Козунаци 2020

• 30 245
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някъде продава ли се брашно тип 650 - 750 ?

В Била има Clever 650.

# 631
  • Sofia
.Невероятни конци!  Според вас на какво се дължат?
На многото втасвания според мен.
Иначе половината от рецептата е почти (нещо е повече, друго по-малко...) като моята и като още мноооого други... Simple Smile

# 632
Пускам вече изпечените козунаци. Нямат захарна поръска, че снахата е с висока кр. захар, а и бременна.

# 633
  • Sofia
Пускам вече изпечените козунаци. Нямат захарна поръска, че снахата е с висока кр. захар, а и бременна.
Браво на майстора! Видът им е много по мой вкус - цяла плетка и не скрита от захар. Simple Smile
Аз на моите слагам малко захар, защото харесвам да се вижда козунка. Преди години ръсех повече захар,  но от доста време вече не. Simple Smile

# 634
  • In transit
за Плевен в магазин Фантазия на бул."Христо Ботев" има брашно АГУДЖАРО ФИНЯ 1кг Манитоба бяло, ако някой търси,,,
Това е много хубаво брашно, по колко лв. го продават, че ми е интересно?

.Невероятни конци!  Според вас на какво се дължат?
Иначе половината от рецептата е почти (нещо е повече, друго по-малко...) като моята и като още мноооого други... Simple Smile
+ хубаво брашно и добро измесване.

# 635
  • Sofia
.
.Невероятни конци!  Според вас на какво се дължат?
+ хубаво брашно и добро измесване.
Тия двете са за хубави конци.  
+ Многото втасвания - невероятни конци! Simple Smile
Не знам кога ще ми дойде музата за толкова втасваня (цял ден ама буквално цял с козунак да се занимавам), за да видя ефекта. Wink

# 636
  • София
Ако се ползва шипков мармалад на калъп трябва ли да се прави нещо предварително с него ( предвид , че е много твърд)?

# 637
О, ще му предам поздравите ти!

# 638
  • Плевен
за Плевен в магазин Фантазия на бул."Христо Ботев" има брашно АГУДЖАРО ФИНЯ 1кг Манитоба бяло, ако някой търси,,,
Това е много хубаво брашно, по колко лв. го продават, че ми е интересно?

Купих го за 2,75лв за 1кг

# 639
Благодаря, Elifanta! Утре ще го посетя, хем ми е  наблизо!
Така ме запалихте с вашите козунаци, че реших да се пробвам. Ясно е, че няма да постигна такъв успех, но пък винаги има първи път:)

# 640
Бисе, ще стане. Щом даже на мен ми се получава 😉
Да покажеш после.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 09:59 от rummi_pl

# 641
Благодаря за куража, Руми!
Ще покажа, що да не се изложа публично😜

# 642
  • In transit
Biserka_a, няма да се изложиш, спокойно. Тука всички момичета помагат за да се случат нещата.

# 643
Охх , не искат да ми стават конци и това е Cry Кажете ми как да ги направя , меся много време не стават . Това усукване като го плета да не би да има нещо по специално , за това ако може да ми кажете .
Рецептата ли да сменя , чудя се за тази със заквасената сметана ... не знам вече , вкусен става , но не на конци и на другия ден започва да се рони Cry

# 644
  • София
Ако се ползва шипков мармалад на калъп трябва ли да се прави нещо предварително с него ( предвид , че е много твърд)?
Не, нищо няма да му правиш, режеш си парченца и ги слагаш. Така си ползвам мармалад от дюли който е на калъпче, лично производство, фръц...

Общи условия

Активация на акаунт