Отговори
# 630
  • Varna, Bulgaria
Момичета, този калкулатор, който сте дали ме изкарва 5 кг. под нормата защото съм с близнаци. Според него 🐘 ще стана. Аз ползвам този:
http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto

# 631
И аз се включвам в клуба на обмислящите раждане в държавна болница, вместо първоначално избраната частна. Определено не ни е излишна разликата в цената при създалото се положение. Затова зададох скоро въпроса кога ще ни питат проследяващите АГ към коя болница сме се насочили, но в понеделник ще питам на прегледа. Сигурно ще се нацупи моя АГ, но какво да се прави...

# 632
Деси, а имаш ли идея как са цените за секцио в държавното АГ?
Доколкото знам в “Тракия” е 900лв избор на екип, но не знам дали сумата включва и престоя.

# 633
  • Варна
Ехеее аз до сега не съм се изчислявала с калкулатор, но сега и трите, които сте качили ми позволяват още 5-7 килограма до края😂
Ехаа! Давай пицата насам!  😋😋😋
Омче, на мен ми се е случвало да ми се ”завие свят” и да ми прималее от глад, ама беше в по-ранни месеци. Сега просто няма шанс да остана толкова дълго време без да ям 😂
А това задъхване аз го получавам и докато говоря. Понякога ми се случва и докато отида от дивана до тоалетната. Мисля, че е от обездвижването. Разхлопва ми се сърцето и се задъхвам. Май че вече са нормални тия оплаквания за месеците в които сме. 🤰🤰🤰

# 634
Относно раждането, аз никъде не намирам цени за Токуда 🤔 Колко струва всяко перо, за да си знам крайната сума... явно не качват такава информация

# 635
Не този калкулатор,  този който има и графика и от колко до колко е нормално за седмицата да се качат килограми

# 636
  • София
Омче, не мисля че е притеснително. Защитени са сега, а и е еднократно, не постоянно ♥️

За раждането в държавна избора екип е 900, зависи от стаите дали за читавите трябва да се доплаща. И дали доктора, който сте избрали няма да иска нещо под масата. Отделно багажа за родилното, все пак разход. На братовчедка ми раждането в Тина Киркова излезе 1900. Не че нещо , ама по- добре да дам 2400 в Щерев. Затова за сега оставих размисъла 🙂

Калкулаторите и на мен ми позволяват още 5кг, ама като знам че Великден идва и остават двата най тежки месеци ... Може и повече да са 😂

# 637
Относно раждането, аз никъде не намирам цени за Токуда 🤔 Колко струва всяко перо, за да си знам крайната сума... явно не качват такава информация

Не качват тази информация,но са качили това:
"Информация за цените за раждане можете да получите на тел. 02/403 4413"
Гледай да не припаднеш😁😂🙈 че горе-долу съм запозната с цените там.

Аничка,да,такава е цената в държавните,без значение начина на раждане,парите са за избор на екип.А за багаж не мисля изобщо,че сумата е голяма като гледам какво пише в списъка на Майчин Дом-памперси и термометър-това е,което ще купувам.Но явно в различните болници е различно.

# 638
Пеперудена мен следящата ми АГ изражда там и знам че е скъпо... но бих се възползвала, че пакета ми от допълнителното здравно изплаща до 3 800лв за раждане/операция и ще мога да възстановя... но трябва и с тях да говоря, че разходите да са описани както трябва за да ми изплатат здравното паричките...
Но идея нямам каква е цената. Ще им се обадя да ги питам. Мерси 😘

# 639
Омче, не се притеснявай, бебето не е усетило нищо!
Аз ще раждам в държавна. Избор на екип е 800, за самостоятелна стая не се доплаща. Упойка също е включена. Миналият път си платих само и единствено избора.
Багажът ми вече е купен, не съм дала повече от 60-70 лв.
Но всъщност съм си избрала тази болница заради АГ, не заради цената. Както съм писала и преди, най-важно ми е да имам доверие на лекаря, независимо къде изражда.

# 640
По този с графиката аз вървя все в горните граници 😅 пък ще видим какво ще излезе до края. Напоследък не мога да ям по много, защото се чувствам, че ми свършва мястото, което не пречи след час-два да хапна отново нещичко 😅
Така ми се иска и аз да разбера колко сме пораснали вече, че последно измериха бебчо в 22 г.с. на втората ФМ, а на ЖК не го мерят. Въпреки че сега се надявам поне на консултация да ида на 9ти април да си го видят и тоновете да чуем. Горе-долу се ориентирам по тези от вас, които са около мен и предполагам и моя бебок е приблизително с тези размери.
Да ви изпратя и аз една питчица, която направих набързичко следобяд:
Скрит текст:

# 641
  • София
Дам, за Токуда 3 хилки не ти мърдат със сигурност. Зависи и от пакети и допълнителни изследвания може до 4 да отиде.

Пеперудена, ако не се лъжа по спомен в майчин дом трябваше и стая да се доплаща. Там заради отношението обаче ,ако всичко е наред не бих стъпила. В Тина Киркова същата работа, ако искаш самостоятелна баня, да не си в стая с цигани и 4 легла плащаш допълнително.

# 642
Момичета, този калкулатор, който сте дали ме изкарва 5 кг. под нормата защото съм с близнаци. Според него 🐘 ще стана. Аз ползвам този:
http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto

На мен пък този ми казва, че трябва да кача още 15кг Grinning

Е не е вярно за Токуда, май 2300 е раждането с неонатологичния пакет и около 300 за двойна стая за 3 дни. Със сигурност не е 3 хилки, камо ли 4

# 643
Дам, за Токуда 3 хилки не ти мърдат със сигурност. Зависи и от пакети и допълнителни изследвания може до 4 да отиде.

Пеперудена, ако не се лъжа по спомен в майчин дом трябваше и стая да се доплаща. Там заради отношението обаче ,ако всичко е наред не бих стъпила. В Тина Киркова същата работа, ако искаш самостоятелна баня, да не си в стая с цигани и 4 легла плащаш допълнително.

Знам,Аничка🙁🥴...какво да ти кажа..и аз като Амели-заради лекаря ще родя в Майчин Дом,той просто е там.Въпреки че още нямам уговорка с него и съм си оставила резервен вариант-Шейново.По начало искам да родя там,но пък нямам доктор.Сега като лежах там в "Рискова бременност" отново си затвърдих страхотните впечатления и от обстановка и от персонал и отношение.Та ако моя доктор нещо изчезне или не одобря подхода и намеренията му за раждането,то директно се отказвам от Майчин Дом и ще търся доктор в Шейново.Но аз поначало държа на болница 3та степен и се опитвам да съчетая нещата.
Дай Боже да имаме късмет с леко раждане и без усложнения,че то си наближава и все по-често го мисля🙈

# 644
Галеона, питала съм нашия АГ. Цената в Тракия е 950 с включена консултация с анестезилога и престоя, но не в самостоятелна стая. А в АГ секциото започва от 300 лв до към 500,зависи от доктора, с който се разбереш. Този, който аз имам предвид  ми каза 350 лв с анестезията. Две познати родиха в АГ през март, едната нормално, другата секцио, но и двете са доволни от болницата и персонала. Така че най - вероятно ще спестя и аз 500-600 лв от семейния бюджет и ще ида там.

Общи условия

Активация на акаунт