Отговори
# 600
Dreamche постоянно съм на допегит да, аз понякога не го пия де като не ходя никъде защото си полягвам и кръвното си ми е добре вкъщи. Карат ми се , но вече ми писна да се блъскам с толкова лекарства. Относно багажа , аз още не съм почнала да го оправям предполагам началото на май, иначе другата седмица почвам да си оправям нещата за бебка и креватчето ще дойде дрешките ще перем , общо взето нямам търпение и не мога да повярвам как от всички си чакахме първите прегледи да чуем сърчице стигнахме до тук 😍

# 601
Мами,добро утро! Имам въпрос за миналите ФМ,както и тези на които тези дни им предстои- забранени ли са придружителите,поради ситуцията? И още един за тези,които ще правят ФМ при Борислав Иванов,Плд- организирали ли са добре часовете,че да няма струпване на хора,миналия път чаках поне 40 мин,но ори това положение,не знам дали да си го причинявам..

Здравей, бях миналия понеделник при него, чаках 5 мин (може би просто късмет), но нямаше други хора в чакалнята, а и в самата болница беше доста пусто, като на вратата те посреща една жена в скафандър и те дезинфекцира. Според мен спазват мерките добре, аз бях спокойна. Дано съм ти помогнала с решението 😊
Даже много! Благодаря! А относно присъствието,сама ли беше или пуснаха и таткото?

# 602
Здравейте 🌸
Включвам се само да кажа че в kidso днес има цветен петък и много неща са намалени. Simple Smile
dream, стискам палци за кръвното!

# 603
Взех от сгушени още една нощничка и сутиен с гащички. Тази нощничка много повече ми харесва от първата и май е и по-хубава материя

Скрит текст:

# 604
Взех от сгушени още една нощничка и сутиен с гащички. Тази нощничка много повече ми харесва от първата и май е и по-хубава материя

Скрит текст:
И аз си я взех нея и една с халатче Blush

# 605
  • Варна
Дрийм и мойта е същата и една с халат си взех. Тая е много приятна като рокличка е.
А бикините (килотите, щото то това са килоти спoред мен) са супер удобни! Малко по-скъпи са, ама си заслужават.  ❤

Кайлин дано нещо моментно да е. На мен вечер като се наям и ми се подуе корема, понякога ми се гади, ама то е защото бебето ме притиска май.

Черпя ви с едно лимоново комплектче. Пристигна ми сега и много му се радвам! Представям си бебка в него 🍋🍋🍋

# 606
Мами,добро утро! Имам въпрос за миналите ФМ,както и тези на които тези дни им предстои- забранени ли са придружителите,поради ситуцията? И още един за тези,които ще правят ФМ при Борислав Иванов,Плд- организирали ли са добре часовете,че да няма струпване на хора,миналия път чаках поне 40 мин,но ори това положение,не знам дали да си го причинявам..

Здравей, бях миналия понеделник при него, чаках 5 мин (може би просто късмет), но нямаше други хора в чакалнята, а и в самата болница беше доста пусто, като на вратата те посреща една жена в скафандър и те дезинфекцира. Според мен спазват мерките добре, аз бях спокойна. Дано съм ти помогнала с решението 😊
Даже много! Благодаря! А относно присъствието,сама ли беше или пуснаха и таткото?

Ами честно казано решихме даже да не пробваме, сама бях, но жената на входа пита за къде съм(питаше всеки) и може и да направят проблем, незнам 😬.

# 607
Аз поръчах тази:

Скрит текст:

Макар че тази като на Дрийм ми беше легнала на сърцето най-много, но мъжът рече и отсече - другата. И аз какво да правя, слушам, иначе няма да ми направи мекици в неделя Grinning

# 608
Хахахаах Лимонче Кайлин ще бъдем еднакви. Кайлинче ако раждаме заедно може с една и съща нощница 🤣 Лимонче страшно е комплектчето - и аз си я представих чак

Амели щом ММ е казал - думата е закон. Моя ми избра първата поръчка, но за тази въобще не го и питах. Сега като я облякох ми вика много си красива. Милия вече се чуди как да ме кара да се чувствам спокойна 🤣

# 609
  • Варна
Амели, в името на мекиците -слушай го!
На ММ като му се презентирах в нощниците каза:“ Аууу много си сладка,  пацуланке “😂
Много е мил 😂😂😂

# 610
Kaкъв размер взехте?
Лимонче, страхотно комплектче!

# 611
Еми моя не смее така да ме нарече, аз и без това му рева че съм гуда 🤣 пацуланке е супер.
Амели - и двете нощници са ми М размер, взех бельо комплет С и съжалявам защото ме стяга... ама заради малките гърди го избрах С... взех си и едни черни гащи с висока талия - от тях взех М и са ми супер

# 612
  • Варна
Амели, На мен нощниците са ми С, а бельото го взех М.
Тая нощница дето Дрийм я е снимала в момента ми е точна, но като ми порастне още корема може би ще ми стяга, но то нали всъщност ще ги носим без кореми тези нощници, така че смятам, че е ок размера. А другата, която взех с халата, тя Е такъв тип като тази, която ти си поръчала и е малко по-широкичка, затова ще ми става и с по-голям шкембак.

# 613
Аз я взех М, сега се чудя като съм без корем дали няма да ми е голяма. На деколтето много ли се отваря?

# 614
  • Варна
Ами според мен е добре, но то зависи и от бюста... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт