Испания

• 43 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
Едно е да искат номера, друго е да искат зелено НИЕ. Или? Понеже в първия пост твърдеше, че изискват зелено НИЕ за започване на работа. Бял, зелен лист, номерът си е същият, аз за друго се хванах, ако не стана ясно.

# 646
Тарталета ,предполагам е към мен въпроса.Ама то и аз се обърках кой,какво. Да, искат ми зеленото НИЕ.

# 647
# 648
  • Euskal Herria
И ей сега всички ще идват от Враца и онзи регион Wink.

# 649
# 650
  • Mediterraneo
Хахаха, а аз даже климатик пускам последните два дни, съвсем като него ще стана и аз, рязко обедняване.

# 651
  • Мадрид / София
Аз напълних ваната и там се разхлаждам.

# 652
Препоръчайте моля нещо ефикасно за 4 годишно  дете с хрема.

# 653
  • някъде под слънцето...
Педиатър.
Не бих приложила самодиагностициране и самолечение на малко дете.

# 654
  • Ispania
Моите деца изкараха детските градини и първи/ втори клас с постоянна хрема😅. Така и не се намери измислено лекарство което да я спре … или пък сополите 😅.
Добре че в Испания не практикуват както в България , със сополи да го пратят вкъщи.

# 655
  • La casa de Mickey Mouse
Моите деца изкараха детските градини и първи/ втори клас с постоянна хрема😅. Така и не се намери измислено лекарство което да я спре … или пък сополите 😅.
Добре че в Испания не практикуват както в България , със сополи да го пратят вкъщи.
Поради тази причина, ми допада много испанската и холандската система (само от тези държави имам опит) - хремата не е предпоставка да се дават лекарства, нито да се спре детето от градина/училлище. Не се изпада в паника и не се започват едни луди изследвания, даване на секрет и т.н.
Единственото което правя е да пръскам солена вода, за да могат да дишат. С другото организма се справя сам.

# 656
  • Mediterraneo
Педиатър за сополи не съм ползвала, и без това ще изпише Аперитал и физиологичен разтвор/ морска вода за пръскане в носа, гаранция това ще е рецептата.

# 657
  • София
Препоръчайте моля нещо ефикасно за 4 годишно  дете с хрема.
Ако е само хрема/настинка, няма какво да се препоръчва. Най-много солената вода за нослето. Ако е много сополиво и със запушен нос, почивка, докато се почувства по-добре и може да си води живота с нормална активност.  Ако има температура (особено продължителна) отпадналост или други грипоподобни симптоми, да го види педиатър. Аз така процедирам. За температурата давам Dalsi.

# 658
  • някъде под слънцето...
Всеки сам преценя родителят поема отговпрностра.За 4 годишно дете  с  притеснителна (ако не е притеснителна не би се търсила помощ във форум, ) хрема бих потърсила  педиатър.
Не съм медицинско лице не мога да преценя дали е просто хрема или не.

За 10 годишно дете с хрема не бих потърсила  педиатур.
Всеки си преценя.
И моята беше сополива в яслата.В инфантил беше по добре.

# 659
  • Мадрид / София
Момичета, моля кажете ми реда за взимане на Сита превия за първо НИЕ на комунитарио. Ако може и линк ( за Мадрид, Леганес), за да не губя време да търся къде е линка.

Общи условия

Активация на акаунт