Отговори
# 660
  • Варна
Сънчи-пънчи, пращам ви само любов, надежда и положителна енергия! Нека бъдат здрави! Всичко ще бъде наред ❤🙏🏻

# 661
Момичета, влизам само да ви кажа, че нашите момичета Сияна и Елия се родиха на 27.03. С много усилия от страна на лекарите и моя, естествено, успяхме да ги удържим 24 дни до 27+4. Моля ви, помолете се за крехките ни момиченца да се преборят и да са здравички.
А вие се пазете много!

Стискам палци, живи и здрави да са бебките. Бъдете положителни и имайте вяра, всичко ще бъде наред! 💓

# 662
Сънчи -Пънчи, кураж, мила! Здраве и сила за малките госпожици, да пораснат големи ❤❤ прегръщам те и ти желая от сърце всичко да бъде наред!

# 663
Galeona да този е калкулатора,  и на него вървя в горната граница,  но на този от бебе и мама имам от 2 до 5 кг 😔 аз не съм избрала  екип тъй като моята Аг не изражда и 2та пъти си паднах при едшн и също, ще си развам ако и сега имам късмет и пак е при него. За тонове е още рано и за радост че е малко досадно а всеки път се плащат.
Освен крем Гиназол за гъбички  нещо  таблетки  изписвали ли са ви тъй като на мен само крема а нз дали е достатъчно винаги съм пила и таблетки мин.пъти.?
Късмет на малките  госпожици,  за сте здрави както  те така и ти!!!!💝💝💝

# 664
  • София
Сънчи-Пънчи, с теб и с тях сме! Ще се преборят, ще станат силни и здрави и ще ти късат нервите, а ти ще се разтапяш от кеф!!! 🌞🌺❤😊☀🌷💐💖

# 665
  • Варна
Сънчи-Пънчи, изпращам ви цялата си любов! Здрави и Благословени да са малките принцески! Heart Heart
Аничка, аз този съм си запазила от някоя мама, може и от теб да е.
https://www.calculator.net/pregnancy
Редакция: сега видях, че назад също са го качили, но не е този.

# 666
Сънчи, всичко ще е наред!
Analuna, миналата събота през деня ходих в Хиполенд, предполагам че си е отворено всеки ден.

# 667
  • Varna, Bulgaria
Сънчи-Пънчи, стискаме силно всички палци, а аз която също чакам близнаци и знам притесненията ти, още повече Hands Pray
Ще чакаме да ни пишеш колко големи са станали госпожиците и че вече сте се прибрали вкъщи Revolving Hearts

# 668
  • София
Сънчи -Пънчи, много стиснати палци за девойките , цялото семейство да сте здрави както физически , така и психически да издържите на изпитанието HeartHugFlowers Sunflower

Аничка 123, хапчета (микомакс, кандизол) мисля че не са препоръчителни за бременни.  гиназола дано ти помогне 🙂 и аз за втори път само локално лекувам.

# 669
  • София
Сънчи -Пънчи, Вярвам в бебенцата! Ще са добре, бъди сигурна! Възстановявай се и чакаме новини Simple Smile

# 670
  • София
Сънчи-Пънчи, с теб сме!!! Винаги ще сте в молитвите ни!!! Да са живи и здрави и благословени малките госпожици!!!
🥰😘🥰

# 671
Сънчи-пънчи успех мила на теб и на малките момиченца.Ще се преборят знам и ще станат едни прекрасни дечица. Пращам ти хиляди прегръдки 🤗🤗🤗💗💗💗💗

# 672
                           Момичета дайте мнение Simple Smile Нищо не разбирам от колички и ми е много трудно , харесала съм тази Simple Smile

# 673
Сънчи Пънчи, да са живи и здрави малките госпожици! Нека Бог бъде с тях и с вас и вярвам, че ще се преборят и скоро ще се радвате едни на други! Много вяра и кураж! А аз ви изпращам цялата си положителна енергия и много прегръдки! Heart Heart Heart

Аничка123, за гъбичките зная, че се лекуват с вагинални глобули, но и с крем сигурно става. Ти имаш ли някакви неприятни симптоми? Можеш да ги облекчаваш със сода, разтворена във вода, като се миеш. Иначе поне не са опасни нито за теб, нито за беб.

# 674
Сънчи живи и здрави да са малките слънчица! Много кураж и вяра, всичко ще е наред! HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт