчета, обиколник, възглавнички- животинки, олекотено, одеялца и гнездо. Страничката е на моя позната, купувала съм доста пъти от тях за подаръци на приятелки и са много сладурски. Няма да ви качвам тука как се казва страничката , за да не излезе, че я рекламирам (Все пак ми е позната)  Wink
Гнездо мислех да поръчвам това ергономичното, но се разубедих, понеже всичките ми приятелки са с такива от тази страничка и казват, че са ок и няма нужда да давам пари. Доверявам им се Wink Пък и аз ще имам и шезлонг и люлка от приятелки... просто пълен комплект 😂😂😂

Peoney, здравей! Ако не се лъжа ти беше булка миналата година и бяхме заедно в една друга тема ❤ Радвам се за теб!

# 205
Мистик понеже съм фен на чийзкейковете, а този който правя е невероятен - само че е с малини и мента. Но мисля може да го замениш с боровинка. Ще стане много вкуснооо

http://www.vkusnoteka.bg/2016/07/blog-post_14.html?m=1

# 206
  • Plovdiv, Bulgaria
Шезлонг ще си поръчам за подарък на някой, не е като да няма желаещи. С него може и на терасата, после пък за захранване в началото съм го ползвала, на плота докато готвя 😁 сега мисля ще е ок като започне да сяда лека полека, да седи до нас с баткото, докато ние правим нещо, или докато къпя единия примерно да седи близо до нас (ако не спи бебето).
Взех и гнездо де, супер обикновено, колкото докато сме на спалнята да си спи в него и да създава усещане за това, че спи в собствено легло, както и на нас да ни е по-спокойно. Но аз съм обедена, че ще има моменти в които ще спи при нас, та затова го взех. Както и може да се ползва при бабите примерно.

# 207
Здравейте , dream аз съм с вагинално доста обилно течение , преди 5 дни ми излезна микробиологията чиста , притеснявах се за гъбички да не са , но за щастие е чиста. Та аз кихам и кашлям от цигарите (не ме опреквайте попушвам си от време на време) та мисълта ми е че доста често изпускам и аз прозрачно воднисто , но се оказа че е течението ми , което е доста обилно , и лекарката ме провери с реактива и не бяха води. Та може и това да е , поне при мен е така , или примерно се случва лежа доста време стана до тоалетна и една превръзка мога да напълна с воднисто течение, доста ме плашеше , сега съм окей.

# 208
Тара, Дреам, записах си рецептите. Лимоновата със сигурност ще я пробвам тези дни. С боровинките напрсвих набързо едни мъфини, но обожавам чийзкейк особено с боровинково сладко! Но избягвам да правя, защото мога да го изям сам сама! Animal Pig
Забравих да ви кажа, че си намерихме педиатър и то съвсем близо до вкъщи. Голям ден ми е днес излизах два пъти, педиатър, мъфини.. ММ вика отдавна не съм те виждал толкова хепи. Grinning Ще празнуваме тази вечер! Grinning

# 209

Здравейте и от мен🤗🤗!
Да ви почерпя виртуално с една здравословна пица и ванилови мъфини по повод именни ден на дъщеря ми,който беше вчера !!

Общи условия

Активация на акаунт