Отговори
# 510
Здравейте,момичета🌷
Относно кърменето навън-освен неудобството от минаващи наоколо хора,аз лично имам и друга спирачка,може би по-важна-хигиената.Много е важно гърдите да се измиват много добре преди всяко кърмене.Не мисля,че забърсване с каквато и да е мокра кърпа ще постигна ефекта на сапун и вода,а и не трябва да има никакъв аромат и вкус.Може би кърмене навън бих практикувала само ,ако сме някъде сред природа за целия ден,като преди това добре бих обмислила хигиената на гърдите.Но има време,от сега планове в такива детайли изобщо не правя,вероятността някой си план да не се осъществи е огромен,така че не го мисля😊

# 511
А и като цяло, ако не отменят извънредните мерки, хич няма да ни се наложи да го мислим това кърмене навън Grinning

# 512
А и като цяло, ако не отменят извънредните мерки, хич няма да ни се наложи да го мислим това кърмене навън Grinning

Ахахха,ти го каза!Мислех да го напиша одеве,ама си викам айдеее аз ли съм най-черногледата😁Но май трябва да сме реалисти,ще кърмим по терасите...

# 513
  • Варна
Хаха и аз си го мислех, ама си викам айде по-позитивно!

# 514
  • София
оф и като си помисля, че може да не мога да си бутам количката извън терасата и ще се гръмна, а аз взех sun canopy, чанта и тнт

# 515
Гърдите не трябва да се мият! Миенето отмива миризмата, която привлича бебето, изсушава кожата, отмива естествения мазен слой, така стават предпоставки за рани и инфекции.

Плюс тия гърди не се цапат, в сутиени ги държим все пак. Забърсвала съм зърната с кърпичка само след къпане в морето

# 516
  • Варна
Мойта количка може и да не пристигне 😂
Уж беше до края на март, пък не са ми звъняли. 🤔Не я бързам, то и без това може да се наложи да откажа коша за новородено 😂

# 517
  • София
О аз имам план за коша за новородено. Бебето да е максимално дълго време на терасата да спи. При нас пече до обяд, следобед е сянка.
Ако няма как да излизаме, докато е още новородено и спи повече, ще гледам да е максимално навън. Коша си ми трябва.
Просто идилията която си представях:
- уикенди с приятели на барбекю в планината. Бебето в количката спи с летния сенник, който му пази сянка и има вградена мрежа за комари ...
май вече няма как съвсем да се осъществи.
Все още имам надежда за август и септември

# 518
  • Варна
Това беше шега 😂 Естествено, че ще ми трябва коша и, че ще си го взема. Аз вярвам, че всичко ще приключи до края на май Simple Smile Ще можем да си разхождаме бебенцата ❤

Бъндъл, не споря, щото не съм запозната, но вече две лекции гледах и консултантките казаха, че се чисти зърното, защото можело да доведе до кандида/млечница и още не знам си какво си.
Явно всичко е относително и всеки си вярва и съответно прави каквото прецени Simple Smile

# 519
Добро утро, момичета! Аз съм абсолютен индианец в темата за кърменето. Ще попивам от вас и ще хвана вече да попрочета малко, че все го отлагам, че има време.
Направих поръчка и аз от сгушени, да не остана по- назад нали случайно Joy
Някой нещо за великденски намаления знае ли?

# 520
Момичетата поръчвали от Джордж. Понеже вече размери няма почти от нищо искам да си пусна една поръчка, но се чудя дали да ползсам тяхната доставка или тази на габко? Коя излиза по-изгодна?
Тенк ююю

# 521
И аз поръчах една нощница от сгушени, да видим какво ще дойде.
Дрийм, аз винаги поръчвам с габко, тяхната колко излиза?

# 522
Аз също съм на мнение, че гърдите не се мият преди кърмене, нито пък след. Дори, ако не се лъжа, съм чувала, че и при всекидневния/всекидневните душове дори не се мият гърдите с душ гел, а само с вода.
Момичета, всяка от вас ще направи своя си опит и ще се нагоди с бебенцето и ще разбере, кое му е най-добре. Попивайте сега и ще изпробвате после, кое ще е най-ок за вас. HugHeart

# 523
Май ми искат над 20 паунда, а аз ще поръчам няколко бодита и клинчета. Аз не знам какви са цените на габко. Даже сега чакаме количката и нямам никаква идея колко ще ни таксуват

# 524
О, не, със сигурност няма да е толкова. Габко таксуват 2.40 на кг. Аз чакам поръчка с бодита, клинчета и няколко тениски за голямото дете, не очаквам да ми вземат повече от 5-7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт