Божеее,не бях попадала на подобни клипчета, но това мисля че ще е едно от нещата които ще ми изпъкват в съзнанието когато "ми се допуши".
Божеее,не бях попадала на подобни клипчета, но това мисля че ще е едно от нещата които ще ми изпъкват в съзнанието когато "ми се допуши".
Много ми стана тъжно. 
Много ми стана тъжно. 

), и така зверски ми се допуши, че...
), и така зверски ми се допуши, че...
аууу, до вчера ти мен успокояваше! Браво, че си се сдържала, наистина е трудно, но вече прекрачен прага знаеш че можеш, щом си стигнала до тук ще можеш и дапродължиш. И аз съм така на моменти направо ми иде да запаля една цигара и после се сещам как вече ми изглеждат хората от страни с цигара. В такива моменти се върни в начален стадии и си спомни защо си решила да ги спреш. Ти чела ли си книгата на Алън Кар-Не пуша вече? Ако не си сега е момента. Аз бях решила да ги спирам когато на следващия ден се разрових и я намерих и ми подейства наистина добре и много стимулиращо. А за караниците, нало знаеш, че във всяко семейство има такива периоди а сега сме и с допълнително обтегнати нерви покрай вируса... 

В същото време гледах филма с Леонардо Дикаприо "Баскетболни дневници" и го (съпругът ми) оприличих с героя на Лео: наркоман, търсещ поредната си доза.

В същото време гледах филма с Леонардо Дикаприо "Баскетболни дневници" и го (съпругът ми) оприличих с героя на Лео: наркоман, търсещ поредната си доза.

Аз не пуша от 1м. и 20 дена. 
Аз не пуша от 1м. и 20 дена.

Аз не пуша от 1м. и 20 дена.Препоръчани теми