Декември 2020 - Тема 1

• 24 453
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Аз мисля да ходя в Майчин дом, защото там имам познати Simple Smile Иначе сега ходих пак при докторка, която работи и в Майчин дом д-р Ивет Райчева Simple Smile

# 136
Здравейте момичета! 😊Тъкмо се връщам от преглед да ви кажа за малко нищо да не видим, но накрая имахме резултат 😀 Според докито съм в 5г.с,но щом почти не се забелязва да не съм в по-ранна 🤔 На 9 съм на преглед за сърдечна дейност 😊

Мимето, нещо по темата зацапване каза ли лекарят?

# 137
Привет и от мен Heart Eyes
Записвам се с много чакано и много искано бебче! При нас не стана естествено и правихме инсеминация. За мое огромно щастие, нещата се случиха от първи път и вече съм в 6г.с. На 13.04 съм на преглед и ще чуем и сърцето на малкото бебче ♡♡♡♡

Пожелавам на всички ни много здраве, лека бременност и пухкав финал ♡♡♡

# 138
  • Sofia
Привет и от мен Heart Eyes
Записвам се с много чакано и много искано бебче! При нас не стана естествено и правихме инсеминация. За мое огромно щастие, нещата се случиха от първи път и вече съм в 6г.с. На 13.04 съм на преглед и ще чуем и сърцето на малкото бебче ♡♡♡♡

Пожелавам на всички ни много здраве, лека бременност и пухкав финал ♡♡♡
Добре дошла Simple Smile обаче как си в шеста седмица и си при декемврийки? Аз съм 4+5 днес и с термин 03.12..

# 139
Здравейте, обадих се на лекаря ми и той каза другата седмица да отида на преглед при него, но не разбрах кога по-точно. Първият ден на последната ми менструация е 05.03. Утре пак ще си направя тест, за да видя след 48 часа дали линийката става по-ясна. Ако ида в понеделник при лекаря дали ще види дали всичко е наред? Дали не е извънматочна или кухо яйце, да не дава Господ.

# 140
  • Sofia
Здравейте, обадих се на лекаря ми и той каза другата седмица да отида на преглед при него, но не разбрах кога по-точно. Първият ден на последната ми менструация е 05.03. Утре пак ще си направя тест, за да видя след 48 часа дали линийката става по-ясна. Ако ида в понеделник при лекаря дали ще види дали всичко е наред? Дали не е извънматочна или кухо яйце, да не дава Господ.
По мои сметки имаш ден два закъснение сега? До понеделник ще може да се види дали е в матката, да

# 141
Благодаря! Всъщност, утре ми е 28 ден и трябваше да ми дойде. Аз си направих тестове по-рано.

# 142
Добре дошли на новите момичета! Бъдете здрави.
Нещо и аз не мога да ги разбера тези седмици. Последния цикъл ми беше на 23.02 и по приложение ми показва ,че съм 6г.с . Нищо не разбирам. Цикъла ми е 36 дни ако има значение. По приложения в интернет ми излиза термин 07-08.12

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 18:25 от infinity7

# 143
Adrastea нищо не ми каза, но аз нямам зацапване вече, само си остава болката под корема Simple Smile

# 144
  • Sofia
infinity7, при толкова дълъг цикъл, овулацията е била късно. Седмиците се броят от първият ден на последната менструация, но реално при теб забременяване е било доста по-късно.

# 145
infinity7, при толкова дълъг цикъл, овулацията е била късно. Седмиците се броят от първият ден на последната менструация, но реално при теб забременяване е било доста по-късно.

Аз мисля че е станало някъде по-рано, защото на 21.03 ( 8 дни преди МЦ ми отчете бледа черта). Мисля че съм забременяля седмицата след цикъла.

# 146
Здравейте! Досега не се престрашавах да се запиша тук от суеверие, но не издържам вече и ...ето ме.Innocent
В 5+5 седмица съм, с първа бременност, много желана и осъществила се като на магия. Разбрах, че cъм бременна преди 10 дни и още с никоú, освен с таткото не съм споделяла, така че имам нужда да се запиша тук сред свои така да се каже Wink

Преди седмица бях на преглед за потвърждаване на бременност- разбира се, нищо не се видя. Обаче всеки ден усещах някакси зараждащия се живот по особен начин + придърпването в kopeMa. Това нещо като че ли вчера спря от раз и cъм се филмирала сериозно...КАто че ли не се усещам вече бременна, само гърдите ме стягат още. Иначе все едно съм си пак "старата аз" и това ме притеснява.Frowning1Disappointed

Не знам дали е повод за притеснение или е нормално усещанията да са на периоди.Rolling Eyes На преглед съм едва след 3,5 седмици и ще полудея до тогава .
Ако си имаш притеснения не се притеснявай да говориш със АГ за притесненията дори и да си с час за след 2 седмици бърз преглед дали всичко е ок няма да навреди Simple Smile Късмет

# 147
Благодаря за топлото посрещане!
janin4eto-87: страхотно е, че човек като теб е в тази тема- опитът ти е безценен! Аз междудругото не съм сигурна дали съм за тук или за ноемврийската тема- различни термини ми излизат, но тук ми е по-уютно:)

Ако си имаш притеснения не се притеснявай да говориш със АГ за притесненията дори и да си с час за след 2 седмици бърз преглед дали всичко е ок няма да навреди Simple Smile Късмет

Реално май нямам причина за притеснение- нито кървя, нито ми е зле:innocent:. Просто първата седмица имах интензивно придърпване (като пред цикъл) и едно такова гъделичкане, все едно пеперудка минава през корема ми (знам, че звучи абсурдно, но си втълпявах, че това е бебето:joy:JoyJoy). И изведнъж това го няма. Затова се притесних, но здравият разум ми казва, че просто разтягането на матката е приключило за момента и това, че нищо не усещам от 2 дни, не е повод за тревога, а за нова фаза!

Не знам, поправете ме ако греша...Rolling EyesConfounded
Прегледът ми е чак след 3.5 седмици, но живея в чужбина, тук е така...

# 148
Аз се следих в МБАЛ Св София на бул. България (на Мазнейкови) при Д-р Кобаков и не съм доволна. Въпреки че всички го хвалят на мен ми вдигна скандал, защото не знаех някакви неща, които трябва да правя в началото (че трябва да взема едно направление от лл например), а после по време на раждането ми се караше, че не съм "ефективна" и се "лигавя". Не препоръчвам и болницата като цяло. Ужасни условия. Писала съм подробно по темата, няма да пиша тук да ви стресирам излишно. Препоръчвам Надежда,ако решите да раждате в частна болница. Всичките ми познати останаха доволни.

# 149
Здравейте, днес си направих пак тест, но чертата почти напълно избледня. Може ли да ми дойде цикъла? Много се изплаших! Не искам да влизам в болница при сегашното положение! Според Вас може ли пак да стане по-ярка?

Общи условия

Активация на акаунт