Декември 2020 - Тема 1

• 24 457
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Здравейте, днес си направих пак тест, но чертата почти напълно избледня. Може ли да ми дойде цикъла? Много се изплаших! Не искам да влизам в болница при сегашното положение! Според Вас може ли пак да стане по-ярка?
Изкачай според мен, и да отидеш в болница нищо няма да се види, а при условие, че бременността е била толкова малка, може и кюретаж да няма смисъл да се направи. Щом избледнява по-скоро няма бебе, но организма ще има нужда от време докато падне прогестерона и започне да отделя лигавицата - да ти дойде. Взимаш ли някакъв прогестеронов препарат?

# 151
Не, нищо не взимам.

# 152
  • Sofia
Дано нещата се развият по най-добрия начин. Имаш ли снимка на тестовете? Качвам моя от тази сутрин, 6дни закъснение.

# 153
Днес ми е деня на цикъла. Утре вече ще имам закъснение реално. Иначе се амбицирах и си направих сега след 3 часа сън, не с първата урина един тест Престо. Ще приложа и Шуър чека. Него го направих в 6 часа. Аз нямам против и да ми дойде, само да не трябва да стигам до болници в тази пандемия. Слагам и двата теста Simple Smile

Това е от сега.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 18:01 от AnMary

# 154
Вики, на мен ми изглеждат като да са положителни. Вижда се 2ра чертичка.

# 155
  • Sofia
Положителни са. За датата на цикъла е нормална тази чертичка. Но казваш, че онзи ден е била по-наситена или аз не съм разбрала. Ще направиш един и в петък и ще знаем със сигурност.

# 156
Добре, благодаря! Simple Smile Да, изглеждаше ми по- наситена в понеделник, но може и да греша!

# 157
  • London
Здравейте,
Минавам да споделя, че след моето зацапванване нещата се усложниха.
Ходих до болницата, скан не ми правиха, но 3 теста - негативни 😔, пуснахме и hCG, но едва ли. Цикъла ми дойде.
Пожелавам на всички ви лека и успешна бременност, а ние пак продължаваме с опитите.
Пазете се! 😘

# 158
  • Sofia
Много съжалявам! Дано успеете скоро и нещата стигнат до финал !

# 159
Много съжалявам! Прегръдки от мен! Следващият път всичко ще бъде наред. 😘

Аз също съм много притеснена, зацапването от вчера заприличва на течение. Чакаме ново ЧХГ от днес. Ще видим. 😐

Здравейте,
Минавам да споделя, че след моето зацапванване нещата се усложниха.
Ходих до болницата, скан не ми правиха, но 3 теста - негативни 😔, пуснахме и hCG, но едва ли. Цикъла ми дойде.
Пожелавам на всички ви лека и успешна бременност, а ние пак продължаваме с опитите.
Пазете се! 😘

# 160
  • Пловдив / София
Аз изказвам положително мнение за Щерев. Следих се там при д-р Михайлович. Много ми допадна. Много е внимателен, обяснителен и още на първи преглед ми даде личноя си телефон. Когато и след това да му звъннех, даже и на момента да не ми вдигне, винаги връщаше обаждане.
И въпреки че има доста пациентки, повече от 15 мин не съм чакала.

# 161
Аз ще препоръчам д-р Гогова, в Щерев,изключително мила и добър специалист,пишех и на Вайбър по всякакви въпроси.Ако не беше тя сигурно близначките щяха още по-малки да се родят.

# 162
  • София
За Щерев не искам и да чувам.
Няма да изпадам в подробности, но имам отвратителен случай на роднини там с трагичен край и тръпки ме побиват.
Има и много доволни хора, факт, но аз този случай ще го помня цял живот и ще свързвам клиниката с него.

Адрастея, лежи си повече и стискам палци всичко да е наред !

# 163
  • до най-прекрасния мъж
Аз вече знам, че съм категорично отрицателна, но друго ме тревожи - нещо цикъла ми не е наред. Корем изобщо не ме боли, само си е подут както преди, от време на време ми пробожда, но все едно не съм в цикъл. В понеделник се появи вече и кръв, вчера тече едва едва, а днес се мъчи да спира. Имах доста дебела лигавица преди инсето. Прогестерон не пия от понеделник сутрин, а на изследването ми беше на долна граница за 1-ви триместър, тоест не е висок.
Тогава защо цикълът ми е никакъв? Обикновено има много съсиреци, парчета от лигавицата, а сега нищо. С два фоликула бях, стимулиран цикъл.
Много, много странно.

# 164
  • London
Благодаря Ви, момичета!
💞❤️💞

Общи условия

Активация на акаунт