Декември 2020 - Тема 1

• 23 813
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Момичета тази нощ ми беше много зле.. Едно втрисане, сърцебиене, замаяност,пръстите на ръцете ми бяха студени.. Като се изплаших с моите паник атаки неиздържам и взех валидол да се поуспокоя.. Моето кръвно попринцип си е и ниско, но сега според мен беше много непостоянно.. Според вас на какво се дължи всичко това? Определено много се изплаших щях да си загина все едно.. Sad

# 106
Здравейте, включвам се с термин 02.12.2020.

# 107
Лека бременност на всички бъдещи майки! 🌷

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 18:23 от SilviaP

# 108
Мимето, ходи ли на лекар днес? Само спокойствие!

Момичета тази нощ ми беше много зле.. Едно втрисане, сърцебиене, замаяност,пръстите на ръцете ми бяха студени.. Като се изплаших с моите паник атаки неиздържам и взех валидол да се поуспокоя.. Моето кръвно попринцип си е и ниско, но сега според мен беше много непостоянно.. Според вас на какво се дължи всичко това? Определено много се изплаших щях да си загина все едно.. Sad

Така, за кафето на мен ми казаха, че едно на ден не било проблем. Сурова риба, сурови яйца, плесенясали сирена - това не трябва да се яде, газирани напитки, джънк фууд - тези неща по принцип не трябва да са част от диетата.  Балансирано хранене с много плодове и зеленчуци, трябва да присъстват всички елементи - белтъчини, въглегидрати и мазнини.

Чакам резултата от днешното ЧХГ! Стискайте палци!

# 109
Adrastea утре ми е прегледа и вече нямам търпение.. Толкова въпроси имам.. Стискам палци! 🤗🤗🤗

# 110
Аз разбрах днес, Мимето!

1500 ЧХГ, току що излезе, но по-височко TSH, в четвъртък ново ЧХГ и още хормони.

Не ви казах, видя се малка точица днес, но чакаме да стане по-голяма, за да потвърдим, че е ембриончето. Заради зацапването правим допълнителни изследвания преди това. В момента пак съм във фаза оптимизъм Animal Bee

# 111
Adrastea в коя г.с си? С какво те прегледа?

# 112
Вагинален ехограф. Искаш ли да ти кажа, че приложенията различен ден ми дават...Мисля съм 4 + 6, това е и най-повтаряният резултат хаха Simple Smile. Всичко ще е наред, Мимето, сигурна съм, нямаш поводи за притеснение реални, нали така?

# 113
Adrastea честно казано за прегледа не съм толкова притеснена, колкото за симптомите които предстоят по време на бременността ☺️☺️☺️ Неиздържам на болка, неиздържам да ми е лошо, неиздържам да ми е тежко.. Все това, което явно предстои..

# 114
  • до най-прекрасния мъж
Аз за съжаление се включвам с много отрицателен резултат. По-отрицателен не може да е, ЧХГ ми е < 0.100, а прогестерона на долна граница за първо тримесечие. Днес, на 6-дневно закъснение пуснах кръвен тест.
Пожелавам ви да сте много спокойни, момичета, и много много лека бременност на всички.
Аз си чакам МЦ и по-добри времена, за да се включа отново в боя. За момента клиниката ни не поема нови пациенти, заради COVID-19.

# 115
  • Sofia
Аз за съжаление се включвам с много отрицателен резултат. По-отрицателен не може да е, ЧХГ ми е < 0.100, а прогестерона на долна граница за първо тримесечие. Днес, на 6-дневно закъснение пуснах кръвен тест.
Пожелавам ви да сте много спокойни, момичета, и много много лека бременност на всички.
Аз си чакам МЦ и по-добри времена, за да се включа отново в боя. За момента клиниката ни не поема нови пациенти, заради COVID-19.
Много съжалявам! Дано скоро видиш категорично положителен резултат. И аз започвам да се чудя как ще бременеем с този вирус..

# 116
Прегръдки от мен! Точно така - в по-добри времена ще дойде и твоето бебе, ще те следим по съседните теми, но да не забравиш да се похвалиш и тук! 🤗💐

# 117
Adrastea честно казано за прегледа не съм толкова притеснена, колкото за симптомите които предстоят по време на бременността ☺️☺️☺️ Неиздържам на болка, неиздържам да ми е лошо, неиздържам да ми е тежко.. Все това, което явно предстои..

Мими, няма смисъл да се притесняваш. На мен не ми е било лошо или тежко, нито нещо ме е боляло, освен кръста накрая, ама то и по принцип си ме болеше. Не е гаранция, че ще ти има нещо, не се настройвай негативно предварително. 😊

# 118
Миме, и мен много ме беше страх, най-вече от задух
 Но нямах задух, освен в жегите и като ходех повече. Но не беше нещо кой знае какво. С тежестта се свиква, само накрая се чувствах като танк хаха. Но моето бебе че реши да не мъчи повече и се роди 3 седмици по-рано. А пък от раждането колко ме беше страх лелее.. Даже си виках че секцио ще раждам, но докторката ми каза че няма причина за секцио и да опитаме нормално, а ако нещо не стане тогава лесно ще преминат към секцио. Добре че я послушах, родих толкова бързо и лесно и това ми остана най-прекрасния спомен!
Не се страхувай, не го мисли. Всичко е в главите ни! Радвай се на тези месеци и на всеки ден, защото после всичко се забравя и започват грижите и притесненията по отглеждането на малкия човек.
Момичета, от сърце ви желая прекрасни 9 месеца! Като ви чета и отново преминавам през всичките вълнения и емоции, които изпитах миналата година по това време горе долу.

# 119
Много ви благодаря момичета страхотни сте! 🤗🤗🤗 Не знаете колко много значи подкрепата ви за мен! Давате ми кураж да не се тормозя с тези мои паник атаки! Благодаря ви от сърце! ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт