Отговори
# 645
Омче, не се притеснявай, бебето не е усетило нищо!
Аз ще раждам в държавна. Избор на екип е 800, за самостоятелна стая не се доплаща. Упойка също е включена. Миналият път си платих само и единствено избора.
Багажът ми вече е купен, не съм дала повече от 60-70 лв.
Но всъщност съм си избрала тази болница заради АГ, не заради цената. Както съм писала и преди, най-важно ми е да имам доверие на лекаря, независимо къде изражда.
Едно към едно. Все едно си писала от мое име. Аз ще раждам в Окръжна - Света Анна, София, за втори път. Да не пишеш случайно за там? 😀

# 646
Секциото е около 3к със сигурност в Токуда

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 19:29 от ShukM

# 647
Аз съм се насочила към Надежда и мисля там да си остана, да парите са доста , обаче обслужване , чистота всичко е на ниво. Ще се грижат и за мен и за детето както трябва

# 648
  • София
Тъй като съм се наредила за Токуда, ще ви дам актуални цени:

1600лв. раждане
700лв. Неонатологичен пакет на бебето
130лв. Двойна стая
250лв. Единична стая

Като примерно ако е секцио:
- приемат те в патология (не се плаща)
- на др ден е раждането, спи се в патология (не се плаща)
- след това те качват в избрана двойна или единична стая и имаш 2 или 3 нощи там.
(стаята се плаща)

За нормално:
- приемат те в патологията( несе плаща)
- след като родиш те качват в стая която си избрала (платена стая)

Новото е, че се плаща двойната стая. Миналата година не се плащаше.
Отива си към 3хил.
Има и административна такса 80лв

Добре, че имам здравно осигуряване. Връщат ми 1000лв.

За мен е важен неанотологичния пакет.
Ето сега бебето ми има леко дилатирал бъбрек, както и заради диабета ще бъде видяно от кардиолог. Ще бъде направен тест за слуха, трансфонтанелна ехография, ортопедичен преглед и тнт.
Важни са за мен и условията.
Има и някои безумни неща, нооо тва е.

Дано не се случи нещо и да не успея да родя там.

# 649
Омче, не се притеснявай, бебето не е усетило нищо!
Аз ще раждам в държавна. Избор на екип е 800, за самостоятелна стая не се доплаща. Упойка също е включена. Миналият път си платих само и единствено избора.
Багажът ми вече е купен, не съм дала повече от 60-70 лв.
Но всъщност съм си избрала тази болница заради АГ, не заради цената. Както съм писала и преди, най-важно ми е да имам доверие на лекаря, независимо къде изражда.
Едно към едно. Все едно си писала от мое име. Аз ще раждам в Окръжна - Света Анна, София, за втори път. Да не пишеш случайно за там? 😀
Да, да, аз май няколко пъти съм го писала вече.
Ако по някаква причина не мога да родя там, не знам, може би ще отида в Шейново или Надежда, но и за двете места нямам никакви отзиви от лекари.
Знам само, че в Тина Киркова не стъпва. Била съм там за задържане, абсолютен потресе ми е.

# 650
И аз съм със задух. В 31+1 г.с. съм и го усещам най-вече вечер, когато си легна. Дори се събуждам, защото не мога да дишам добре. Но ще го изтраем. Още малко остана Simple Smile

ШукМ, радвам се, че се е разминало. Добре, че си проверила и пратката. И аз винаги проверявам, че стават грешки.

Омче, честити ношнички! Изглеждат много готини! Даже после може да си ги носиш вкъщи Heart Сигурна съм, че ще ти стоят чудесно!
Споделяш и добри новини от прегледа, за което се радвам. Иначе аз ако не се нахраня, припадам. Вече два пъти ми се е случвало. Важното е да се хапне веднага и да се пие достатъчно вода. Мисля, че бебетата не усещат нашите неразположения.

Аничка, бебка е красавица!

По калкулаторите излиза, че вървя добре, т.е. в долната граница на допустимото. До края ми пише, че минимума ми е 58, 7 кг, а максимума - 64, 1. Малко притеснително, защото аз сега съм 55,2 и ми се иска да си остана с минималните килограми.

Днес направих още една поръчка - 5 бр. бодита с къс ръкав, 1 дантелена рокличка за бебка, която е 56 размер, за мен 2 бр. сутиени за кърмене и рокля за изписване, живот и здраве. Ще пиша, когато ги получа. Дано не се забавят много. Другото - много разглеждах в различните сайтове и количките вече са заредени. Само ще обсъдя с ММ и направо ги поръчвам и аз и ще се счита за готова с всичко. Поне да не се притеснявам... Че в началото на май влизам в 9-ти месец.

# 651
Деси, Галенона, случайно да знаете Хиполенд до автогарата дали работи? Днес минахме оттам към 18 часа, но беше тъмно.

За раждането аз съм се ориентирала към “Надежда”, 2018 раждах там и съм изключително доволна.
В Стара Загора в Тракия не бих родила, защото няма неонатология, остава ми държавната болница, ако нещо ми се объркат плановете и не мога да си отида в София.

# 652
Analuna, за Хиполенд не знам. Мислед тези дни да ходя до там за някои неща и смятах да им звънна по телефона преди да тръгна. Да видя дали работят 😄

Абе, аз в сайта гледам, че Тракия има неонатология. Или аз нещо се бъркам?

# 653
Брайда 1600лв включва избор на екип и самото раждане, нали?

Трябва да разпитам, тъй като моето здравно покрива 900лв раждане, 900лв избор на екип и 2000лв консумативи

# 654
Момичета, влизам само да ви кажа, че нашите момичета Сияна и Елия се родиха на 27.03. С много усилия от страна на лекарите и моя, естествено, успяхме да ги удържим 24 дни до 27+4. Моля ви, помолете се за крехките ни момиченца да се преборят и да са здравички.
А вие се пазете много!

# 655
Стискам палци всичко с момиченцата да е наред! С теб сме, имаш нашата подкрепа!

# 656
Сънчи-Пънчи, стискам палци на ръце и крака! Сили и кураж! Ще се преборят госпожиците, вярвам го! 🌺🌺🌺

# 657
Сънчи-Пънчи да са живи и здрави. А те ще бъдат !!!!💗🙏🍀
И да ви носят само радост и добри и послушни гаджета след време 😘

# 658
  • Варна
Сънчи-Пънчи, стискам силно палци!! Сили и кураж! Ще се справят госпожиците, сигурна съм ❤️

# 659
Сънчи-Пънчи,
От сърце ти желая да са ти живи и здрави момиченцата,да бъдат гордостта на мама и тати и след години да им разказваш колко борбени и силни са били,идвайки на белия свят!❤❤❤
Изпращам ти вяра и сили да издържиш тревогите,с теб сме,бъди позитивна!🍀😘

Общи условия

Активация на акаунт