Отговори
# 615
  • София
Dream-че, не си ме изтрила, просто моят термин е 15 юли. Моята АГ отсече още в началото, че “в 36-та те режа”, а 36 г.с. ми се пада 17-23 юни.
После поне трима лекари, включително тя, ми казаха да съм готова по всяко време след 28, ако стигна до 28... сега съм в 25 завършена, 26 започната, искрено се надявам да е юни! Можеш да ме сложиш висяща след 30 юни, а може и просто да не ме слагаш никъде, пък когато-тогава... даже май ще е по-добре да ме няма, че още ме е шубе! ха ха

# 616
Някоя от вас да се е ориентирала за раждане в Майчин дом, ако да при кого? И има ли други като мен, с втора бременност?

# 617
Някоя от вас да се е ориентирала за раждане в Майчин дом, ако да при кого? И има ли други като мен, с втора бременност?

Здравейте,аз мисля да съм в Майчин Дом,при д-р Емил Гърчев,във вторник ще се видя с него за преглед.Първото си дете родих в болница Надежда, всичко беше много добре,но финансово решихме,че няма смисъл да даваме тези пари и в това затруднено положение.

# 618
Get Real, браво за хубавите резултати. Аз имам едно усещане, че ще си изкараш до 36гс без проблем! Моята братовчедка започна бременността с малка миома, която до края стана близо 12см. Роди в 38гс. Simple Smile Вярно, полежа си в болницата, за да им е под ръка на лекарите, но всичко завърши благополучно. 🌺

Момичета, вие имате ли задух?
Аз съм 29+3 и от няколко дена ми е много некомфортно с дишането. Тежко ми е просто. Особено след като си хапна, на моменти ми е трудно да си поема въздух.
Някой друг така?

# 619
Galeona, аз имам задух. Направо на моменти едвам си поемам въздух, особено като легна. Ни наляво, ни надясно... Гадничко е, но е нормално.

# 620
И аз имам задух понякога , когато съм полулегнала или легнала и бебето се е качило нагоре.
Днес ми дойде пратката от SOPHARMACY, поръчана в сряда Simple Smile

# 621
И аз съм така. Особено вечер. В 30+5 съм, преди седмица-две беше поносимо, но всяка вечер става все по-зле.

# 622
И аз от седмица и нещо,в 31 и 4 съм и се усещам как пръхтя. Grinning. A съм качила само 5 кг.

# 623
Привет, имах задух 3-4 дни, после мина, явно бебето се завъртя.
Да се похваля, размина ни се намаляването на заплатите, но пък цял ден се разправям със Спийди, носи мм пратката, добре, че я отворих, че като цяло бързах са я скрия от детето, вместо 2 комплекта лего за рд, вътре един пъзел Simple Smile добре, че не я скрих и да я отворя края на месеца, златен щеше да излезе тоя пъзел Simple Smile

# 624
Явно ще е голямо пъхтене до края. 😄
Лошото е, че като се наям и ми се надуе коремът, спирам да усещам бебока толкова ясно. И се почва една паника и изнервяне - там ли е, добре ли е!

# 625
  • София
И аз съм със задух на моменти. Много е некомфортно факт, но неизбежно. Първоначално ми стана в началото на паниката с "короната" и се зачетох по-задълбочено, но мм нне спираше да ме майтапи Joy

Някой за термометър питаше , аз си имам два в запаса живачни "сделяно в ссср" Grinning. Имам под ръка електронни - със жабка май беше детски и за големи някакъв уж реномирани , ами нямам им доверие. Четох за тези в ушите, ама нещо се отказах и май пак ще си чакам седемте минути като се наложи.

За раждането от ония дни се чудех дали има смисъл в тая криза да давам толкова пари за раждане или да се преориентирам на някъде, но за сега така го оставих ... ще видим.

# 626
Може ли някой да даде линк за този калкулатор за килограмите  който бях споделила още в пълвите теми че.без да искам  изтрих страницата  и не си спомням как беше

# 627
# 628
Аничка, не знам кой е бил този калкулатор, но аз ползвам ето това:
https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html

Според него, до края мога да кача още само 5кг, което в сегашната обстановка не знам как ще стане. 😄

# 629
Здравейте, момичета! 😊

И аз днес си взех моите сгушени нощнички - М размер, но ги сложих за пране, така че демонстрацията ще бъде като изсъхнат ☺️ Иначе, ето това са те...
Скрит текст:

Бях на консултация при моето АГ и бебка е чудесна - главично разположена, отговаря си точно на седмиците и кръвотока също е идеален, но отново забравих да питам колко е порастнала 😂

Добре дошли на новите момичета! 💐 Пожелавам ни да гушкаме пухкави бебоци през юни 🍀😊🍀
Дени, стаята ви е страхотна! 😍
Аничка, бебка е голяма хубавица, сигурно на майка си се е метнала 😘

Мдаааам, и аз го имам това запъхтяване и хич не ми харесва, а да не говорим за този задух, защото на моменти направо ме плаши! 🙄
Днес ми се случи нещо много неприятно - прибрах се от преглед и понеже ме болеше главата, реших да си полегна. Когато се събудих, бяха минали 7 часа от закуската ми (а тя беше съвсем лека, защото трябваше да тръгваме за лекар) и ставайки, усетих как ми прилошава и ръцете ми се разтрепериха 😳 Хапнах и изпих чаша портокалов сок и сега съм по-добре, но ме е страх дали бебето е усетило това и дали му е повлияло негативно? Случвало ли ви се е на вас?

Общи условия

Активация на акаунт