Билкова градина подръка у дома

• 23 967
  • 812
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Цитат
Напишете като коментар в темата какви мерки взимате, когато усетите дискомфорт в гърлото?
[/b] - Мама през годините ме научи, че лукчетата вършат страхотна работа. Харесвам билковите и ароматните. Тези с евкалипт са доста силни, но когато се налага, купуваме и от тях.
Освен при дискомфорт в гърлото и за освежаване е добре да имаш лукче под ръка. Още когато се усетя, че нещо не е наред прибягвам към джинджифил, много е неприятен на вкус, но захаросан става..или с мед. Правим си и билкови чайчета.. добавям и Кармолис - доста е силно, но също помага когато нещата тръгнат на зле.

# 91
Чай и лукчета Simple Smile)

# 92
Винаги имам лукчета.в момента за профилактика ползвам лукчета с джинджифил.любими са ми

# 93
Като усетя дискомфорт започвам да пия повече чай и задължително лукчета.

# 94
Чай и лукчета използвам

# 95
Когато усетя дискомфорт в гърлото пия чай с мед и лимон,смуче лукчета.Любими са ми зелените с мента и жълтите с мед.Пластирите все още не съм ги ползвала,При първа възможност бих ги пробвала.У нас без лукчета не оставаме.

# 96
  • Разпиляна във въображението
Чай, мед, джинджифил, лукчета.

# 97
  • София
Топъл чай с мед и лимон, ментови бонбонки.

# 98
Винаги имам лукчета в чантата. Започнах индустриалната им консумация, когато бях бременна. От една страна, защото ми помагаха срещу гаденето, от друга, защото не можех да пия лекарства, а те облекчаваха болките и дразненето в гърлото.
Тази зима съм боледувала 7-8 пъти вече Sad Винаги започвам с дразнене на гърлото, което облекчавам с лукчета, билков чай и мед.

# 99
Чай чай лайка и мента, лукчета за смучене и мед.

# 100
  • Варна
Топъл чай и нещо за смучене и се надявам да го стопирам бързо.

# 101
  • Пловдив
Когато усетя, че почва да ме наболява гърло, пия чайове и мед с джинджифил. Лукчета смичем цялото семейство без да сме болни. Обожаваме ги, най -вече децата.

# 102
Чай с джинджифил, билкови лукчета и Инфлуцид.

# 103
  • Сливен
Чай(от домашни билки),смес от мед+хлябна сода.И през целият ден лукчета-като наскоро бях изненадана,че имате и "дъвчащи"(до сега не съм ги забелязвала,незнайно защо...).

# 104
Винаги когато ме боли гърлото смуча много евкалиптови лукчета. На другия ден съм топ.

Общи условия

Активация на акаунт