Декември 2020 - Тема 1

• 24 086
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!
Малко по-късно се включвам аз съм от декемврийските мами 2019г. Пожелавам ви лека и спокойна бременност и до финал! 🙏❤️
Аз също съм имала паник атаки преди да забременея, но по време на бременността не се появиха. Много спокойствие и позитивни мисли и няма да имате проблем. 🥰

# 121
Здравейте .. май нямаме търпение за следващите коледни празници Grinning И аз се подписвам със термин 01.12.2020

# 122
Здравейте! Досега не се престрашавах да се запиша тук от суеверие, но не издържам вече и ...ето ме.Innocent
В 5+5 седмица съм, с първа бременност, много желана и осъществила се като на магия. Разбрах, че cъм бременна преди 10 дни и още с никоú, освен с таткото не съм споделяла, така че имам нужда да се запиша тук сред свои така да се каже Wink

Преди седмица бях на преглед за потвърждаване на бременност- разбира се, нищо не се видя. Обаче всеки ден усещах някакси зараждащия се живот по особен начин + придърпването в kopeMa. Това нещо като че ли вчера спря от раз и cъм се филмирала сериозно...КАто че ли не се усещам вече бременна, само гърдите ме стягат още. Иначе все едно съм си пак "старата аз" и това ме притеснява.Frowning1Disappointed

Не знам дали е повод за притеснение или е нормално усещанията да са на периоди.Rolling Eyes На преглед съм едва след 3,5 седмици и ще полудея до тогава .

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 23:00 от Summer__

# 123
  • Sofia
Добре дошла! Това е най-хубавият период - хем знаеш, че си бременна, хем не се усеща още 😊 скоро няма да може да се отървем от признаци...

# 124
Момичета да ви попитам вие вече споделил ли сте с някой хубавата новина? 😊😊😊

# 125
  • Sofia
Реших да ви споделя за моят случай, за да разберете моите включвания след всяко опасение и тревога.
За мен това ще е пето дете. Имам четири деца на 11, 7, 4 и 1,3 години. Отговарям и на въпросите, които хората си задават - нямам религиозни и етнически причини, от един мъж са, желани са и да, имаме средства да ги гледаме 😁
Раждала съм секцио първото, после три нормални и може да се каже, че съм минала през повечето неща и състояния ( почти без патология) през изминалите бременности Simple Smile
Ще се радвам да съм в помощ на всяка от вас, както и аз ще се радвам на компанията на всички тук. Членуването ми в бгмама с термин... е по-скоро традиция, отколкото начин да намирам отговори 🤗
За споделянето - знаят сестра ми и една, две приятелки. Този път не искам роднините да ме натоварват с предразсъдъци.

# 126
Janin4eto това е страхотно! 😊 Да са ти живи и здрави дечица та ❤️❤️❤️ Аз при едно толкова напрежение и страх.. Ти заслужаваш медал 😊😊😊

# 127
  • Sofia
Janin4eto това е страхотно! 😊 Да са ти живи и здрави дечица та ❤️❤️❤️ Аз при едно толкова напрежение и страх.. Ти заслужаваш медал 😊😊😊
Затова ти казвам да си спокойна. Моята гинеколожка казва - " Бременността не е патология, това е нормалното състояние на жената " 🥰

# 128
Ехаааа! 😃😃😃 Тежко впечатлена съм!

Живи и здрави да са ти дечицата!
Ще ми се повече такива жени да има 😍

Реших да ви споделя за моят случай, за да разберете моите включвания след всяко опасение и тревога.
За мен това ще е пето дете. Имам четири деца на 11, 7, 4 и 1,3 години. Отговарям и на въпросите, които хората си задават - нямам религиозни и етнически причини, от един мъж са, желани са и да, имаме средства да ги гледаме 😁
Раждала съм секцио първото, после три нормални и може да се каже, че съм минала през повечето неща и състояния ( почти без патология) през изминалите бременности Simple Smile
Ще се радвам да съм в помощ на всяка от вас, както и аз ще се радвам на компанията на всички тук. Членуването ми в бгмама с термин... е по-скоро традиция, отколкото начин да намирам отговори 🤗
За споделянето - знаят сестра ми и една, две приятелки. Този път не искам роднините да ме натоварват с предразсъдъци.

# 129
  • София
Здравейте и от мен ! Flowers Hibiscus

С голямо вълнение се присъединявам към вас.
Вчера бях на първи преглед, в 4 г.с. съм.
Видяхме сакче в матката. Yellow Heart
На 9ти април се надявам да видим и ембрионче.

Накратко за мен - първа бременност, аз съм на 32, а ММ на 36. Бебето е много желано, след година и половина борба. С МФ сме и този месец получихме одобрение от Фонда за инвитро, а два дни по-късно видях първия положителен тест с мнооого бледа чертичка. Green Heart

На Утрогестан съм, Б-комплекс, вит. Д, Но-Шпа, Метафолиева киселина и Еутирокс.

Желая на всички да имат прекрасна бременност, изпълнена с положителни емоции. Пазете се !

А ето го и моето миньонче, както го нарече доки. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 10:35 от rave

# 130
Здравей, rave 💐🥳🤩🍀⭐🥂🍰🎉🎁🧸

# 131
Жанинче, да са ти живи и здрави дечицата, и лека бременност! 🌷

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 18:24 от SilviaP

# 132

Здравейте момичета, малко късно се включвам и аз, но искам да ви пожелая успешни и леки бременности на абсолютно всички ! ❤ Много ми е мило! Аз съм майка на Декемврийче 2019 на 5.12 родено. Няма по-хубаво от децата , бременейте леко и приятно.
Това е моят тест😃 направих го края на март и аз , понеже ми закъсняваше с месец, и ми прилошаваше сутрин , повръщах дори ..а сега вече гушкам сладко бебче и се радвам на първо зъбче от вчера насам😃🌞❤пожелавам ви го от сърце. Аз родих момченце на име Илиян. Ако мога да съм полезна с нещо с удоволствие ще помогна.
Аз също имах паник атаки преди бременността , на 2 пъти стигнах до спешното дори , а по време на бременносттта 3 дни преди да родя имах страшен задух и ми беше трудно да дишам и се наложи да ходим до болницата, но докаато стигнем всичко беше наред!
Успех на всички и дано да сте сплотени , както нашата групичка❤😊

# 133
Здравейте момичета! 😊Тъкмо се връщам от преглед да ви кажа за малко нищо да не видим, но накрая имахме резултат 😀 Според докито съм в 5г.с,но щом почти не се забелязва да не съм в по-ранна 🤔 На 9 съм на преглед за сърдечна дейност 😊

# 134
За момичетата от София: къде и при кой лекар следихте бременността си?

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 18:25 от SilviaP

Общи условия

Активация на акаунт