Декември 2020 - Тема 1

• 23 795
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Желая на всички успешни бременности и пухкави бебета на финала! Бъдете здрави!

П.п на мен ми е деня на цикъла и като че ли ПМС болките в корема утихнаха. Не ми се гади, малко ми липсва апетит и гърдите ще ми пръснат. Това е от мен засега . Стискаме палци за напред 🤞🤞🤞❤

# 76
Желан и целенасочено направен е наш бебо. Стана от втория месец опити, но реално от първия, тъй като моето момче като си поиска бебе вече ми беше минала овулацията.

Момичета, утре отивам аз в моята любима Токуда, надявам се да имат часове, ще се побъркам и аз от хипохондрията си. Както се бях успокоила сега пак 😐.

Лека бременност на всички ни! 🥰

# 77
Adrastea аз също съм голяма хипохондричка.. 😒😒😒 И това най-ме притеснява.. И с тези паник атаки е страшно.. Както от време на време сега едвам си поемам въздух от нищотото и се чудя как, ще мине като пораства бебето към 7-8месец..

# 78
Мимето, разсмя ме, хипохондрията си често си я гледам от веселата страна, сутринта ми беше забавно, ела да ме видиш сега. Да ти кажа, мисля, че ще ни писне скоро-скоро да се тревожим, то и това си омръзва, аз си ставам досадна на себе си. Ще потреперим тук, ще побъркаме половинките си, лекарите и накрая ще се успокоим 😂. Пък спокойноте отначало ще поемат щафетата. 😋 Но утре на лекар, видяло се е...

# 79
Adrastea аз на моя още от началото си го бях предупредила, ако се получи "дупе да ти е яко" 😁 За най-малкото нещо, ще тичаме на прегледи 😄

# 80
Аз даже при няколко 😂 Пожелавам лека нощ, утре ще докладваме!

# 81
Лека нощ и от мен и утре успех! 😊😊😊 Ще чакаме резултати 🤗🤗🤗

# 82
  • London
Adrastea аз също съм голяма хипохондричка.. 😒😒😒 И това най-ме притеснява.. И с тези паник атаки е страшно.. Както от време на време сега едвам си поемам въздух от нищотото и се чудя как, ще мине като пораства бебето към 7-8месец..

И аз съм така. Имам тревожно разстройство и понякога (рядко) - паник атаки. С предната ми бременност намаляха значително, почти изчезна тревожността. Хормоните на бременността помагат.
Не се тревожи, ще се справим ❤️

# 83
Благодаря Light Blue за подкрепата! 🤗🤗🤗 Вярвам, че сме силни и ще се справим! 😊❤️🤗

# 84
Здравейте, на всички и честито на бременеещите! Simple Smile Тъй като не издържах тази сутрин и си направих един тест - Лейди тест, реших да пиша. Не знам дали да му вярвам. Очаквам си цикъла на 1 април. Този тест ми показа бледа втора чертичка. Искам да си взема Шуър чек, защото знам, че е по-надежден. Знаете ли каква е чувствителността на касетата, видях, че на писалката е 10 mill.? Дали да го направя през деня или да изчакам утре сутрин?

# 85
  • Sofia
Здравейте, на всички и честито на бременеещите! Simple Smile Тъй като не издържах тази сутрин и си направих един тест - Лейди тест, реших да пиша. Не знам дали да му вярвам. Очаквам си цикъла на 1 април. Този тест ми показа бледа втора чертичка. Искам да си взема Шуър чек, защото знам, че е по-надежден. Знаете ли каква е чувствителността на касетата, видях, че на писалката е 10 mill.? Дали да го направя през деня или да изчакам утре сутрин?
Ако ще си взимаш шуър - нека да е обикновен. Писалките дават изпарителна черти или грешно отрицателни резултати. При мен шуър чек показа, че съм бременна 6 дни преди датата на цикъла, а с е 25 единици чувствителност Simple Smile Прилагам и снимка:

# 86
Момичета миналата година на 8.04 ,4 дни преди официалния кръвен тест,имах бледа черта на най-евтиният тест,лентичката.
Пожелавам успех на чакащите🤗

# 87
  • Sofia
Момичета миналата година на 8.04 ,4 дни преди официалния кръвен тест,имах бледа черта на най-евтиният тест,лентичката.
А от любопитство - какъв пол беше бебето Simple Smile

# 88
А от любопитство - какъв пол беше бебето Simple Smile
Жанинче,имам две момичета 💚

# 89
Да, дали има връзка кога се разбира, че си бременна? Чувала съм, че ако покаже по-рано на теста е момче, а ако покаже след закъснение - момиче!

Общи условия

Активация на акаунт