Билкова градина подръка у дома

• 23 940
  • 812
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас
Чета книги, гледам филми , правя си маски, готвя.

# 781
  • Пловдив
Експерименти в кухнята Simple Smile

# 782
Започнах да готвя повече, да гледам повече филми, да чистя и пренареждам. Хубаво ми е у дома, да си призная.

# 783
Пием много чак,приготвяме домашни вкусотии ,четем и граем настолни игри.

# 784
Занимавам с градинката ми, чета книга, готвя любимите храни на семейството ми, но основното, което правя е да се грижа за децата и да им намирам интересни начини за забавление (добре, че живеем в къща с двор и има къде да си потичат на воля). 🤗

# 785
Експериментирам в кухнята, пренареждам, гледам филми, чета книги. 

# 786
Напишете като коментар в темата какви мерки взимате, когато усетите дискомфорт в гърлото?
Споделете своите малки трикове и можете да спечелите кашонче с бонбони, пастили и чай Лукчета за вас и вашето семейство.

Новият ни въпрос: Напишете като коментар в темата какво правите, за да бъде домашният ви престой по-пълноценен и забавен? Споделете своите малки трикове!

У дома всички обожаваме да смучем бонбони.
Това за нас е удоволствие .
Но тъй като у дома имаме деца,гледам да са полезни бонбоните. За това се доверявам на билковите Лукчета.
При дискомфорт веднага чай с мед,и билкови бонбонки.
Една амп . Вит.Ц.
 У дома имаме малко куче,големи игри падат..
Допълнително гледаме филми и аега правим всеки ден различен козунак.
Simple Smile
Светли празници!

# 787
филми и готвене

# 788
Гледаме филми, готвим, занимаваме се с детето.

# 789
  • Пловдив
С бебе на 2 месеца, хич не е скучно вкъщи. Основните ни занимания са свързани с малкия човек, но когато остане време чета книга или играя NFS 😊

# 790
Гледаме филми с вкусно приготвени домашни лакомства.И един малък ремонт за разнообразие:grinning:

# 791
  • Разград
Доволна съм от лукчутата и по-точно зеленките...И при тези вируси само чай от бъз, който действа като антибиотик. Гледаме изключително много филми с фантастични истории..Имаме 2 компютъра и лаптоп и се съревноваваме с онлайн игри един срещу друг. Голяма шумотевица пада..

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 14:28 от FBID1561049437305197

# 792
  • София
За да е по-забавно спортуваме.

# 793
С моето дете няма скука. Играем ,пеем ,рисуваме ,танцуваме. Постоянно нови и нови наща, които ни забавляват.

# 794
С малко дете никога не е скучно! Разнообразяваме по всякакъв начин! Няма трикове .. сега имам възможността да обърна повече внимание на дъщеря си .. а това за нея е достатъчно! Готвим всякакви вкусотии, което я забавлява изключително много!

Общи условия

Активация на акаунт