Декември 2020 - Тема 1

• 24 466
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.
Страх не страх се включвам при вас. Най-мразя после да се наложи да се изключа...
На пети ден след закъснението направих тест и веднага с накапването излезна втората черта. Сега в понеделник пуснах ЧХГ 1616, а днешното след 48ч е 3535.
След седем години ходене по доктори,къде ли не, при кой ли не...накрая реших в София,аз съм от Плд. Та къде,къде- при Калчев в Адела. Направихме всички изследвания ,които той искаше и от шест месеца пия добавките ,които той препоръчва. Сега март трябваше да правя всички изследвания за да почнем естествен цикъл да пробваме с ИКСИ. Но стана тази криза,а на 25.03 не ми дойде,само ми зацапа. И ето ме на,още не вярвам, че се е случило. Одеве бях на преглед , вътре е и се вижда.На 21.04 ще ходя пак за да се види сърце и ембрион.Дано боже се случи!
А доктора при който  тук ходя ми изписа
2*3 утрогестан
3*1 дуфастон
Фолиева киселина 2*1
Биозин Мама 1* 1
Актив Мама 1*1
Вит В12 1000 веднъж месечно мускулно.
Одеве ми я биха В12...
За дуфастона и утрогестан още се ослушвам...нямаше никъде утрогестан,но поръчах в една аптека,увеличили му цената и го изпокрили .Незнам дали да ги приемам,питах доктора,той се разсърди,,аз съм си дал мнението даже с подпис и печат,,кой каквото иска да прави свободна държава,,....така е прав е,ама ....
Оф хайде ,че дълго стана.
На 6 Декември ми е термина.

# 166
  • Sofia
Изгубен, честито! Дано всичко е наред и да се е получило вашето чудо. Утрогестан бих слагала вагинално, от таблетките знам, че жените се чувстват ужасно, а с песариите се избягват тези ефекти.

# 167
  • София
Точно така, аз го слагам вагинално 2х3.
Малко тече, лепка, съсипа ми сумати бельо, ама това е за предпочитане пред ужасните странични ефекти при орално приемане...

изгубен, добре дошла !

# 168
Цитат на: janin4eto_87 link=topic=1194245.msg40483146#msg40483146 dat сеe=1585758154
Изгубен, честито! Дано всичко е наред и да се е получило вашето чудо. Утрогестан бих слагала вагинално, от таблетките знам, че жените се чувстват ужасно, а с песариите се избягват тези ефекти.
Да за вагинално е изписан сутрин и вечер по три.
Точно така, аз го слагам вагинално 2х3.
Малко тече, лепка, съсипа ми сумати бельо, ама това е за предпочитане пред ужасните странични ефекти при орално приемане...

изгубен, добре дошла !
Благодаря,за приема. Wink
Слагай ежедневни превръзки,сигурно си се сетила де. Аз одеве поръчах пет кутии утрогестан,след като вчера не го намерих никъде,а в една аптека казаха,че има в склада. Но още се чудя какво да правя в друго групи където пиша казват ,че е прекалено много и дуфастон и утрогестан.....но аз досега все така съм чувала да се изписват,никога не съм предполагала ,че точно за това ще имам колебания.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 06:48 от AnMary

# 169
Включвам се само да ви кажа, че аз останах наистина доволна от МБАЛ Надежда, когато родих първото си дете. Въпреки, че имаше усложнения успяха да ме успокоят и останах с доста позитивен спомен от раждането.

Мога да дам и мнение за частна клиника в Лондон, но предполагам на повечето няма да им е от ползва. Ако има момичета, които се интересуват, нека ми пишат на ЛС, за да не размивам темичката.

Пожелавам ви лека и успешна бременност!😊

# 170
Здравейте момичета! Незнам какво да правя.. Налегнали са ме едни лоши помисли.. Чак си поплаках.. Чувствам се нещо зле.. Чувствам, че ми е тежко на корема още от сега.. На моменти се усещам, че чак немога да дишам нормално.. Отчаяна съм паник атаките не ме оставят и си мисля, че няма да мога да изкарам една бременност.. От сега ми тежи и се започва паниката да ме атакува.. Cry Cry Cry

# 171
  • Sofia
Здравейте момичета! Незнам какво да правя.. Налегнали са ме едни лоши помисли.. Чак си поплаках.. Чувствам се нещо зле.. Чувствам, че ми е тежко на корема още от сега.. На моменти се усещам, че чак немога да дишам нормално.. Отчаяна съм паник атаките не ме оставят и си мисля, че няма да мога да изкарам една бременност.. От сега ми тежи и се започва паниката да ме атакува.. Cry Cry Cry
Нормално е, сега хормоните бушуват. Времето също е мрачно. Като грейне слънцето и започнем да излизаме повече - ще се чувстваме по-добре. Другият вариант е яко гадене - тогава ще забравиш за всичко друго 🤪

# 172
Janin4eto аз си имам паник атаки от доста време.. Това да ми е тежко на корема и веднага започва сърцебиене и задушаване.. Яденето не ми помага, даже ми задълбочава проблема откъм тежестта..

# 173
  • София
мимето89, чета те от началото и... Извинявай, ама ти цялата бременност ли смяташ така да я караш ?!
Стегни се и се успокой, защото по този начин освен да си навредиш и на теб, и на мъничето, друго не виждам какво може да стане !!!
Ако трябва, консултирай се със специалист.

Аз също имах паник атаки преди да забременея, но след година и половина борба, сега съм толкова щастлива, абсурд - не мога да си го позволя повече.

изгубен, ти имаш ли някакъв проблем, че толкова се презастрахова твоя док ?
Аз съм само с Утрогестан.
Доколкото съм забелязала, двата препарата се изписват заедно при жени с предишни проблемни
бременности/аборти или при инвитро...

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 22:34 от rave

# 174

изгубен, ти имаш ли някакъв проблем, че толкова се презастрахова твоя док ?
Аз съм само с Утрогестан.
Доколкото съм забелязала, двата препарата се изписват заедно при жени с предишни проблемни
бременности/аборти или при инвитро...
Ами и аз незнам вече какви проблеми имам. Уж никакви,не съм инвитро,но докторът е такъв специалист. Ще го слушам и това е ,не е вчерашен ,при него само бременни ходят. Имам ли избор,по- добре да ги пия вместо после да се обвинявам ,че не съм ги пила и е станало нещо.

Мимето и аз се присъединявам към мненията ,че си вредиш. Сега е по- емоционален момент,но това е естествено състояние на жената,както някъде каза някой,и вземи се стегни. Не си позволявай заради това да стане беля. Ако трябва иди на лекар,сподели,но този стрес се отразява. Магнезият е срещу стрес,ако се чувстваш напрегната питай лекар за нещо,магнезии ли или нещо за успокоение леко....има едни хомеопатични Седатив ,под езика две и се успокояваш. Не вредят. Но пак се консултирай с лекар .Трябва да дишаш дълбоко и спокойно. За първи път ли ти е бременността? Не се шашкай не е толкова страшно и тежко,при всеки е различно,но всички жени минават това.Дръж се! Дишай!

# 175
  • София
Така е, аз също съм при репродуктивен лекар. Те действат малко по-агресивно.
Всичко ще е наред, да се
наслаждаваме ! Purple Heart

# 176
Да първа бременност ми е момичета.. Sad Препоръчайте ми някой добър психолог, ако знаете за София вече ходих при две неуспешни..

# 177
  • до най-прекрасния мъж
изгубен, ако не намериш Утрогестан, пробвай в аптеки 36.6. В Пловдив намерихме в тази на Хлебозавода в Тракия. В Марешки казаха, че бил забранен?!?, в Запад нямаше. Аз първоначално взех от SoPharmacy и Дара, после докупих от 36.6.
На мен ми бяха изписали същата доза след инсе. Но аз вече ни ги приемам, защото нещата не се получиха при нас.
Довери се на лекаря си. Вероятно има причина да изпишат тези дози.
Успех и спокойна бременност до финал.

# 178
изгубен, ако не намериш Утрогестан, пробвай в аптеки 36.6. В Пловдив намерихме в тази на Хлебозавода в Тракия. В Марешки казаха, че бил забранен?!?, в Запад нямаше. Аз първоначално взех от SoPharmacy и Дара, после докупих от 36.6.
На мен ми бяха изписали същата доза след инсе. Но аз вече ни ги приемам, защото нещата не се получиха при нас.
Довери се на лекаря си. Вероятно има причина да изпишат тези дози.
Успех и спокойна бременност до финал.
Благодаря Да в Марешки казаха ,че е блокиран и явно се чака увеличение на цената му,в аптека Запад нямаха,а вчера поръчай в Найденови, Имало в склада.Поръчах пет опаковки,при тази доза ,която ми е назначена ще ми стигне една кутия за пет дни . На 20 лв е .

# 179
  • София
Охо, значи са го вдигнали.
И аз съм се запасила, преди няколко дни го купих на 15.20 лв.

Как сте днес, момичета ? Flowers Cherry Blossom
Аз си почивам вкъщи и никъде не съм ходила, вчера излизах до 1-2 места и после цяла вечер бях като парцал. Grinning
С нетърпение чакам прегледа на 09.04, да си видя ембриончето за първи път. Heart

Общи условия

Активация на акаунт