Отговори
# 675
  • Plovdiv, Bulgaria
Сънчи - Пънчи Живи и здрави да са малките принцеси! Всичко ще бъде наред! Бързо възстановяване на теб, кураж и положителни мисли!
Дръж ни в течение как сте 💐

# 676
Сънчи-Пънчи, честито за раждането,да са живи и здрави! Господ да ги пази и всичко да е (ще е) наред! 💓💓

Амели, знам, че имаше няколко мами за окръжна, но не съм ви запомнила внимателно. Тина Киркова, няма да им дам и кръв да ми вземат, имам си своите преживявания там. Ако има нещо в тези така неспокойни времена за всички ни, моя втори избор след Окръжна е Майчин дом. Но вярвам силно, че до юни всичко ще е наред.
От Хиполенд правих онлайн поръчка, дойде за два дни, ама незнам физически магазините им работят ли.
Момичета като правите поръчки, сравнявайте на няколко места. Правят си с цените каквото искат. Хигиенния комплект на Томи типи, черния несесер с белите вътре ножичка, четка, търмометър и др. сещате се, в Комсед е 59 лева, на едно място във Фейса го мернах за 49 лева, а преди малко последно го видях за 39 лева. 🤨

# 677
Сънчи-Пънчи, честити рожбички!!! Бъдете здрави и благословени! ❤️

# 678
Сънчи-Пънчи, честити рожбички, бързо възстановяване и съвсем скоро да се гушкате всички у дома!

# 679
Дам, за Токуда 3 хилки не ти мърдат със сигурност. Зависи и от пакети и допълнителни изследвания може до 4 да отиде.

Пеперудена, ако не се лъжа по спомен в майчин дом трябваше и стая да се доплаща. Там заради отношението обаче ,ако всичко е наред не бих стъпила. В Тина Киркова същата работа, ако искаш самостоятелна баня, да не си в стая с цигани и 4 легла плащаш допълнително.

Аз съм раждала в Тина Киркова първият път,както и сега ще раждам там при моят си доктор.
Първият път пакета за наблюдение там беше около 700 лв с включени всички изследвания,900 лв избор на екип и по 40 лв на ден за ВИП стая с две легла и собтвена баня.

# 680
Сънчи-Пънчи, да са живи и здрави малките момичета! И борбени като майка си! Всичко ще бъде наред, стискай зъби! Прегръдки ❤

# 681
Сънчи Пънчи, стискам силно палци за малките госпожици, да пораснат здрави и силни! По принцип момичетата в такива ситуации са по-борбени, така че вярвам, че всичко ще е наред! Изпращам ви много позитивна енергия! Прегръдки!

# 682
Сънчи-пънчи, честити рожби и нека бъдат здрави! Вярвам, че всичко ще бъде наред ❤

Момичета, а с какво се маже дупето на бебето в началото? Пудра, крем, олио? Thinking

# 683
Сънчи-пънчи,
Момичета, а с какво се маже дупето на бебето в началото? Пудра, крем, олио? Thinking
Крем против подсичане.

# 684
Сънчи-Пънчи Честито за раждането! Живи и здрави да бъдат малките момиченца и бързо възстановяване на теб. Стискаме палци за вас. Всичко ще бъде наред. 🍀🌞💐

# 685
Сънчи,да са живи и здрави! Всички вярваме в това че ще е наред всичко и стискаме палци ! Simple Smile

# 686
Ами един единствен ден имах  нещо като леко щипене но отидох точно защото се сетих че въпреки  пробиотик,пребиотика  и др таблетки  които бяха изписани  против гъби  въпреки че.не са за бременни  от антибиотика  може да  има нещо..... с вените също съм  мн зле отдолу и ме беше страх че от гъбичките  може да стане още по зле и добре че  отидох.Нз  сигулно е съвпадение  но точно тези 2,3 дни бебето понякога рита доста даже леко се притесних  по едно време.

# 687
Сънчи-Пънчи честити бебчета ♥️ да са живи и здрави и бързо възстановяване 💝

# 688
Сънчи-Пънчи, да са ви честити малките Сияна и Елиа! 😊 Наистина съм чувала, че момиченцата в такава ситуация се справят много добре с адаптацията и бързо успяват да ги изпишат. Всичко ще бъде наред и съвсем скоро ще се чудите вкъщи на коя първо да смените памперса 🍀❤️🍀 Бъдете здрави и ти, и таткото, за да можете да си посрещнете прекрасните дечица и да имате сили да се грижите за тях! Ние сме с вас 🥰

# 689
Сънчи честити принцеси , стискам много ама много палци и знам , че всичко ще е наред. Изпращам ви много позитивна енергия на теб и на малките , бъди силна скоро ще са си при теб ❤

Общи условия

Активация на акаунт