Отговори
# 555
Момичета да ви се оплача , болката в таза и в бедрата е ужасна , вие как се справяте с нея през 20мин се будя да се обърна защото умирам от болка на натъртено , адски е неприятно нито с възглавници нито с нищо не става. Просто ще се побъркам

# 556
  • Варна
Пламъче, много са нежни и красиви. Представям си дупенцето как си нанча вътре Heart
Tsundoku, аз също се предадох Grinning Не устоях.. това ще е подарък за бебка от баба ми Heart
Бодита с дълъг ръкав поръчах три от Джордж, но съм купила и 2-3 от преди. Нека да имам, сигурна съм, че ще ги обличам, може би надвечер.
Много интересно се получи с вчерашната ми стрия, днес я няма Joy прави си майтап с мен Grinning

# 557
  • Варна
Галеона, аз също съм зиморничава много 😂 Не искам да я изнежвам и малката, ама как ще стане не ми е ясно 😂 Навсякъде казват че бебето трябва да е облечено с дреха повече от теб, ами аз и юни понякога нося жилетка 😂
НА мен днес ми пристигна поръчката от ХМ. Много са им хубави материите и сега с намалението излизат направо без пари...

Като дрехи до тук Аз имам:  
3 бодита с къс ръкав 50 размер
3 бодита с дълъг ръкав 50 размер
3 бодита с дълъг ръкав 56 размер
5 клинчета 56 размер
3 клинчета 0-3 месеца (малко по-големи са)
3 ританки 56 размер
3 ританки 0-3 месеца
2 блузки къс ръкав 0-3 месеца
3 блузки дълъг ръкав 0-3 месеца
2 жилетки 56 размер
3 жилетки 62 размер
3 ромпъра 56 размер
5 ромпъра 62 размер
5 лигавничета
4 чифта ръкавички
7 чифта чорапки
Купила съм и няколко по-официални тоалетчета да я издокарвам 😂
1 дебело одеяло
2 по-тънки
1- още по-тънко 😂
Пелени от муселинови/бархетни/памучни х 3 броя + още един пакет обикновени на Лорели, ама ми се струват неизползваеми. 😂

Чакам: 3 комплекта чаршафи с олекотено одеяло + още две  тънки одеяла
Взех си 2 протектора за матрак
За повивалника мисля да използвам такива еднократни пелени (Не знам дали така се казва) остава да си купя тях.

С дрехите може и да съм прекалила, ама карай. Просто се стараех да имам от всичко, защото наистина не знам как ще я обличам...

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 17:07 от Lemons

# 558
Хаха, Лимонче, аз с моята поръчка бледнея пред теб! 😄
Мен в началото ми се струва, че ще караме само на боди и ританки през деня и на пижамка вечерта. Хич не си представям първите 2-3 месеца да го контя с някакви костюмчета, ама знае ли се каква муза ще ми дойде. 😄
Ние допълнително ще взимаме от магазините тук разни нещица, та да видим накрая и аз какъв куп ще натрупам! 😄

# 559
Това, че с първото бебе кърменето е било много неуспешно, не означава, че и със следващото ще е така, но всеки си знае и си решава.

Аз съм третата, която препоръчва (клиповете на) Ася Демирева (консултант по кърмене) и май поне веднъж съм пращала нейни клипчета тук. Има всъщност и на други теми и ми е много готина.

Пращам ви един къс клип, около 10 мин. и друго, което е над час - въпроси от кърмачки.

https://youtu.be/cHwu_G595Fw

https://youtu.be/-e3omo9Sh2U

# 560
  • Варна
Ама то това моето е плод на мноогооо покупки 7 месеца вече подред 😂😂😂
Според мен зариването с излишни неща за такива нови майки като нас е неизбежно 😂.
Аз също тия по-официалните дрешки съм ги взела по-голям размер и си представям някъде август да и ги обличам... Иначе първия месец боденца и ромпъри.
Щях да казвам, че много ми харесва, че НМ имат ромпъри с цип по цялата дължина. Струва ми се много удобно. Simple Smile

# 561
Галеона, мерси Heart Този Пепко си е отделен магазин и вчера ММ минал от там да види дали е отворен. Каза ми, че нямало хора вътре, освен 4 продавачки. Днес, обаче, като отидохме си имаше клиенти. Не много, а и всички спазваха дистанция и носиха предпазни средства. Като ми доставят нощниците от Моник, ще дам мнение дали са ми добре. Иначе май всеки модел е с различна големина.

Тцудоку, мен също много ме болят ставите вечер. Както и да се завъртя, както и да се обърна - все ме боли. Лошото е, че ме боли и горната става и долната и докато не стана няма облекчение. А това, което си усетила като пулсации, е било хълцането на бебето. Grinning Моето и то много хълца. Даже като си сложа ръката и мога ясно да усетя точно къде се намира. А това къркорене и при мен се получава. Сигурна съм, че е от бебка, но не мога дори да предположа какво е?!

Адриа, да те успокоя и аз, че и нашата мома е голям акробат. Едното си краче го държи плътно до главата, а другото - почти на шпагат. Grinning

Тцник Цвети, добре дошла! Simple Smile

ШукМ, много неприятно. А до кога ще е така? Или не се знае...

Уигзи, направих поръчка днес. Ще ми направят гнезденце с възглавничка и дръжки. Казаха ми, че до 22 април ще е готово и нямам търпение. Като изпера дрешките и си ги подредя малко, ще ви снимам. А за стрията, може изобщо да не е била стрия. Може да е било някакво зачервяване. Аз редовно си чеша коремчето и там, където съм чесала, става доста червено - точно като стрии, но изчезва до час.

Момичета, да се включа и аз в клуба на зиморночевите. Все съм навлечена. Даже си мисля, че и бебка от сега съм я свикнала да й е топличко. В нас на 25 градуса стоя с дебела блуза и завита с одеало. Grinning Хахаха, сигурно тук ви удрям в земята всички... Joy

Лимонче, имаш идеален списък. И аз трябва да видя и да преброя от кое по колко имам. Струва ми се, че най-малко дрешки имам именно с късо ръкавче и роклички, та ще помисля да се поправя.

# 562
И ние сме готови с детската стая Simple Smile

# 563
Да ви се похваля. Днес имах близка среща с кантара и не съм качила нищо от миналия четвъртък. Даже се усъмних и гушна котката, пак се метнах на кантара - и имаше стабилна разлика 😀 По този повод мъжа забърка един тутманик и сега само го чакам да облажа.
Чакам тези дни да ми дойде нощницата, шалте за нашата спалня и от бебешките неща ще ми остане само ваничката. Но ще я взимаме по-нататък в някакъв момент. Дори Памперси съм взела, абсолютно готова съм да посрещна бебето след два месеца Heart
Деница, разкошна детска! Каква е ваничката?

# 564
Благодаряя ! Ваничката е от Айко ,има намаление на всички стоки там,както и на бебешките и се възползвахме,мисля че намалението е до 14 Април. Simple Smile

# 565
Пламъче, не се знае, защото като мине, на др може да ги върнат, ама аз ще съм майчинство.. абе все тая Simple Smile живи и здрави, аз съм готова с всичко за бебето, но с мм работим заедно и ще ни удари и двамата Sad

# 566
Здравейте, момичета! Simple Smile Следя с интерес тази и предишните няколко теми през последната седмица, но все не успявах да изчета всичко и да напиша и аз нещо.
Та, да се регистрирам - очаквам първото си бебе - момче, да се появи на 20.06.2020 в София и ще се радвам да ме приемете в групата. Relaxed

# 567
Хелоу Blush много неща искам да кажа и аз, но да видим колко ще успея.

Днес бях на преглед, вс е наред, бебка е 1123кг в 28+3, но е седалищно обърната. Това мн ме притесни Disappointed док каза, че има време да се обърне все още, но е желателно вече да го направи. Има ли други мами тук, които искат да родят естествено и бебето все още е седалищно?

Относно кетоните в урината ми, 2 дни пих по 2,5L вода, мн беше трудно, но днес повторих изследването и вече ги няма Blush май овладях положението навреме. Очевидно водата е много важна, затова продължавам да се наливам.

За кърменето - аз си купих книгата на Хедра /Ася Демирева/ и я чета с удоволствие, мн ми е интересна. След като я свърша ще влезна в блога й, ще чета и там и ще гледам видеа. Каквото зависи от мен, ще направя. Надявам се да се получи. При Пепи като гледам се е получил идеалния вариант.

Откъм дрешки и аз съм заредена, спряла съм тези покупки вече, а имам и 2-3 приятелки, които ще ми дадат по 1-2 чанти от техните и ще ги взема. Боденца с дълъг ръкав задължително ще трябват според мен, вечерите често са си хладни, а и сутрините също.

Уигзи, страхотно гнезденце! Аз си поръчах ортопедичното cocoona и е излишно да взимам още едно гнездо, а по-скоро сега ми тр и един шезлонг. Но този вид гнезда са мноооого яки Heart

Радвам се, че всичко при вас е наред! Flowers Hibiscus

# 568
Брайда, от най-обикновен магазин за домашни потреби, от типа на всичко от 1 до 10 лева.🙄 Даже майка ми изпратих да провери и да купи, толкова ми е все тая за цвят и вид. Аз даже ги видях при свършен факт.Турски са, като материя са 100 %памук. Пише да се перът на 30 градуса. Незнам какво ще им се случи при пране, ма и не ме интересува. Наистина не понасям нощници, вдигат ми се нагоре, и абе не мога да спя с такова. Раждам и хвърлям после 😁

# 569
Adria1904 спокойно и моето юначе е с единия крак към лицето, даже на последния преглед така и не успяхме да му видим личицето, защото не спря да си яде крачето. 😊
За кърменето и аз се надявам да ми се получи, ако не - няма да се мъча. Майка ми нито мен нито сестра ми е кърмила, проблеми никакви сме нямали. 😄
Много сте готини, особено и с тези нощнички. Мен нито има кой да ме гледа вкъщи, нито мога да преценя до лятото какво кюфтенце ще стана, така че смятам да ги пропусна за момента. 😊😊😊
Момичета, препоръчайте ми някой сайт за готини декорации, рафтчета и други такива за детската стая. Знам един, който е и физически магазин във Варна, но ми се иска и още нещо да погледам. На когото му е интересно - http://lamaisonbg.com/185-dekoraciya-i-obzavezhdane-za-deca-?id_ … gory=185&n=97
Понеже днес много ме ядосаха от работа и ЛЛ и АГ и те ме ядосаха, защото не искат да ми дадат болничен, реших да се отдам на релакс и да гледам бебешки декорации.

Общи условия

Активация на акаунт