Какво ще направя, когато всичко това свърши?

• 14 399
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мисля, че ще ми трябва санаториум. Както и на 90% от българите.
И за искам! 2 седмици, ядене на корем, слънце, процедури, игра на Белот, по някоя чашка вино и самостоятелна стая!

# 46
Много хубава тема!
Аз нямам нещо, което много да искам да направя(като оставим настрана фризьора, корена ми вече е наполовина от цялата дължина на косата...), но определено оцених простичката ежедневна свобода, която съм имала, без да ѝ отдавам значение! И тая скапана несигурност дали ще имам работа, съответно доходи през определен интервал от време.
Та просто ще се радвам, че по радиото не дават новини за коронавирус, мога да пазарувам където си поискам без да трябва да чакам, не трябва да смятам до кога имам храна за кучето и от къде да я търся, детето ще може да излезе да играе навън с приятели след като е ходил на училище и е писал в тетрадка, а не на компютъра, няма да ми се налага да обяснявам уроци и да правя проекти....

# 47
Планина, гора, въздух! Направо се задушавам затворена вкъщи. Хващаме се с мъжо и тръгваме по дивите пътеки.
Тук примерно.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 10:25 от YouDontOwnMe

# 48
  • София
Ще отида да видя дъщеря ми и внука ми. А кога ще мога да прегърна другия ми внук един господ знае.Disappointed Relieved

# 49
Маникюр, фризьор, лекар, абитуриентски бал
Море със семейството и баба ми( обожава го и традиционно ходим заедно)
И мечтая за кафе на спокойствие в офиса Wink

# 50
Ще се срещна в кафе-сладкарница с всички приятели. Ще отида на планина в хотел сред борова гора в Родопите. Ще седна на тревата или на пейка до някой параклис и ще продължа да се радвам на живота. Ще обичам още повече България, разбрала силата на думичката Родина.

# 51
  • ❌❌❌
Ще се смажа!!! На жуотно ш'са напрайм, чуек!!! И задължително Биад!

Крайно време е да загърбя предразсъдъците и да покажа на обществото Ледената кралица, която крия!!! Василке, обичам та!!! Heart

Скрит текст:

# 52
  • София
Моментално сядам на плажа и гледам, и слушам, и дишам
Скрит текст:

# 53
Ще се видя с родителите си, родителите на мъжа ми, после ще започна бленуван ремонт и след него ще поканя 100 човека на гости Wine GlassWine GlassWine Glass!

# 54
Да гледа да свърши до август,.. да се приберем в България. Да видя родителите ми и брат ми.

# 55
Когато всичко това свърши, заклевам се ще седна на някоя слънчева самотна пейка, без телефон, лаптоп или книга и половин час ще гледам само тревата. Само да се свърши веднъж. Flowers Four Leaf Clover

# 56
  • Sofia
Ще отида при мама,ще я прегръщам,целувам и обгрижвам Cry Ще прегърна дъщеря си Kissing Heart Не съм ги виждала от 20дена Cry

# 57
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Няма да дезинфекцирам поне седмица.

Ще се разхождам безцелно из улиците с часове. Ще потърся щъркели.

Ще отида с обществен транспорт до София и Пловдив на гости на всяка от дъщерите ми, да ги видя и прегърна, да прегърна и внучето.

Може и развод да обмисля.

# 58
  • София
Ще отида да видя родителите си. Ще ям навън - на пейка, в ресторант, все тая, но ще е нещо, което не съм готвила аз. Ще тренирам в залата.

# 59
И аз искам да ям нещо, което не съм сготвила. И ако може да не готвя 1-2 седмици като свърши всичко, ще ми е много приятно.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 16:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт