Декември 2020 - Тема 1

• 23 803
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Момичета миналата година на 8.04 ,4 дни преди официалния кръвен тест,имах бледа черта на най-евтиният тест,лентичката.
Пожелавам успех на чакащите🤗
А от любопитство - какъв пол беше бебето Simple Smile
Жанинче,имам две момичета 💚
Еха, да са ти живи и здрави 🤗 Ама не ме плаши, че аз искам само едно 🤪😅

# 91
Не мисля ,че има връзка,Viki
Жанинче ,не е толкова страшно 🤗ще ме разбереш когато видиш малкото съвършенство да ти се усмихва,а моите съвършенства са две.
Благодаря за пожеланията!

# 92
  • Sofia
Жанинче ,не е толкова страшно 🤗ще ме разбереш когато видиш малкото съвършенство да ти се усмихва,а моите съвършенства са две.
О, аз си имам деца вече, затова предпочитам едно. Иначе се смята, че момичетата произвеждат повече ЧХГ от момчетата. В случая е вярно явно Simple Smile

# 93
О, аз си имам деца вече, затова предпочитам едно. Иначе се смята, че момичетата произвеждат повече ЧХГ от момчетата. В случая е вярно явно Simple Smile
Не знаех, извинявам се🤗
Моето чхг беше 1005,мерната единица не я помня.Всъщност бебетата бяха три,правя уточнение само.
Това производство на чхг,после какво повръщане ми докара😁

# 94
На мен трябваше да ми дойде на 04
.04,но не ми и направих тест - 2 ясни, еднакви черти.. А както знаем по принцип тестовете са с бледа черта, съвсем в началото. И се уплаших да не са 2 Joy хем че искам близнаци, ама съм много дребна, малка и първата ми мисък беше как ще ги износя. Е, една девойка си имам.

# 95
Тихичко честито, Мартина! Лека бременност! Simple Smile

# 96
Вики, аз съм от миналогодишните декемврийки Grinning девойката ми е на 4 месеца.

# 97
Ха ха ха  добре! Бъдете здрави!
Аз си направих Шуър чек. Пак стана много лека втора чертичка. Дали съм бременна?

# 98
  • Sofia
Ха ха ха  добре! Бъдете здрави!
Аз си направих Шуър чек. Пак стана много лека втора чертичка. Дали съм бременна?

Бременна си Simple Smile кога е датата на цикъла?

# 99
На 05.03. ми започна последният цикъл и изчислих, че терминът ми е на 09.12. - моят рожден ден! 😁

# 100
Бременна си! Може утре да направиш пак за да видиш дали чертата става по - наситена.
Честито!

# 101
Благодаря много! Simple Smile

# 102
  • Sofia
Бременна си! Може утре да направиш пак за да видиш дали чертата става по - наситена.
Честито!
Чхг се удвоява през 48 часа, така че е най-сигурно да направи в сряда Simple Smile

# 103

Ето така изглеждаше моя тест. На 2.03. 2019 ми беше първият ден от последния МЦ, терминът беше на 07.12.2019. ТЯ се роди на 04.12.2019 г.

Пожелавам на всички лека и безоблачна бременност и пухкави бебочета на финала! ❤️

# 104
Момичета, дали е проблем че сутрин пия 1 кафе на гладно след ставането ? Действа ми добре на перисталтиката. След това вече закусвам и не пия повече кафе през деня.

П.п знаете ли от кога гинеколога може да започне да ми издава болнични най-рано?

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:15 от infinity7

Общи условия

Активация на акаунт