Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 15

• 68 684
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Ядосвам се на себе си какъв наркоман съм!Цяла бременност изкарах без да запаля,скоро родих и много често ми минават мисли за цигара.В такива моменти не мога да се понасям 😠Дано не се подам. Моя приятелка ми казваше как пушила по една две докато кърмила и това ми даде основание все по често да мисля за тях.Много ще ме е яд ако ги пропуша 😟

# 661
Моля Ви, докато кърмите, не пушете! Това е най - хубавата храна за бебенцето и е само период от време, не е цял живот! Умолявам ви! Не пушете! Не слушайте какво говорят другите!

# 662
Тортадо, не се поддавай. Сама знаеш, че не си струва и ще съжаляваш за глупостта.

# 663
М, аз точно така пропуших - една приятелка ми казваше как пуши по малко, докато кърми и аз да не остана по-назад.
Да не казвам супер сложните схеми кога точно да пуша, че да е по-далече от кърменето.
Не стига, че с триста зора ги отказах като забременях, ами като пропуших след това пак (2 месеца след като родих) - няма спиране.
Просто не го прави. Няма такова нещо като 2-3-5 цигари. Или пушиш, или не, а е по-добре НЕ.
Отговорно го казвам и отивам да си запаля цигара. Това е чиста наркомания и просто се мразя на моменти колко нямам воля.

# 664
На мен като ми спря кърмата скоро след раждането се почуствах освободена да пуша. И така изкарах още 2 години като пушач… по-голяма тъпотия няма… Сега не пуша от 4 месеца, спрях го лесно, но последната седмица ми е ад. Не ми се е пушело така никога. Не знам откъде тоя мерак 4 месеца по-късно

# 665
Момичета много сте прави!Не съм запалила и ще направя всичко възможно да не го правя.Благодаря ви за подкрепата ,много ми действате стимулиращо🤗

# 666
  • Русе
Ако кърмите детето е много голям стимул да не палите цигара, колкото и да мислите за тях. Аз лично не бих си позволила и една цигара.
Ядосвам се на себе си какъв наркоман съм!Цяла бременност изкарах без да запаля,скоро родих и много често ми минават мисли за цигара.В такива моменти не мога да се понасям 😠Дано не се подам. Моя приятелка ми казваше как пушила по една две докато кърмила и това ми даде основание все по често да мисля за тях.Много ще ме е яд ако ги пропуша 😟

# 667
Честита Баба Марта! Бъдете много здрави, все така упорити във всяка своя цел и се наслаждавайте на малките прекрасни неща които ви заобикалят Simple Smile

И в допълнение да се похваля:

Виждам, че вече се е отразила промяната в името - 10107 се преименува на LadyBug Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 10:19 от ^LadyBug^

# 668
Честита Баба Марта и от мен! Да ни донесе здраве и успехи!
Вече 28 дни изминаха и смятам, че ще се справя. Физическата нужда от никотин е нулева, но психиката ми напомня за цигарите (все по-рядко). Много съм доволна от себе си. Оказва се по-лесно, отколкото ми изглеждаше.

# 669
Спирането на цигарите не е толкова сложно...но проблема му е постоянството...като да напишеш книга... докато не си написал едни 300 страници, не може да кажеш, че е книга Simple Smile

Другата мисъл  която ми мина през главата тия дни.. много пъти по-лесно се отказват цигарите от това да се отслабва.
Проблемът е че ако свалиш 10кг и решиш да изядеш едно парче торта, на следващият ден няма да си +10кг отново, с цигарите е друга история🤪

Ще се справим
Лек ден

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 10:27 от Eli..........

# 670
  • Карлово
Честит 3 март

Прави ми впечатление колко много пушат хората, в смисъл много цигари, не 4-5 на ден примерно, с кафето, след обяд или вечеря, а просто все си пушат.

# 671
Вече и мен ме дразнят фасове и дим, и като седя в метрото до пушач, разбирам много повече от преди. А колко е вредно това за венците и зъбите - сега съм се захванала да обикалям пародонтолози да си излекувам пародонтозата, докато е още в начален етап.

# 672
  • Русе
Честита Баба Марта на патерици и Честит 3ти Мар !

# 673
Минавам само да кажа, че пушачите наистина могат да отблъснат с аромата си! Колкото и гадно да звучи! Уж ми се пуши, но днес ме отблъснаха едни господа! Не пушете!

# 674
И на мен понякога ми се допушва зверски!Но като мине някой покрай мен с мирис на цигара ,мнооого се радвам че съм ги отказала.

Общи условия

Активация на акаунт